OS-familjen talar

pappa: hejja hejja! kom igeeeen nuuuu.
mamma: undra vad dom dricker för något?!
jag: jag förundras över hur dom inte råkar sticka in stavarna i ögonen på varandra.
mamma när typ Norge åker förbi: ramla!, ramla!
emma:!!???
felix: -

er Malin har talat igen. tja!

and the bible didnt mention us, not even once


har lyssnat på regina spektor och skrivit. nu ska jag se på project runway och os. Tja! hoppas er dag var bra förresten. PEACE!

16:13

åh-herre-minskapare. läste just michaela fornis blogg och vet ni vad? Hon har varit på någon rolig tillställning om Ben&Jerry's och den nya smaken som ska komma (som tydligen ska var ojojoj-god). Ben and jerry gubbarna hade varit där OCH hon hade fått ta med sig en liter av den nya glassmaken HEM. oj, vad jag önskar ibland att jag hade hundratusen läsare till. aja. so long!

lyssnar på broken med lifehouse.

vilken otroligt fy skam dålig bloggare jag har varit denna vecka. har lixom inget viktigt eller oviktigt att säga bara. Idag bakade jag kladdkaka och nu tycker jag att vi längtar tillbaks till sommaren tillsammans med denna bild. <3
jag ä.l.s.k.a.r sommaren. och värmen och bara ben. och gräs. och långa sommarnätter. och pakethållaren på matildas cykel. och nattmat på empes. och massor av sol. jag avskyr kylan. så fruktansvärt mycket.
vi hörs snart.

every me and every you

tja! OS-malin här. håller på att titta på OS men har bara tagit en liten dator paus lixom. Allt för mig dagliga dos av internet. Känns lite konstigt och kanske lite små läskigt att jag verkligen blir insatt i de olympiska spelen. känner att min inre kraft vill dra tillbaks mig till tvn. idag lyssnar vi på placebo förreseten!


peace out.

ps. hörde att en av männen i det svenska laget i staffeten har haft cancer. hoppas att dom får en medalj! Känns väl som en perfekt "comeback" isåfall. ;))
UPDATE: ja. dom vann!!!!!!

lördag

idag springer jag iväg på middag. mest troligt klädd i denna skönhet:

pusspåer. <3

20:54

jag är en sån där som läser när jag blir förbannat trött på mitt eget liv eller när allt bara känns skit. då gillar jag att krypa in i någon annans liv och bara vara där för stunden. eller så tycker jag om att se på film, typ mean girl eller dirty dancing, eller the notebook för att den är så fin och hemsk att man vill gråta ögonen ur sig. det ska jag göra nu. se på film alltså och inte tänka så himla mycket. så. jälva. skönt. sov gott.


fanns det en plats i hennes värld för två? snälla skicka ett vykort för jag undrar så.

idag lyssnar jag på håkan. håkan favorit hellström. så jävla bra att jag dör. Håkan är den enda musik jag gråtit till live på en konsert. bara så ni vet. så om det är någon ni ska se live innan ni dör så är det honom. så himla fint.

Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Vad vet du om solen
Förrän nån släckt alla ljusen
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva


kirunafestivalen 2008. magi. puss. och peace.

(när rubiktorkan tar över DEL 2)

tja bloggläsare. jag ger er nu ett stort ansvar att rösta på den bild ni tycker är finast. allt för mig va!? pusstja. bloggar inte förrens ni röstat sattnivet. ;)

dagens hej

hej från mig. idag slutar jag halv fem, snacka om att rektorn tog i när hon gjorde schemat. Har nyss ätit god tex mex. gott. nu ska jag skriva. TJA!

min söndag i bilder

skulle göra en sån där ett-foto-i-timmen som niotillfem brukar göra. ni vet. det gick så här.

vaknade klockan tolv, åt frukost och läste linas kvällsbok två. och fick ett chokladhjärta av min kära mor!

valde kläder och klädde på mig.

gjorde ett tal matte. jippi. bra jobbat.

halv fyra prommenerade jag med ida, också köpte vi mums-goda syrliga godisar. m!

och sedan kom jag hem, iskall av den isande vinden. så då gjorde jag grimarser med felix!

efter det åt jag, och nu ska jag se project runway. klart slut!

lördag

snart ska jag äta mumsmums semlor. jag tror att dom är så goda. alltså mumsmums-goda.
Förövrigt idag när jag skulle damsuga mitt rum (var verkligen på tiden, tro mig) så hittade jag en äklig liten spindel. i. mitt. rum. på riktigt! inte ens på vintern, inte ens på vinter kan de försvinna??!! även fast det var den minsta spindeln jag någonsin sett, och även fast det var lite svårt att avgöra om det faktiskt var en spindel eller bara ett skräp så var jag tvungen att springa till min mor. problemet är nu ute ur världen, borta från mitt rum. men ne-ehj. vad jag hatar spindlar. så. jävla. mycket. bara så ni vet. Ikväll bli det melodifestivalen. wihuu. Och igår åt jag middag hos lovisa och sånt. trevlans, trevlas.
det var allt för idag. i think..
Malän. (he-he).

Det är så logiskt alla fattar utom du

trötter som snart ska sova och läsa linas kvällsbok sitter just nu och lyssnar på säkert. tänker på alla kvällar vi suttit och druckit te, pratat strunt och allvar. skrattat och gråtit. åh. gud. ja, vad skulle jag gjort utan Matildas golv med söta människor? ingen jävla aning.
(lovisa the expert is the fotograf.) sov gott.

om någon undrade

Varför jag tycker om,älskar och fullständigt beundrar blondinbella? var det ens en fråga? Hon är en genomgod människa som inte på något sätt vill andra illa, utan bara försöker hjälpa. Människor hon inte ens känner, som hon aldrig träffat, som hon inte ens kan namnet på. Dem vill hon hjälpa. Hon målar inte upp en perfekt bild av sitt liv, hon visar bara hur det faktiskt är. Det hon vill visa, berätta. Hon är framgångsrik och arton år. hallå, hon visar ju att unga också kan. och framförallt tjejer. Det finns inte många som henne tror jag, och ja! Det är därför jag läser hennes blogg, kommer att köpa hennes bok och alltid kommer att försvara henne i disskutioner (även om de handlar om hennes träningskläder ;)).  

 "Jag kan inte ta rollen som psykolog, för den kompetensen har jag inte, men om jag vore deras kompis skulle jag ge det här eller det där rådet. Det kan vara nog så viktigt att höra som ung."
Det är så uppenbart att hon bara vill hjälpa.
Det var allt för idag. TJA! /blondinbella 4-ever.


update you

stundens mest irriterande: vi har datorkunskap och våran lärare kan aldrig sluta prata. seriöst. var det meningen att vi skulle kunna svara på dessa himla frågor innan lektionen tog slut? sluta prata dåeee...

(Klara: jag ska göra mitt bästa för er stackare!;))


GRATTIS TILL MIN FAVORIT

(här görs inga undantag, hund som människa. människa som hund.) Sprang just ut till köket när min tanke landade på Charlie och kom på att han minsann fyller år idag. Fyra jäkla år. he-he. (har tiden gått så fort???) Nu ska vi allihopa säga grattis till min lurviga lilla hund. Titta så söt! min pressent fick bli den långa morgonpromenaden som vi tog i det förövrigt svinigt braiga vädret (typ bara fem minus, am i in heaven or what?)
pussipussi. (emma tycker dock att detta är creeepeee sattnivet.) (heheh).

F-R-E-D-A-G

kära vänner. Detta är en otroligt rolig "intervju" som ni borde lyssna på! nu ska jag titta igenom min garderob, sucka och tänka att jag har ju inga kläder. TJA puss. vi ses när vi ses. Hörs när vi hörs.
(här förresten har jag fått värsta äran att skriva om new moon. hih.)

ha en fin, vild, bra, lugn, mysig fredag.

17:35

hej där ute. Igår jobbade jag hela dagen och kvällen i garderoben på michael jackson-showen. Har studsat genom feta dunjackor och krupit på golvet efter en förlorad vante. minst sagt täningsrikt. Har inte fått så bra träning på sjukt länge tror jag. Idag tar jag dock ledigt, och firar med matte. Först ska jag fylla på min ipod med lite musik och titta igenom lite bloggar. jag känner mig totaly lost utan det senaste från bloggvärlden!!! det var allt för idag. återkommer när jag har något smaskigt att berätta. ;)
TJA!

i can't remember but it's alright alright

Idag är det måndag. Helgen som just har passerat har varit ungefär den kortaste på evigheter. Känns det som. Vi har även bjudits på himla kalla temperaturer. 29.9 MINUS var det en dag. men jag blickar frammår, försöker iallafall. Som idag tillexempel invigde vi "hälsobaren", for the first time. Jag drack en yogurth drink. Inte så mmh-mm, men ganska!

Nu lyssnar jag på lady gaga. och tänker börja koka på världens blogginlägg. grr. so long!


RSS 2.0