Hejsan vänner!

Nu har jag suttit här med sidan "nytt inlägg" framme länge nog. Först skulle jag skriva om mitt sår, haha men sedan tänkte jag nej det blir för äckligt. Sedan tänkte jag skriva top fem av alla de som gick vidare i idol, men då hittade jag inte de klipp som jag ville länka. Kalla mig dum-i-huvudet-för-tillfället.  Nu slutar det med att jag sitter här och skriver om vad jag skulle ha skrivit. Trevligt va?
Här delar jag med mig av ett klipp som jag tror är fint (har inte hunnit kolla in det ännu, hahah!!)
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.599758&renderingdepartment=2.19545


Dagens

ida fjällborg säger:

hejsanhoppasan, hur är det med benaet?

Malin säger:

jadu ; ) det funkar, lite blodigt bara usch. Hur är det med dina ben? =)



(Förklarning: Klantig som jag är rammlade jag idag och förstörde mitt vänstra knä.)


Månadens bilder


vilken gillar ni bäst? *hahah, brist på bilder* längtar verkligen till en VANLIG dator där jag kan ha mina EGNA bilder, min EGEN musik och ENBART mig själv framför datorn.
Men för att pigga upp er, så varför inte blicka tillbak till då jag kunnde ladda upp bilder?? Precis, här kommer tre favoriter TYP , ej i ordning :)
http://losemyselftoyou.blogg.se/2008/april/
http://losemyselftoyou.blogg.se/2008/july/
http://losemyselftoyou.blogg.se/category/allmant.html

jag gillar!!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.601965&renderingdepartment=2.19545
om dom skickar ut honom eller LARS så blir det köttfärssås av den nya idoljurryn, hahah

My getaway

Nu sitter jag här och lyssnar på Sebastians nya singel. Grymmt ! Vid ett tillfälle kännde jag att jag faktiskt hade förväntat mig liiite mer av denna man, men lite längre fram i låten undrar jag vad fan jag tänkte då. haha åh :)
Här kan ni lyssna och se videon!!

Efter andra lyssning så har jag ändrat mig, såklart! haha, början är bäst. Jag gillar när det blir hest, mums! Efter tredje lyssning så kan jag inte riktigt bestämma vad jag gillar mest. Det får ni avgöra.

Nu är det förresten bara elva fjuttiga dagar kvar tills jag och Frida (skulle vilja skriva har trekant med BjörnG) ska se Björn Gustafsson! Puss!

Andra avenyn

japp, idag börjar andra avenyn. Spännande tycker jag även om dom tar bort Karim , Olga osv. Vilken är ett stort misstag från andra avenyns sida.
Vet ni? man kan tjuvlyssna på Sebastians nya singel på p3 men typiskt nog så får man inte installera något på pappas jobbdator som jag använder just nu och ja jag tror man måste installerna en sak för att kunna lyssna på singeln. (kompliserat?)Jag får nog vänta i några dagar. Den släpps ju ändå imorgon, spännande det också.

Nu ska jag lösa ett mattetal och sedan återgår jag til min bokläsning :) just nu läser jag "expert på att rodna" , så ni vet,
puss!

inga bilder

okej så här är det istället. Jag kommer kunna uppdatera här men utan bilder! inte roligt! Idag har jag varit på biblioteket och lånat böcker. Jag älskar att läsa när man inte har något att göra.

top tre i bloggvärlden JUST nu:
http://niotillfem.devote.se/
http://blondinbella.se/
tredje plats... ehm.... http://losemyselftoyou.blogg.se

puss!

Ingen dator

just nu sitter jag och skriver från pappas jobbdator för att våran dator som vi har hemma har gått sönder av någon knäpp och dum anledning. Så som ni kanske förstår så kommer jag inte kunna uppdatera här så väldigt ofta men när min kära dator är lagad eller när en ny dator tar plats i  vårat hus blir allt som vanligt igen! jag vet att ni kommer sakna mig. Vi hörs snart hoppas jag . puss / Databeroende Malin


Hål i väggen

Någon annan än jag som såg på hål i väggen igår? Om ni inte gjorde det missade ni något riktigt roligt!
hhahahahaha, kolla detta klipp!
Igår berättade Frida till mig att det faktiskt bara är 2 veckor och fem dagar kvar tills vi ska se BJÖRN, soran, özz och Måns. Riktigt trevligt :)

miaoo, hetare än så här blir det inte! puss

Filip och Fredrik

Har jag glömmt att säga hur bra Filip och Fredrik är?



puss!


Kan det vara kärlek?

Igår gick jag på biblioteket med mina vänner eftersom jag är en boknörd. Jag älskar att läsa, eller i varje fall när böckerna är bra. Just nu läser jag en bok som heter syskonkärlek. Det är samma författare som till "knappt lovlig" och "som jag vill vara" som har skrivit den. Ni vet dom där böckerna som jag älskar?
Iallafall "syskonkärlek" handlar om en tjej med ett funderande hjärta. Hon undrar om man kan vara kär i sin egen bror, ja alltså i sin alldeles egen bror. Svar ja! Det kan man. Åh den här boken är så fin, så tragisk, så bra. Jag återkommer när boken är utläst.

nu ska jag sluta vara en boklus och gå ut med mina vänner som är minst lika bra som mina bästa böcker!
puss

EN DAG SENARE , nu har jag läst ut syskonkärlek. åh, läs den!


Marc by Marc Jacobs




åh så fint! puss

en ny Sebastian?

Det här tycker jag ser ut som en ny Sebastian, spännande!

Förresten hans nya album "The Most Beautiful Lie" släpps den 5;e november. spännande säger jag!

puss&skolan hälsar kanske.

Tjena!

Läste i expressen i skolan att jorden kommer gå under imorgon, dock vet jag inte riktigt vad jag ska tro om det! Vi får väl se , haha. En sak som helt säkert händer imorgon är att våran klass ska fota en extra bild till skolkatalogen där vi ska vara utklädda. Problemet är bara att jag inte har någon arning om vad jag ska klä ut mig till. ajdå.
Idag börjar mitt och Idas lek och skoj, som vi hade förra året också. Ni vet? vi fixar lekar och hinderbarnor till barn och vi får pengar. klart slut!

p.s det här är bra!

Så här har min helg sett ut!

På fredag till lördag sov jag och några vänner hos Madde.  Det var helt galet roligt som ni kan se!





på lördag var vi hos moa som har fyltt år, grattis!


och idag läste jag ut min bok, " som jag vill vara". pusspåden!


Snart lunch!

hejsan vänner! Nu sitter jag i skolan och försöker komma på vad jag ska skriva om keramer. Men det går inte så bra så nu sitter jag här. 
Idag ska jag till min vän Madde som ska ha inflyttningsfest, där sover jag till imån och då går jag och firar min vän Moa som nyss har fyllt byxmyndig. Bara så ni vet. Så jag kanske kommer vara dålig på updatering i helg! puss


visst är björn G söt?

Nu är det bara 1 månad, 4 timmar, 33 minuter och 7 sekunder tills jag och Frida ska se Björn gustafsson!

puss! nu väntar no;n

Idag är The killers husguden!

Här kommer lite tjusiga bilder på mig och min klänning!


Nu ska jag ta mig i kragen, kila ner till "gareget/nytt badrum" och träna lite. Sedan ska jag börja läsa på min bok som jag lånade på biblioteket igår. Den heter "som jag vill vara", och Frida tycker att det är den bästa boken i världen så nu ska vi se om hon har rätt!

vi hörs någon dag! förövrigt så ska jag bli bättre på att updatera min blogg tror jag : )

Dagens skivtipps: hot fuss med the killers!

So long!

RSS 2.0