kräftkalas

Igår var det kräftkalas i hemmet. Det var kul. Typ så här:



idag ska jag hinka spriten. puzz.

jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Har varit på kvällsprommenad med en av dom finaste personerna någonsin. Helt konstigt att någon kan förstå precis hur jag känner eller tänker. Få mig att slappna av så otroligt.

Och undrar ibland att tänk om en dröm eller fantasi skulle sluta där. Kanske var det inte meningen att det skulle bli mer. Kanske ska jag hålla käften och sluta tänka så för varför ska alltid mina utropstecken bli frågetecken tillsist.
Kan det inte få bli en fortsättning, inte en ständig fråga. För kanske är det inte utropstecken som ändrar sig själv, kanske är det min ständiga tvivlan. Hatar denna tvivlan, hatar att den kommer ikapp.

Jag är en romantiker. Vi håller på att dö ut. Skrek det till Frida idag. Vi dör ut. På riktigt. Börjar tvivla och jag hatar er för det. Ni som gör så att vi dör ut. Kärlek är det finaste som finns. Tror inte på en värld utan kärlek.
Förstå att ni får mig att tvivla på det mest självklara. Samhället, världen. Ni gör mig helt förvirrad. För självklart, självklart ska man inte omvandla utropstecken till frågetecken eller punkter bara så där. Bara för att världen är hård och kall och det verkar vara det nya svarta att inte känna. Självklart inte. Måste bara springa. Springa iväg från all tvivel och alla "jag-känner-ingeting".

Det finns en låt. Den är gjord av Magnus Ekelund, en av världens romantiker.
Låt mig citera: 

Det är bara kött
Det är bara blod
Ingenting är kärlek
Ingen vågar tro
Slåss mot alla monster
Innan du blir en av dom

Ingen hade kunnat säga det bättre.
Hatar att ni och jag och allt som finns får mig att tvivla ibland. Älskar att jag alltid hittar tillbaks.

Hej jag heter malin och är en sann romantiker. 

TID ÄR VÄLL INTE ALLT VI HAR

Imorgon ska jag kliva upp 06:30.
Alla som känner mig förstår att detta kommer att bli en utmaning. Så, här halvligger jag i min säng och tänker ut taktiker för en lyckad morgon. Tror jag tänker satsa på den där om att vara vaken så länge som man orkar för att inte riktigt hinna komma in i djupsömnen innan det är dags att vakna. Helt klart min favorit, men inget att rekommendera i en längre pågående tid, med tanke på att man gärna sover som en prinsessa dagarna efter för att ta igen allt man missat.

Appropå det.
Just nu, i skrivande stund, är jag inne i en djup konversation med burning louie på the book of the face.
Det är typ så här:

Jag: tjaaa how are you doin?
Jag: Vad har du på dig?
Lovisa: AKTA DIG!!!
AKTA DIG NOGA!!!!!
SNART BLACKAR JAG DIG
BLOCKAR*
Menar jag......


HATAR, på rikt, HATAR när man får typ dissen på facebook. Det känns som en kniv i hjärtat eller som ett slag i ansiktet eller som att vakna mitt i natten med den värsta tänkbara mensvärken i historien.

hejrå.


ps. Egentligen tycker hon om mig. Lovisa alltså. Typ: "du drog ett skämt och jag skrattade!". Puuuuuuuuuuuuuuuh.

ps 2. Titta vilken god tre-rätters-middag jag och emma bjöd familjen på häromveckan bara så där för att vi är så himla snälla och söta:
FÖRRÄTT

VARMRÄTT (höll på rikt på att skriva "mellanrätt")

EFTERRÄTT (desert????? näe... efterrätt..)

Det kanske låter gott?

Så. Det var nog allt för nu. Puzzochkram.

JUST NU







<3

(saknad)

frånvaro avsaknad vemod tomhetskänsla vara utan inte ha. längta efter.

en liten lista

Vem är jag?
Malin, och mitt höga EQ (emotionell intelligenskvot) uttrycks i ärlighet och strävan efter social rättvisa i världen. Jag är alltid redo att hjälpa andra, och har en ovanligt intelligent personlighet.

vackraste "bloggare-kompis" :

Matilda, kompis till niotillfem (aka. Sandra). Utan tvekan är hon den vackraste kompisen till någon utav alla bloggar jag läser. Vilken ära att få vara hennes kompis.

En klänning som jag vill ha:


Dagens ? :
Vart är skivan till min sex and the city THE MOVIE-film????????????????????????????

höll på att dö igår ungefär är jag såg att den var borta..........................

Senaste skickade sms:
eh.................................vet inte, något om en navel kanske. 

Och tillsist, en fråga som du har till dina bloggläsare
:
Om du var en karraktär från en film eller tvserie, vem skulle du vara då? Och varför.

HEJS.


16:27

Nu ska jag snart jobba jobbet sista dagen innan jag är ledig i mer än en veckan. Lyckan på det (även fast jag måste erkänna att typ igår på jobbet var mycket roande och gav mig många goda skratt, lyckan på det. Att ha roligt på joppet).

Detta är jag och min chipsvagn, inte många som har en sådan.



amen hejdårå

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar

Hoppas att ni förstår att mitt inlägg fullt med kärlek var som ett litet försök till en "comeback". Hoppas att ni tar emot mig med öppna armar igen. Och jag hoppas verkligen att ni tittade på alla filmerna i kärleks-inlägget.

I skrivande stund kan jag meddela att jag har avverkat min första "krogrunda" och även min första vistelse i Katterjåkk. Check. Check. Måste meddela att det känns ganska fett.
Eller okej, måste väll också erkänna att idioten som ville skjuta Mona Sahlin och Gudrun Schyman och han den andra som inte trodde att jämställdhet kunde existera, ja att dom var ju inte direkt dom smartaste personerna jag mött. Men utöver det var väl kroglivet helt okej och som väntat. Som en hemmafest utan själ ungefär. Helt okej alltså.


Katterjåkk var tv-spel och fightclub och räkor från Narvik. I stora drag.
Mycket trevligt.

Tror att när jag tog den här bilden var den enda gången jag var vaken under tågresan hem, och dom fem sekundrana jag nyvaket försökte få på mig mina skor med sjukt mycket snören innan tåget skulle vidare från Kiruna. Tackar iallafall gud, eller någon som levde om på tåget, att jag vaknade fem sekunder innan tåget stannade vid min station istället för fem sekunder efter. Känns som en bra grej!

Och nu måste jag nästan stänga av och sova sängen för imorgon börjar jag jobba jobbet klockan halv fem på dagen. Jisses. Bäst att ställa väckarklockan.

Över och ut och klart slut.

ps. gilllar Den svenska björnstammen ganska mycket just nu, eller iallafall de här två låtarna på repeat. 


kärlek.









The Ronettes – Be My Baby

Ja, nog bor det en liten romantiker inne i mig ändå.

RSS 2.0