ETT ÅR

åh. herre-gud. det är valborg idag. ett jävla år sedan vi var i stockholm och tittade på lasse lindh! :O:O:O

såååå glad var jag då. hejdå!

IT'S ALL MY FAULT

hej på er söta trogna. jag har varit usel usel på att uppdatera. jag har varit alldeles för upptagen med att göra inget särskillt. SÅ skönt ibland. Idag sprang jag till bussen för att hinna till skolan och bara komma en kvart försent, stormade in i klassrummet och bam! där sitter helt fel klass. inte min. och så visade det sig att vi började halv tio istället för åtta, som jag trodde. life is good. mina planer för dagen är iallafall att ha roligt. börjar med en fancy middag vid mitt middagsbord och sedan springer jag iväg till moa. Vi hörs när vi hörs. ses när vi ses. (mest troligt dyker jag upp här imorgon, you're lucky day.) undertiden kan ni ju titta på det här:

och önska mig grattis till mitt nya jobb som jordgubbsförsäljare. he.he.

åh. herre-gud.

Åh. Herre-gud. detta tar över mitt liv. Så har jag inget liv ;PPppPp


*redan*


haha. slua nu. jag får ont i magen av skratt. Så har jag ingen mage ;PPppP


NU

if iiiiii leett yoou goooooooo, ii wiiiiil neverr knooooooow whaaat myyyy liiife will beeeeeeee hoolding yooou cloose to meeeeeeeeeeeee. nananannnnnnnnnnnnaaaaaaaaa. sitter här och sjunger med i låtarna i emmas spotify lista "låtar man vill sjunga med i" samtidigt som jag försöker skriva på min svenska. Ni borde lyssna iallafall. Så fruktansvärt skojjigt.
SMILE.

f-r-e-d-a-g

igår hade jag en bra fredag! Jag prommenerade med matilda och lovisa till coop och handlade lite, och sedan bakade vi brownies. så himla gott. Också blev jag en klänning rikare, känns mycket bra. Ska tillägna klänningen ett inlägg i framtiden så att ni får se. och för att avsluta min fina fredag såg jag på "he's just not that into you".

finfint.

så himla bra!"!!!!11

sjukt jävla bra bandsläpp idag till peace and love! Mitt älskade Johnossi. <3<3<3<3<3 också får vi se Julian Casablancas (kanske nu du ska lägga in en stöt E? ;))!!!! så himla bra. himla himla bra. och idas man, carl noren.
JAG BLEV GLAD. är fortfarande glad. nu ska jag se på vänner och joey, puss.



<3


13:31

hej från mig och mina söta klassis!

NOBODY BUTS BABY (..,,malin???!) IN A CORNER

Tjabba tjena (hoppas ni förstår att jag använder det uttrycket pga. happines, och inget annat). Nu ska jag för tusende gången ungefär titta på dirty dancing. Jag bådar inför den dagen då skivan kommer vara överbelastad av för mycket tittande och helt ur funktion. Bådar verkligen för den dagen.

jag vill gärna utvigda mina vyer lite och ha fler filmer att välja bland än dirty dancing 1 & 2, the notebook, the wedding date och mean girls . Så om ni vet några kalasbra dans, kärlek, gripande, lätta, tjejfilmer så lämna mer än gärna ett förslag (så jag kan tvinga mina vänner att köpa dem till mig när jag fyller åååår.) GirlPower.

UPDATE: förgudskull! Glömde jag att skriva sex and the city bland mina favoritfilmer som jag jämt väljer bland? mitt misstag. mitt misstag.

HEJ

Igår såg jag på film med Matilda och lovisa. Filmen var The scoop.

den var bra! lite rolig och spännande, måste jag säga. Så ni kan se den om ni vill. nu måste jag läsa Åsa Larsson. och plugga samhälls. och äta något vore nog bra. hejdå.

jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam

Sa jag att det är förbjudet för lasse lindh att sjunga på engelska? totalt förbjudet. minns när vi var i nalen förra året (JA DET ÄR SNART ETT ÅR SEDAN) och han sjöng några av sina engelska låtar, det var en konstig känsla. och nu spelade spotify upp en av han engelska låtar för mig. blev helt paff. var tvungen att stänga av ljudet.
Svenska mannen. det är vad du gör bäst. ok?

Du är en tröst för gråtna ögon du är min fallskärm när jag faller om natten
Du sover som ett barn och jag saknar att kunna sova så
Du är äger mitt blod och du är slagsmålet jag aldrig kan vinna
Och jag känner mig bara så jävla tom ibland

Jag klarar mig aldrig ensam
Jag klarar mig aldrig ensam

Jag kan aldrig mäta mig med ett hjärta så gott som ditt
Det är så stort och sväljer mig helt
Jag är Gabriel på väg ner genom himlen
Och jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam
Och jag känner mig bara så jävla tom ibland

Jag klarar mig aldrig ensam
Jag klarar mig aldrig ensam

it's getting hot in here

oooh. till hösten ger sig sebban och han polers från grease ut på en turne och dom kommer till en stad ingen annan än luleå. och vem vem vem kommer att vara där då? jag såklart. dah.

natti.natti. bloggers.

tolfteapriltvåtusentio

Vi kör på lite dagens idag. me like!
Dagens roligaste:
Yogan på idrotten. lätt. Jag är som gjord för det. helt enkelt. skööj.
Dagens godaste: mmmm. Min Ben&Jerry's. yum!
Dagens finaste: är det bara jag som blir dödsligt förälskad i Cimon och Michaela när jag ser den här bilden? jag vill ha er under min säng och ta fram en regning onsdag eller tisdag!
Dagens frågetecken: Mannen som stod i vår skolkorridor och delade ut papper. Kan inte släppa det. ett stort frågetecken. vart, säg mig, varför verkar han så sjukt bekant????
Dagens komplimang: När min Svenska lärare sa att jag borde satsa på en författarkarriär. Ett av mina mål i livet, ni vet. ;) smicker. smicker.
höres.

dagen vill ha:


ja tack. det vill jag ha och det vill jag packa med till peace and love. tack.
(synd att man inte kan handla hos weekday och monki på internet!!!!)
vad vill ni ha?

TORSDAG

idag har jag vaknat och sett på sex and the city filmen. Duschat och varit ute med charlie. Lagat mat och inte så mycket mer. jag gillar't! NU ÄRE CRIMINAL MINDS. peace. and love.

dagens

LYCKA: Var ute och prommenerade med ida i en och en halv timme. I min skinnjacka. Utan att frysa. Det är ett fantastiskt tecken.
OLYCKA: Kom in i mitt rum nyss. Möttes av en spindel. Jävla spindel. Den var snabb och sprang iväg. Nu lever jag osäkert. Funderar starkt på att dra ut min säng till mitten av rummet så spindeln som sprang på min fönsterbräda brevid min säng inte får för sig att komma och joina mig i natt. för det kommer absolut INTE på fråga. idiot.


i could stay awake just to hear you breathing, watch you smile while you are sleeping, while you're far away and dreaming

igår visade emma mig en video. det är bland det finaste jag sett. och ni får absolut inte missa det.

I DON'T WANNA CLOSE MY EYES.

TAKE IT OR LEAVE IT

Såg just sista sex and the city avsnittet på tv. Inget mer sex and the city att komma hem till. SAD face. alla där ute, jag önskar mig sex and the city skokartongen i present så ni vet, och jag fyller år om två månader och 16 dagar sattnivet.




hejdå.

det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid, ibland är det så

mumms. nu ska jag stänga av datorn och baka scones. mmmm. blev väldigt sugen på det nu. yummi.
Min gårdag spenderades med Frida, Ida och Fanny. Det var kalaskul. Vi spelade mitt favoritspel "med andra ord". Jag blir så galet till mig när jag spelar det, så jävla kul.  PEACE!

ha en FIN dag.


home sweet home, och 229 olästa blogginlägg på blogglovin.

tja. malin is back in business. ett sex and the city avsnitt, en efterlängtad dusch och efter en middag hemma sitter jag nu här och ska ta igen allt jag missat på fem dagar. alltså 229 olästa blogginlägg och ett antal bilder på bilddagboken och säkert miljontals med uppdateringar på fejsbok. så. over and out!


15:18

idag är det första april, och jag skulle gärna stanna här hela dagen och aprilskämta er hela dagen. men om femtio minuter tar jag min lilla packning (som jag ska pack under nästa reklam i sex&the city) och åker iväg till min lovely stuga. Har ni vägarna förbi poultsa så kan ni ju alltid slå en pling. Glad påsk! (eller vad man nu säger). PEACE.

RSS 2.0