ni

jag älskar att ni är så duktiga och fortsätter på min lista "varför man ogillar riktiga kirunabor", snart har vi en hel bok med anledningar! och nu, nu ska jag se på the perfect man eller hemma bäst! peace out

i got some new shoes

idag gjorde jag mitt första köp på röda korset, ett bra sådant också!
nu ska jag ut i solen som faktiskt lyser!peace out

-

"Det gäller att försöka samla tankarna och placera dom rätt. Försöka hitta en mental filt att dra över huvudet när världen skriker för högt. Har hittat en. Eller, snarare en halv filt. En scarf, kanske." (dagens smartaste, egentligen från 2008) nu släcker vi, godnatt!

varför man ogillar "riktiga" kirunabor

för att "hojja" är det fulaste ordet som finns, och det används lite för ofta
för att dom har strumpor i sandaler, i klackaskor, över leggings.
för att dom säger varS, istället för varT (ibland bara måste jag ha allting grammatiskt korekt!)
för att dom använder ordet "dass" istället för toalett.
för att dom tycker att våran fina natur och våran stora gruva är en bra anledning till att besöka denna stad.
för att dom tränar för att det inte finns något annat att göra.
för att det finns för många anledningar, säg gärna till om ni kommer på någon klockren!
(är lite, bara lite ledss på kiruna)

music is my hot hot sex

jag tänkte: ett litet inlägg om mig och min musikhistoria. När jag var liten var jag som alla andra och lyssnade på spice girls, samlade kort och gjorde danser till deras låtar. jag fick alltid vara hon mel b, just för att vi hade likadant hår. Jag kan inte förstå hur vi tänkte, vi har inte likadant hår och jag är inte ens nästan lik henne. men iaf, jag och mitt gäng var tuffa och dansade till deras låtar. och försökte efterlikan så gott vi kunde. ha!
i femman och sexan har jag ingen arning om vad jag lyssnade på. seriöst, ingen arning! det gör mig lite orolig faktiskt. 
Sedan någon gång där, på sommarlovet till sjuan fick jag min första absoluta musik"kärlek" tror jag. Herr Sebastian Karlsson. Jag fick fota mig med honom och jag var såld. Jag fyllde mina dagbokssidor med exakta ord som han hade sagt (gör det ännu, haha!) och tapetserade mina väggar med bilder på honom. I cdspelaren låg sebastian skiva nonstop. Det var sebastian, och ingen annan.
 
Ända tills the ark sakta men säkert började smyga sig fram. Jag köpte några skivor och lyssnade på dom. Skaffade mig en favorit "a virgin like you" och spelade den på repeat. Och här någon gång, då hörde jag min första låt av lasse lindh. "du kär", den fanns på min mobil och det var lagomt tufft. Men det var ändå sebastian. alltid. Jag försvarade (gör det än) honom när någon gjorde det minsta försök i att få honom att framstå som dålig eller osnygg eller vad det nu kunde vara. En födelsedag önskade jag mig en U2 platta i present, ett försök i att göra som andra "lyssna på det din idol lyssnar på", skitsnack, det funkar inte alls. Den skivan ligger längst ner i min skivhög.
En kirunafestival upptäcktes Elmo, den musik är min pepp musik för vem blir inte peppad när någon skriker åt dig att "you are unbreakabel" på högsta volym? precis!
 Sommarlovet till nian utvecklades min kärlek till Håkan Hellström. Sommarenslåt var "kär i en ängel", så fin så underbar. The killers första skiva "hot fuss" spelades flitigt också. Bara för att kända band blir sämre med åren som går. Under nian lyssnade jag ganska mycket på johnossi, 18 karat gold. Den bästa låten. Röster skär sig, och jag älskar det. I januari släppte sebastian sin tredje skiva, äntligen. Den var ny och bäst och aldrig hade han varit så bra. Jag blev förundrad. Kände igen mig i texterna, eller kanske inte mig. Kanske något som var/är nära mitt hjärta. fint. Blev tagen, förstod allt han ville säga med skivan och ville bara säga att han är fantastisk ändå. Skivan gick på repeat. 
Sedan fick ida min kusin / vän / vapendragare en yppelig idé om att ordna en spelning med Lasse lindh. Jag lyssnade mycket på hans musik, vill ju förbereda mig. mycket fint. mycket bra texter. spelningen var mysig och jag blev ännu mer såld. Köpte han sammlingsskiva och lärde mig alla låtar. Förundrades över hur fint allt låter. Jag och mina vapengragare bokade biljetter till hans spelning på nalen. och en dag fick jag den bästa nyheten, sebastian skulle gästa nalen och jag skulle vara där. jag! inte du, jag. och jag dog. sprang till emma och skrek ut nyheten. ringde till ida, skrek ut nyheten. ringde till matilda, skrek ut nyheten. var hög på lycka. Brottades med verkligheten, åkte till stockholm. fint!
 
Sista veckan i nian spenderades med musik jag aldrig trodde jag skulle lyssna på. en ny pepplåt dök upp - so what med pink. Det trodde ni inte va? jag saknade min klass tillsammans med den låten.
Innan kirunafestivalen lyssnade jag på johan palm mest, ville kunna låtarna, kunde inte låtabli att falla för dem. han var ju ändå min favorit , det var ju ändå jag som ringde och röstade varje vecka i idol. Jag skrek mig hes när måns stod på scenen, min hemliga kärlek ni vet?
 
Nu är vi snart framme vid nu känner jag. Och ni kanske kommer ihåg när jag fyllde år? Jag fick den bästa presenten, jag fick komma in på spelningen med 20 års åldersgräns. jag skulle se sebastian!!! och som ni vet, magen värkte av nervositet och jag var den lyckligaste själen på södra bar den kvällen. that's it. Högst upp i skivhögen är fortfarande sebastians skivor. Lasse lindh har försvunnit lite för att han sa saker, saker som var helt knäppa. helt fel. men det är ju musiken som räknas , tror jag. så jag ska ge honom en chans igen, och jag vet att jag kommer falla. såklart. men just nu lyssnar jag på måns zelmerlöw på spotify. han är söt,fin. och resten av historian vet jag inte än, och tur är väl det. 
men nu kära läsare, nu är det eran tur. Tell me everything about your music history!!! peace out

lördag

jag vet inte vad jag vill skriva. jag vet inte hur jag vill att min blogg ska vara. har ni några förslag så säg till. såklart inte. har två sprade inlägg i utkastet, ett från igår och ett från idag. båda har någon slags anknytning till facebook. facebook tar snart över våran värld. vad hände med den gamla goda tiden innan facebook kom och tog över våra tankar??!! but i kind of like it. love it.
också var det facebook igen. typiskt. jag ska sätta mig ner och lyssna på lite musik, och börja fundera på tiderna inlägg. förslag får gärna lämnas som sagt. men ni är ju lite blyga. som jag har förstått. men förslag som sagt, vad vill ni läsa om och sånt. over and out!

the big que...questio..n eller hur fan det nu stavas

vad gör man när sebastian är online på facebook och man bara vill skriva fast man inte har något vettigt att skriva? det är som när jag ser/hör tyskar , jag bara vill prata tyska då. men hjälp mig!

43 MINUTER SENARE
gud hörde mina böner och hjälpte mig igenom detta (översättning: ida hörde mina böner och loggade in på msn och övertalade mig att skriva.) så ni vet, i'm fine. done it. over it. haha.not.

om facebook har rätt så ska jag gifta mig med en stina

jag antar att jag heter typ karl egntligen och är en rätt ful kille. attans, hur kunde det bli så fel?

idag var det en vecka sedan

för någon timme sedan var det en vecka sedan. en hel jävla vecka sedan jag var så jäkla nervös att jag inte kunde äta för att jag skulle se sebastian gud karlsson. tiden springer iväg! detta saknar jag tillsammans med min sebastian t-shirt som är förliten för mig egentligen (men vem har någonsin brytt sig?). puss och peace!

hoppsan

nyss tittade jag in i vårat skafferi, och vad tror ni att jag hittar? En chokladboll som bara skriker efter mig. "ÄT MIG MALIN!!" så jag tänker "okejdå". Och nu kom jag på att jag tidigare idag hörde emma säga att hon sklle spara och äta den på morgonen för att det är typ det godaste som finns - choklad på morgonen- men efter nattmat såklart. Jag hoppas till gud att emma vaknar på bra humör imorgon, eller ska jag kanske lägga tillbak halva chokladbollen som ligger brevid mig på köksbordet???????????

you and you and you and you

idag har jag sett mean girls. jag älskar den filmen, och det knäppaste är: jag äger inget exemplar själv. Då undrar ni hur jag har kunnat se den? lånat av min kära väns lillasyster. SÅ mycket gillar jag den filmen. jag älskar mean girls. Den är så enkel men så rosa och så bra och så tjejig men så spännande och lika bra varje gång man ser den. Den får mina knän att vika sig (nästan iallafall). titta bara!
love ya! xoxo/M
ps. nyss skulle jag springa in i emmas rum och hämta laddaren till datorn när jag fann en mystisk peruk och en liten prinsesskrona i hennes soffa. Först fick jag nästan en hjärtattack och trodde att det var en människa som låg där. Sedan när jag insåg att det var en peruk började jag misstänka att emma skaffat ett yrke för att kunna tjäna ihop pengar. Men det visade sig att vara en peruk som man använder när det är halloween.

higher oh higher

den roligaste bilden. och den roligaste historien.


nu

jag och emma är ensam hemma. det finns jordgubbar i kylskåpet. mums. nu ska jag duscha. undra vad jag ska ha för kläder? alltid lika roligt när garderoben är utvecklad. wiihuu. peace out!

you know this love could give you all, mend your ways and catch it when it falls

okejdå, onsdan var nästan dagen vi alla väntat på. Vi kom in på södrabar hur enkelt som helst, eftersom jag bara skulle se på sebastians spelning. Oj, gud kära barn vad nervös jag var. och emma blev också jättenervös. Det smittade lixom av sig. Sedan när vi stod och skulle titta lite på francis som spelade innan mr. Karlsson. Ja, vem tror ni inte kommer och ställer sig vid ett bord några centimeter ifrån mig då? Om inte självast sebastian! Jag och mitt feta smile förde denna nyhet vidare till mina vänner. Vi står där och sedan försvinner sebastian därifrån. Och jag bestämmer mig för att lite snällt följa efter. hahah. Så jag går fram och petar med mitt pekfinger i hans axel för att han ska upptäcka mig. haha. Och då, då när jag ska säga hur bra han är så verkar han känna ingen mig. Komma ihåg mig från facebook när jag frågade om man möjligtvis skulle kunna komma in på något annat sätt om man är under arton. Så säger självaste karlsson till mig "du kom in" och gav mig en kram. Världens lyckligaste! Också tog vi ett foto, och säger att vi ses sen och ja ni förstår. Jag går därifrån med det största leéndet. Nervöst fortsätter jag att vänta, emma att vänta, ida att vänta, sofie att vänta, och alla andra som var där såklart. Jag stod längst fram utan konkurrans. Sebastian är finast. jag skiter i beatles och jag skiter i roling stones. Sebastian plinkade på gitarren och sjöng fint fint fint. Efter spelningen försvann mina vänner till toaletten och jag träffade Sebastian. huhu. Jag känner mig som ett besatt litet fan om jag skriver ner hela dialogen som jag minns i minsta detalj såklart. Men det är väl vad jag är. Jag iaf sa att han var jättebra också pratade vi lite om publiken och om öl. hahhaha. Också där någon gång hann jag skämta lite med min ironi lite också. perfekt kväll om du frågar mig. På tunnelbanan påväg hem skrattade vi så vi nästan inte kunde andas. perfekt som sagt. också bilden, ja. Så här ser den ut. lycklig?
puss på sebastian!

I'm back in business

ja, ni läste rätt. Nu är jag tillbaka. Farväl säger vi till stockholm, men vi ses snart igen hoppas jag! För er som undrar så var stockholm precis som väntat - fint. Väldigt fint! Solen har lyst på oss och vi har haft sjukt roligt. På kvällarna har vi suttit på klippor eller kanske en flotte och haft det almänt kul (därav några möjligtvis konstiga sms). På onsdan var vi på södrabar, sebastian var underbar så jag tänkte ge det ett helt eget inlägg. hihiih. Och jag har shoppat såklart, utvecklat min garderob lite. Det känns bra måste jag säga. Också har vi skaffat oss en favorit restaurang/cafeé i huvudstaden. Men senast när vi åt där var jag så satans nervös så jag knappt kunde äta. haha. nu ska ni få se stockholm genom min kameralins!
puss på stockholm!


påväg hem

nu sitter vi på tåget. redan, är det sant? Människor med grov ful dialekt omringar oss och en pojke eller okej en kille smaskar på sin sallad så det ekar i hela tåget. Själv läser jag linas kvällsbok 1, underhållning på hög nivå. Adios.

stockholm blogg 1

hejsan på er! vi har det så bra, pusspåer. och sebastian kände igen mig i onsdas. hihih. nu ska jag fortsätta här. peace out!

tittut

här är jag. såklart! vi äter på chips i tåget påväg till huvudstaden. det gör inte du, nanananana.

pusspåer!!!!!!!!!!!

om två timmar

då sitter jag på ett tåg påväg till stockholm. vi ses om en vecka! (möjligtvis att ni hör av mig om några timmar för emma tar med sin dator till tåget/stockholm wiiiiihuuuuu, ihihih)

jawporn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



roligast idag

jag skriver med emma på msn fast vi bor i samma hus. nyss lurade jag henne att johan palm hade skrivit till mig på hans egen hemsida! gud vad jag sitter här och fnittrar. hon tror på mig. hon är helt såld och säger att det här ska jag blogga om! GUD VAD KUL NÄR HON FÅR VETA SANNINGEN. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!1111111
ALLTSÅ JAG KISSAR PÅ MIG SNART. hiiiiiiiihhhhhiiiiiiiiii. 

Malin säger:
 jag har ett gästbok på johan-palms sida
 hih
Emma säger:
 haha vadå? har någon skrivit till dig?
Malin säger:
 ja, johan!
Emma säger:
 hahahhahah va!
 tell me!?
Malin säger:
 "Hej Malin! Jag ser att du har ett foto på oss två. Och förlåt, nu kan jag ha så fel men jag är väl inte mer än människa. Så... var det du som kom fram till mig i kiruna? - en av dem? Isåfall, du är den mest normala som någonsin har bett om ett foto med mig. Tio hundra miljarder bonuspoäng till dig.   Ring mig 079-33877xx puss/Johan" SÅ STÅR DET, haah ojdå
Emma säger:
 hahahahhahahah vaaaa?
 fan vad coolt det här bloggar jag om
Malin säger:
 ja gör det!
 jag ska också
Emma säger:
 hahaha, så han vill att du ska RINGA honom?
Malin säger:
 ja!

några minuter senare

FÖRLÅT EMMA MEN DET ÄR ETT SKÄMT
 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Emma säger:
 åååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhh
Malin säger:
 HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Emma säger:
 din lillla FITTAFITTAFITTA
Malin säger:
 HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Emma säger:
 varför lurar du mig sådär
 jag blev ju helt uppspelt
Malin säger:
 DET ÄR KUL. JAG FÖRLÄNGDE MITT LIV JUST MED NÅGRA MINUTER (ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVETG)
 MEN HAN KUNDE JU HA SKRIVIT SÅ, HELT TROVÄRDIGT JU. 
 HAHAHA
Emma säger:
 åååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhh
 jag haaaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaar dig
 tänkte direkt nu får jag träffa henrik

hahahhahahahaha. peace out!
  

precis som du, precis som jag!

igår var en tillbakablick på mig och emma 10 år + felix. Vi fixade och trixade med dessa älskade barbiedockor som annars ligger undangömda under min säng. Usch, vad roligt sånt kan vara. Jag gjorde blondinbella, hennes pojkvän nils, blondinbellas bästavän Maria och hennes pojkvän "prinsen". Hilma kul måste jag ju säga. hihih. Varför slutade man egentligen? hur kul är det inte att sitta och klä på små miniatyr människor? it's like heaven.
Först, en bild på isabella (blondinbella) med kompisen Maria och pojkvän Nils. (som ni kanske har förstått är "prinsen" anonym) . Bilden hittade jag i blondinbellas blogg, som jag förövrigt läser mycket flitigt!

Också jämför vi med mitt skapande. mycket likt. eller vad säger ni, trogna blondinbellor där ute??
Bella är hon med knuten, brevid har vi Maria och på andra bilden nils.

"Prinsen", Maria, blondinbell och Nils. (dom skulle på stranden, därför lite avklätt. Tro inget annat!)
jag kanske ska nämna att jag just läste i Marias blogg att hon och prinsen har gjort slut. sorgligt, dom växte ifrån varandra. SÅ barbie prinsen kan vara den hon kommer att träffa i framtiden och leva lyckligt med i hela sitt liv. perfekt! Också kanske jag ska nämna att jag inte är så här knäpp egentligen. hahahahahah. eller kanske. jag vet inte?jo det är jag nog. okejdå, pusspåer! och peace out! och sist, vad tycker ni kära ni?hihih

I'll be walking this street again

just nu sitter jag i emmas spindel-soffa och lyssnar på musik. Idag är det sebastians senaste skiva som gäller, stoppar den på repeat och förbereder mig inför stockholm. miaoo. regnet öser ner och jag längtar mer än någonsin. Jag har min väska färdigpackad och imorgon åker jag och mina kompanjoner till vår kära morfar och gör hans hem skinande rent. Allt för lite extra pengar till huvudstaden, och allt för min söta morfar såklart. och sedan, på söndag. bababababa, då flyr vi!!!!!!!!!!!!! hihih . Nej, vetni? nu flyr jag spindelsoffan och invaderar sängen istället. (spindelsoffan=emmas blå soffa som är som en magnet till spindlar,usch!!) peace out!

nattmat

det bästa är verkligen nattmat. Limpmackor med skinka och ost har aldrig varit godare. Nu fortsätter jag att titta film. skeppohoj

film-hela-natten-med-mig-själv

okej, alla nu. Säg de mest tjejiga tjejfilmer ni kan komma på!!!!!!!!!!!!

farewell adios see ya

nästa fredag åker klara till självaste USA för att plugga. i ett helt år. Så idag hade vi en avskedsfika på safari. I'll miss you. 
pusspusspuss

date my ex

klockan tjugo över tolv sitter jag bänkade framför tv:n för att se repricet av date my ex. så himla kul. undra vem hon väljer``????????!!!!!hihih. och om ni undrar varför jag klev upp fördjävla tidigt idag, så var det inte mitt fel (läs: EMMMAAAAs fel). peace out!

Toaletten spegeln, Jag har stirrat färdigt på den Och vem blir inte ful i 60 Watts ljus?

dagens låt: jag är en vampyr, med självaste krunegård. puss & peace!
ps. ikväll har jag och ida filmpartheeeyy

the king of pop

jag har inte skrivit något om vad ni alla borde veta, att Michael Jackson har dött. Mest för att jag tycker att det finns så många andra som kan skriva om det så sjukt mycket bättre för att jag aldrig har varit hon som dansat till hans musik eller hon som sprungit och köpt den nya skivan. Men jag tycker att det är hemskt, vidrigt och fult som fan när någon seriöst kan skriva att han förtjänade sin död, att det inte påverkar någon. Öppna ögonen. han var inte bara "king of pop", han var också en pappa, en son, en vän. det var mest det jag ville säga just nu. För jag blir bara så sjukt arg när folk kan säga så. Vila i frid, michael jackson. 



klädångest -1

min klädångest har faktiskt blivit lite lättare att hantera. wihhuuu. så nu frågar jag er (trumvirvel). ska jag ha ett, två eller tre på mig när vi ser på sebastian???? (ett= första bilden osv.osv.)så nu hoppas jag på att logga in här senast imorgon och att iaf hälften av mina läsare har kommenterat. (men vi får väl se hur det går, HA!)

peace out!!

då vet ni

jag och emma blev lite fega igår, såklart. Det slutade med att vi såg nick and norah's infinite playlist. Mycket söt film. Anledning till att vi inte så the blair witch project hittar ni här. (vi blev som barn igen,buuuuu)

23:40

jag och emma ska se the blair witch project. emma är livrädd redan nu. oh mayy.

nu

nu har sebastian loggat ut från facebook. jag börjar känna att magen min blir hungrig. emma har sovit nog länge, väckning nu. ungarna i huset slår sönder allt. alltså. dags att ta tag i dagen. önska mig lycka till. tack. 

nattunderhållning på hög nivå!!!!!!!



hihiih.

confessions of a shopaholic

se den kära vänner, och skratta så ni får ont i magen när dom dansar. och tänk, att så shopaholic är inte jag, men gud vad jag fick lust att springa in i en affär och shoppa när jag såg den. men. vi väntar tills stockholm. grr. Nu, handuppräckning. Hur många har sett den, hur många superM? hahaha, peace out!


söta du

det här är nog den sötaste kommentaren i min bilddagbok. 
älskar dig också!! såalla som inte vill veta hur harry potter eller twilight slutar borde inte läsa min systers blogg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

summerlove

det här är vad jag har gjort de senaste dagarna. nu ska jag duscha och sedan joina stadens torg. haha.
förresten såhar klädångesten börjat komma fram nu, ja stockholm kläder sebastian. ojojoj, det lär hålla uppe mig många nätter. peace out! förresten så faller jag lätt för sommaren. pusspåer

RSS 2.0