GET RICH OR DIE TRYING

mina fötter värker. har just jobbat åtta timmar på safari, så det är sånt man får ta när man är en hårtarbetande kvinna. Nu lyssnar jag på min man oskar linnros och funderar över vad jag ska klä ut mig till imorgon. Är minsan inbjuden på maskerad. Så om det är något/någon ni alltid velat se mig som är det bara att lämna en fin liten kommentar. och just det! Första bokstaven ska vara M. Och ni, kom och hälsa på hos safari imorgon och ät en macka eller två. puss!

(en smart superfyndig rubrik.)

tja parti-people! igår var jag på fest, vegetarianfest. me like. Jag tvingade vegetarianerna att ge mig en inbjudan trots att jag inte gått över till den gröna sidan ännu men jag har ju trots allt läst "vägen till vegoland" så jag tyckte mig vara redo.
Jag kan avslöja att temat på festen var "grön är ingen färg, det är en livsstil" och att våran paj gick i färgen grön.
och se här vad fint det var dukat:
och vilken söt värd:
herrå.

och hur ska du veta om ingen lärt dig hur?



04:41

Idag fyller ida år. hurra hurra. grattis. mycket mer grattis. Jag hoppas att hennes år som sjutton blir exakt så som hon vill. puss! nu måste jag verkligen sova, så det kan bli morgon och jag kan bli bjuden på tårta. <3

god natt. eller god morgon föralldel.


NU.

KÄRA LÄSARE! se vad min goda vän ida visade mig nyss! http://fuldans.se/?v=sksxxzkuxo . Vad ni än gör, hoppa inte över länken. herre-gud. det kommer att göra eran dag!
ledtråd:
hejdå!

LET GET THIS PARTY STARTED


"om det fanns något som fick dig att ta tillbaka mig skulle jag förlora mig"

idag har jag sett sjukt många avsnitt av sex and the city. Nu lyssnar jag på elmos första skiva. helt sjukt. det var en helt annan värld då. också har jag läst texter eller dikter eller vad man nu ska kalla dem i en bok som jag hittade någonstans i den organiserade röran i mitt rum.. jag faller lite för sånt. folk som kan få andra, mig, berörd. som kan stoppa så mycket så mycket känslor in i kanske en enda mening. Det är nog ett av mina mål i livet, att skriva så folk blir berörda. Nu ska jag lyssna på laakso, oskar linnros eller melissa horn istället och tänka på den, det, sånt, sånna som man egentligen kanske inte borde tänka på. För enkelhetens skull liksom. Men vem sa att det var enkelt egentligen.
kram.


I'm out of my mind you make me think that I could fly if I tried

inatt hade jag världen konstigaste dröm ungefär. på riktigt liksom. jag skulle ut i skogen med några kamrater och såga ner träd till ett skolarbete i svenskan. det gick sådär. mest låg vi bara i snön och tittade upp i himlen. eller letade efter en borttappad sko eller något liknande. Men sedan råkade jag ta tåget hem. jag var helt förkrossad. men det gick över för jag skulle få bli en av dom som sprang och drog tåget. min faster var där också och sprang för hon var tydligen mästare på det. gud vad vi sprang alltså. men sedan var jag helt plötsligt inne i tåget men min kusin och väldigt gamla klasskompisar. och en av mina hugga-ner-träd-kamrater ringde upprört för att hon hade blivit ensam kvar med en okänd. och någonstans där vaknade jag.
Kära drömtydare vad tror ni att detta betyder? jag har ingen jevla aning...

A junkie, an addict, a slave for your love But i'm not in love I'm just obsessed with hearing you say "yes please Markus come to me"

är inte laakso helt fantastiskta säg?



puss. nu ska jag kurera min uppsvulda hals med vitlöksvatten, te och lite laakso såklärt.

kom hem i natt, somnade direkt och vaknade med en väldigt ond hals men nu har jag skrivit ett fint halvroligt inlägg om min vecka i london till er, hoppas att det duger eller något sånt för nu ska jag äta choklad som vi köpte på flygplatsen.

nu är jag hemma. jag har saknat mina vapendragare och mitt sex and the city. och min säng <3. men jag har haft det göttigt i london måste jag dock erkänna. under min tid i london har jag bland annat:
-Spendera (nästan) alla mina pengar på byxdresser/shortsdresser/jumpsuties.
-Hälsat på hos drottningen.
-Posat med johnny depp och herr pattinson.
-Blivit typ utbjuden på drinkar av någon italienare.
-Ätit fish and ships. Vi fick en hel jevla friterad fisk med benen kvar och allt!
-Sett eclipse.
-Ätit på ett svenskt ställe som heter "Fika" och fått värsta connection feelingen med dom som jobbade där (söt kille i kent-tröja). Och min syster och jag råkade ge dem alldeles för mycket dricks, tydligen.
-Ätit ännu mer. En dag åt vi på en kinarestaurang. Till förrätt fick vi någon soppa som hade samma konsistens som slem. göttans det där. Annars så rekomenderar jag nog de italienska resturangerna. himla gott.
-Köpt ett nagelsett, nya svarta tygskor och en randig kofta för 8.50 pund på primarket!





KLART SLUT.


LONDON BABY

herrå. om sju timmar och 4 minuter påbörjar jag min färd mot london. vi ses om en vecka! pusspusspusspuss

it wasn't logic. it was...love?!?!?!?!

HATA HATA HATA MR BIG. HATA.

ÄLSKA:

love is (WAS </3 </3) in the air. <3<3<3<3

För ögonen svider och hjärtat bränns

för att gå rakt på sak: har ni några super duper bra kurer mot en borttappad röst? Jag åker till london på lördag och hade tänkt att bli frisk tills dess. Det där peace and love tog verkligen alla mina krafter. Nu tänker jag äta frukt, dricka te och se på sex and the city. jag hoppas att det hjälper. krya på mig. ingen kram.

(MALIN! du ska INTE sjunga med i musiken när din röst knappt existerar!!!!)


fred och kärlek

så, i'm back in business. Peace and love. what to say? det var mycket bättre. och mycket bättre bara. har träffat så sjukt roliga människor och lyssnat på så sjukt bra musik. och fått min första lesbian-crush. ni skulle ha sett henne. ojojoj. också har det varit så varmt, så varmt att jag ofta väldigt noga övervägde att gå naken istället. också fick vi besök av bröderna palm på vår lugna camping, och vi har ätit väldigt mycket thai-mat. så himla gött. också har jag sjungit så mycket att min hals brister nu. och vi träffade på herr lasse lindh. och.. jag har fotat. titta så fint!





nu ska jag äta jordgubbar och grädde. puss.


RSS 2.0