looking for trouble and reactions all the time like a teenage kid it makes me feel alive

mina klassisar är mycket bättre än dina. sånt här gör vi när vi inte är för upptagna med andra saker som är så bra och nyskapande att era barn och barnbarn kommer att läsa om minst alla oss i deras historieböcker.
...och religionböcker.
hejdå!
ps.1. Nadjas mage är en tio-poängare!
ps.2. vi är så jä-ä-ävla bra! (kom ihåg vart du hörde det först. mahaha.)

What I am to you is not real What I am to you you do not need What I am to you is not what you mean to me

jag vill läsa om förbjuden kärlek. så där förbjudet att dom gör fel varenda sekund dom är med varandra, bara så fort dom tänker på varandra. förbjudet. när dom gör fel varje andetag dom tar men bara måste måste vara med varandra. ge mig tips! och författaren får gärna vara som en kopia av katarina von bredow. Men hursomhelst, tänk: kärlek. vänskap. förbjudet. Ge. Mig.
tills dess: hejdå! och sov gott. finns inget bättre än att vakna utvilad.

where-the-wild-things-are

jag såg en film en gång. Where the wild things are. den var väldigt fin, och jag minns att jag tänkte att den ska jag berätta om någon dag. och idag är den dagen. titta så fint. jag blir alldeles varm och kall på samma gång.
puss.

vilken jävla lögn att det ska va' ens bästa tid

för det är inte värt det. kommer bara leda till något ont. fint. tack. och hej. nu ska jag äta pizza och snart är det idol. mi lajki. jag tror inte på ett liv utan idol. smaklig måltid till er som också ska äta!

14:36

inatt hade jag en bra dröm. ni vet känslan när man vaknar? mmmmmmm, life is good. neeeeeeeeeeeeej. var det bara en dröm? somna om. somna om. somna om för fan. aja. nu ska jag titta på mina foton som ramlade ner i min brevlåda för någon dag sedan. mi lajki. och ikväll springer jag över till moa för en romantisk middag för tre.
puss och gull och...förresten, vet ni? igår var jag sjukt omiljövänlig och svindyr. Duschade tydligen i en och en halv timme. Min mamma var inte så glad, men jag tycker tydligen om att duscha! och jag har skaffat ett medlemskort på kicks, känns som att någon kommer att bli stamkund där.. bara för att jag totalt går på sånt där. men det är fint. medlemsskap på kicks alltså. okej, nu ska jag vara tyst. hejdå. eller förresten ett till rolig sak:
jag: men.. varför har vi en sån här i kylen (typ en liten champange)?
emma: mamma ska fira på söndag om dom röd/gröna vinner.
min mamma är söt. hon ska fira med champange om hon slipper se maud olofsson och fredrik och kompani i styrelesen i ytterligare fyra år. känns som att det kan bli en spännande valvaka. jag lovar att uppdatera er!
latero!

och jag vill ha dig för gamla tiders skull

innan jag somnar: idag har jag lagat vegetarisk lasange. det var schwein gott. jag är ledig på fredag (!!) och det ska jag fira med ett bankbesök. jag har googlat feministiskt initiativ hela veckan och mi lajki. verry mötch. jag hoppas att jag får mina foton imorgon. och emma ska köpa makthaverskans skiva till mig när hon får lön. och igår handlade jag en ny halsduk och underkläder. och nu ska jag ställa min väckarklocka. natti. natti. och förresten! jag tycker verkligen om håkan. och den där låten får mig att tänka på en alldeles iskall juninatt. see ya latero.

idag för exakt ett år sedan

det här bara skriker hösten 2009. det här var min drog. lyssnade 24/7.

käre katy perry, denna låt gjorde tillochmed så jag äger hennes skiva. här talar vi om passionerad kärlek.


Och jag tänker inte ens nästan berätta om våran ute-idrotts-dag med skolan idag som var rätt okej rolig för jag kom med min lika mycket jag-vill-bara-vinna-vän Matilda. Men en enda sak har jag att säga och det är: grattis till kåsan förfan! (hoppas den inte läcker, eller jo..förresten..) Och idag mina vänner lyssnar vi på feist.

det räcker med att jag är den förste som du tänker på, när du vaknar och känner dig ovanligt grå

från och med nu. jag orkar inte längre vänta på något som aldrig kommer. så jag slutar.












Känns som en helt ny början nu. Kanske borde bli vegetarian och troende på samma veva..? 
(smugglade ju ändå ner bönor och linser i vagnen idag när jag handlade med mor och far.)
aja. hejdå pari-people!

svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl

Sommaren är officiellt över. vi säger hejdå och tittar på mina favoritdagar. 
(frida har fotat bild 1 på sista raden.) over and out!

YOU GIVE ME MILES AND MILES OF MOUNTAINS AND I'LL ASK FOR THE SEA

Vi är nominerade bloggis och jag till att avslöja sju sanningar om mig. bababaaa. spännande. Och jag antar att det är mitt ansvar som proffsbloggare att göra som mina läsare säga. så inte ljuga nu malin.

1. Jag är totalt förälskad, eller okej totalt jävla besatt av makthaverskan. jag älskare. besatt besatt besatt.

2. Jag måste koncentrera mig löjligt mycket för att inte tänka på något/någon/blah ibland, eller kanske mest hela tiden. och det är vansinnigt jobbigt.

3. Jag hånar minst hälften av alla uppdateringar på facebook och jag älskar att stalka folks liv med hjälp av den underbara uppfinningen. facebook alltså.
4. "Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar.
Hela världen är så underbar bara man får ett svar." AGREE.

5. Spindlar är bland det vidrigaste jag vet. och jag vet även att sjukt mångadär ute tycker att det är vähäldigt töntigt. Och jag kan kanske inte någonsin kommer få er att förstå. men jag blir rent ut sagt äcklad av spindlar. Dom är snabba. jag har ingen som helst kontroll över dem. Det finns så många av dem. överallt! små. stora. många ben. äckliga. håriga. snabba. neee. eeuuu.
(och ps. jag VET att jag är tusen gånger större.
ingen behöver någonsin säga det till mig igen. har vuxit upp med den
meningen ständigt hängande över mig.. på sommarana..)

6. Jag tror (VET) att min mest sagda mening är "jag vet inte..".
Det ger mig liksom mer tid att tänka. och ibland vet man bara inte.
Eller ja, mest hela tiden vet jag inte. vet inte. vet inte. vet inte.



7. En av dom värsta känslorna är att sakna någon som man aldrig har haft.

nu barn ska vi sova. natti. natti.
(OBS! jag utmanar samtliga av er att avslöja EN sanning om er själva..HÄR..)

måndag

babababaa. lådan är här. Jag tycker att vi tittar lite:


fint! nu ska jag bara framkalla foton. mi lajki. och imorgon kommer alla politiska partier till skolan. ska bli lite spännande att höra vad dom har att säga. Speciellt feministiskt intiativ. se ya latero.


02:06

och jag har ont i min mage. kan inte skilja på om det är för att jag är hungrig eller om det bara är så där. ont. av ingen direkt anledning. eller av för många anledningar kanske. och imorgon måste jag göra matte. jag vill inte. men på måndag börjar jag fem över ett och det gillar jag. då kan jag gå till bibblo och låna nya skivor. men nä. nu ska jag försöka sova. men först: jag totalt älskar detta (makthaverskan för er som inte förstått):
"and maybe i won't feel this way in ten years but all i know is that i want to hold you in my arms tonight."
ungefär så. ja. puss.


RSS 2.0