SADNESS IS A BLESSING

Åh kära bloggläsare, kan inte jag få stanna i min säng föralltid och se på sex and the city och alternativt ibland åka ut på lite äventyr (ja!ja!ja!). Idag känner jag lite lite stress för första gången på tusen år. Och jag vill klippa mitt hår. Men idag köpte jag nya solglasögon. Och kan inte jag föralltid få vara sjutton? Iallafall tills jag fyller nitton. Åh. Vet inte vad jag ska göra. Befinner mig i en dvala som man gör efter kanske två timmars sömn. Tänker att jag borde ladda min ipod. Läsa min bok. Sova. Dricka äppeljuice. Visa bilder från min fredag som var askul för jag har dansat dansat dansat och jag älskar det. Men ändå känns det lite som att jag har bloggtorka. Ni vet när det känns som att man skriver tusen miljarder inlägg men sparar alla som utkast?
Äh. Hörrni. Lyssna på DEN HÄR låten med Lykke Li. Älskar när något är så bra att man nästan går sönder. Älskar Lykke Li just nu.
Jag ska dricka äppeljuice och sova. Jag bestämde det nu. Skönt.

02:57

hatar att jag är så dålig på det här med att lägga mig i tid. hatar att veta att jag borde kliva upp om typ tre timmar och hatar att veta att jag i princip inte ens är trött. åh. suck. stänger väl av datorn och tänker på tusen miljarder saker och somnar 40 minuter innan jag måste vakna för att inviga min nya kurs på schemat. Körkortsteori. Till er som inte kan läsa av mig i skrift kan jag avslöja att jag ser så där lagomt lite framemot detta.
JAJA. nattmössan väntar. godnatt och in med öronpropparna. och farväl sovmorgon till tio över tolv. farväl.

Jo att nadja vi har kul. This is for you.

foto0184 (MMS)

Jo att nadja vi har kul. This is for you.


Fett coola

foto0180 (MMS)

Fett coola


Be my only, be the water and I'm wading. You're my river running high, run deep run wild.

ÅH vad peace and love levererar. Först massor med gamla kära vänner som tillexempel Håkan Hellström och Oskar min man. Också säkert!. Och ja, ni vet. Massor med bra. Och sedan i tisdags dom bara: vi släpper Bob Dylan. Man bara va? Och nu. Ja nu släpper dom Lykke Li. Så himla bra att jag dör. puss.

15:37 och Min tandborste matchar ditt badrum

Kom så går vi vilse
sa du
Vart
Var
jag dum nog att fråga
Vi går vilse till någon underbar plats
om än så för bara en kort stund
Låt oss gå vilse
upprepade jag glatt
till en underbar plats
Möt mig utanför åhléns
om 10 minuter Har du
väntat länge 12 minuter
senare Nej
hela mitt liv i parantes

Kom så går vi
jag ska köpa en hasp

Jag håller på att läsa Daniel Boyacioglus bok "en för alla, tre för en". Det är en diktsamling och vissa är ganska bra. Och åh. Jag vill ha en bok, den heter "poesi på väg". Någon som vill ge mig? Det är dikter och sånt som folk har skrivit i tunnelbanor och i bussar samlade i en bok. Herregud vad fint.

22:08 och nu ska jag se på film, kanske äta chips också

Vilken fredag. Herregud. Ramlade in i verkstaden i skolan ungefär åtta minuter efter åtta för att bränna, koka, slipa, fila, banka, polera (osv. osv) klart min ring. Vi har haft silvervecka i skolan den här veckan och gått åtta till fem hela veckan. Det har totalt dödat mig. Har varit som en annan människa. Typ trötta Malin x 500000. Så i skolan idag har jag även tagit powernap nummer 1. Det var på ett bord i bildsalen. Inte lika mjukt och skönt som man kan tänka sig, men ack så behövligt. Sedan prommenerade jag hem och väl hemma lurade jag mig själv att jag skulle läsa men det slutade med att jag tog powernap nummer 2. Denna gång i en säng. ÅH så skönt.
Sedan dess har jag läst lite bloggar, lagat mat, duschat (Åh herregud vad jag älskar att duscha. Ibland verkar det som att en duscha kan vara den enda lösningen på allt möjligt. Som igår tillexempel. Jag var svinarg, verkligen jobbigt arg. Hade skrikit rakt ut och haft diskussioner om jämställdhet och var verkligen snart-börjar-jag-gråta-arg. Så. Då tog jag mig själv i kragen, sa typ: jag fattar inte varför ni inte bara håller med mig när ni vet att jag har rätt. Också gick jag och duschade, och sedan var jag som en ny människa. Glad och positiv.) och nu sitter jag här. Har laddat upp en film: Eternal sunshine of the spotless mind.  

ÅH. och vad jobbigt att jag redan har skaffat mig grov åldersångest. Herregud det är ju över tre månader kvar. Men herregud vad jag kommer älska alla er som säger "grattis malin på din andra 17-årsdag" när jag fyller arton. Ni kommer att vara mina favoriter. Ett tips bara.

Nu: film.
puss.


MAGIC FINGERS

foto0164 (MMS)

MAGIC FINGERS


03:34 och To die by your side is such a heavenly way to die.

Lyssnar på the smiths och tänker att jag nog borde sova.
De två senaste dagarna har jag spenderat på överraskningskalas och artonårsfester. Helt galet att det är mina människor och jag som ska fylla den där åldern nu som är så mycket mer än en siffra. Älskar att vara sjutton.
Och jag vill köpa nya kläder. Och jag vill åka i en buss och se ställen jag vet lämnas bakom mig. Och idag när jag städade upp röran från mitt golv rensade jag en av mina väggar från affischer och sånt, så nu har jag en hel vit vägg att göra vad jag vill med. Jobbigt med tusen valalternativ när man egentligen kanske bara har tre.

Roligt idag när man hör någon ropa "USCH. ta bort honom från mig."
Denna "honom" typ: jaha... tack.
(Ni behöver inte oroa er, detta var ganska vänskapligt även om det är svårt att tro.)

Nåväl. Hejs svejs.


PS.

DS.

DAGENS VISDOMSORD:

Försök aldrig se cool ut brevid en flaska med JIF. Det kommer bara att sluta i katastrof och med ett sämre självförtroende. HOJJA. De e int lätt å va en bloggerska.




ps. Jag håller på att storstäda. Men varför tycks det bara blir stökigare?

14:17 och jag vill aldrig aldrig aldrig ha en spindel som inneboende.

HUR svårt ska det vara att döda en spindel/kackelacka/whatever/något svart i ett av mina hörn i mitt tak. HUR svårt? jo. JÄVLIGT svårt. Hatar när jag tar till mig modet och faktiskt försöker så springer den in i springan mellan taket och taklisten (ska det ens vara en springa där undrar jag då) och gömmer sig. Jag tänker då fan inte sova med en spindel i natt. dö. dö. dö. Och där försvann all coolattityd jag har samlat på mig under de senaste sjutton åren. ååååå. Den dör ju inte ens av halva min hårspraysflaskas innehåll. Det här är definitivt inte en av fördelarna med att vara kort. Och kul att min lillebror felix tillochmed tycker att jag är en tönt. Hjälp mig.

02:28 och Henrik Berggren sjunger att om jag var en virvelvind skulle jag kanske kunna fånga ditt hjärta

Jaha.. Och här sitter jag och försöker agera poet. Vet inte om det är mitt framtida yrke eller om jag ska satsa på att bli en framgångsrik författare istället. Hur som helst. Jag kommer förmodligen att vara en bra bloggdrottning den kommande veckan (hoppas)(så om ni vill läsa om något speciellt, typ vad jag tycker om färgen lila eller så, så är det fritt fram nu och aldrig mer (!!!) att lämna en kommentar om detta i kommentarsfältet nedan) för min syster lämnar huset imorgon och kvar lämnar hon inte bara mig (HALLÅÅÅ???!) utan även hennes dator (TACK<3). Mina bloggläsares bästavän (...datorn alltså...). Bara så ni vet.

Äh. Sov nu.

Sov på riktigt Malin.
Alltså. På rikt.

Nå väl. Melissa Horn sjunger att du om någon borde förstå att man inte gör så här mot mig. Äh. hejdå. Och. God natt.

Eller vänta: eller nae. Sov gott hörrni. Eller: God morgon raringar.

En liten hälsning till min syster och hennes kompis som (som sagt) åker till Berlin imorgon: Ta hand om er som om ni vore en hög med dyrbara diamanter eller två gölliga jättebebisar<3


it takes a muscle to fall in love

Snygg hon är den där Fiona. Mmm gah grr.

02:08

Känslan av att vilja säga så mycket men ut kommer ingenting och man undrar lite hur enkelt det är för alla andra att slänga ord i ansiktet på varandra. Och jag ska läsa nu. Om saker som är så logiska att alla fattar utom du, jag, han, hon. Boken heter så. "Det är så logiskt alla fattar utom du". Och jag kommer på att när man inte säger saker högt existerar dom nästan inte på riktigt. Och egentligen vet jag inte ens själv vad jag menar men god natt och ni är lätt dom bästa bloggläsarna även fast jag inte säger det så ofta. <3 Jo, att just det. Vad bra Timo Räisänen är. Gåshud.

Jamsessions med Nick Valensi

foto0142 (MMS)

Jamsessions med Nick Valensi


Man måste dö några gånger innan man kan leva.

När man bestämmer sig för att inte plugga fastän man borde och istället beställer en biljett till peace and love. Då är livet gott minsann. Riktigt 10-stjärnigt gott. Åh så gott.
Aaaah jösses vilken historia det ligger bakom denna bild. Lovar ni tror att jag sitter och steker i solen och mår helt prima och kunde inte må bättre. säger bara: skenet bedrar.
Nåväl. Fred och kärlek.

RSS 2.0