idag skrattar vi åt

1. mig som ser en tio-(möjligtvis elva-)åring tjej ute och joggar och utbrister med förvånad men också arg röst "är hon ute och joggar? Men gud! Vad är det för fel på henne?!"
2. Johan palms åsikt om new york! "Mitt intryck av det stora äpplet so far är bra, om man bortser från den syrefria luften här. Det går knappt att andas! Att andas in vanlig svensk luft genom ett sugrör är nog nyttigare. Att andas in vanlig svensk luft genom en filterfri tänd cigg är säkert också nyttigare."
3. mig. igen. när jag ska jämföra två hundar. och jag tänker inte ens nämna beskrivningen för jag verkar så... osmart och idiotiskt då. och möjligtvis lite rasistiskt ( vilket jag verkligen inte är!!), så det får bli dagens mystiska också.
TRE räcker! Den magiska siffran TRE. vad skrattar ni åt idag? come on. come on. come on. tell me. tell me. tell me.

jordgubbar och sol

så här varmt och fint var igår! nu vill emma klättra i träd, puss.

johan-palm.se

på johan palms hemsida kan man vinna en affisch på självaste johan. Alla blir såklart helt till sig, så nu har jag suttit och roat mig med att läsa alla kommentarer som folket har lämnat. För man ska nämligen skriva en kommentar om varför just man själv ska vinna. 
Och den här tjejen, hon hade ju verkligen tänkt till. hahah. 
hoppas att hon vinner. peace out! (ps. har jag sagt att storebror palm är 26 ofattbara år gammal??!!)



kramkram

titta! vad sandra fångade på bild, självaste jag och självaste måns i en kram. ;) 
&snart kommer den vanliga blogg malin tillbaks och då ska det skrivas. peace out!


hihihihihiihihih

eftersom vi lovade Måns att vi skulle ses ikväll, han på scen och vi nedanför, så springer vi såklart till självaste kirunafestivalen idag igen! 
(vi är inte stalkers, vi hade faktiskt picknick , jag ida sandra och hennes lillasyster josefin, och helt plötsligt så kommer månsan förbi. ) see ya!

me and mr palm

(egentligen borde jag inte lägga upp denna bild ifall jag inte vill bli uppsökt av de gråtande, hysteriska fansen som fick svårt att andas när dom såg självaste johan palm. Dom kanske söker upp mig????? men jag tar den risken för så söta vi är ändå!) peace out!
p.s Storebror Palm är SNYYYYYGGGGGGGGGGGGG

nananananannana

Igår skakade vi hand med John ME, han tyckte att vi var ett bra stöd och artiga också. Idag hoppas vi på att skaka hand med palm och storebror palm. Eller lite sång och dans hoppas jag på. iallafall. peace out!

torsdag

idag börjar den årliga festivalen här i Kiruna. Jag går dit, såklart. Även om festivalen inte erbjuder några direkta favoriter. Men däremot ser det ut som att vi för första gången på länge bjuds på något annat väder än regn och tusen minusgrader. jippi!! Men nu, måste jag välja kläder och duscha. puss och peace!

min dag

Min dag har sett ut ungefär så här. :) Söta människor har hälsat på, jag har blivit rikare och fått en ny kamera. wihuu. Jag har fixat in mig och "my dudes" på en spelning med lite för hög åldersgräns, tufft! Också har jag ätit mycket tårta, fått en söt film av min syster och pratat i telefon med frida och matilda. Söta alla är. pusspåer!

wiiihuuuu

jag ska se sebastian,jag ska se sebastian. Jag älskar södra teatern föralltid!!!!!!!!!!!!!! pusspusspuss. Det här gjorde mig dag, som fan också är min födelsedag1!!!!!!!!111 pusspusspuss

sweet 16

imorgon fyller jag år!! Tänkte att det kan vara bra att veta så jag kan logga in här efter jobbet (ja!!! jag jobbar på min födelsedag) och läsa söta grattis-kommentarer. hihih. puss på er!&grattis till mig.

@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

på tisdag fyller jag 16, fan jag vill fylla 20. nu ska jag gå och gråta mig själv till sömns. för ojsan, dum som jag är så har jag inte tittat upp om det är åldersgräns på sebastian jävla spelning den femtonde juli. för självklart. självklart är det så. döda mig långsamt. inte puss och inte peace. 

yooo dudes!!!!!!!

jag sitter i emmas rum och tänker lite smått börja förbereda mig för årets kirunafestivalen som startar på torsdag. vi börjar med johan palm bara för att jag känner mig på palm-humör, haha. och bara så vi har det klart för oss så känner jag mig som världens idol-neard när någon frågar vilka jag ska se på festivalen. "johan palm, måns, E.M.D, John ME och adiam dymot (stavas hurrr)" blir alltid mitt svar. men puss på idol, johan palm here we come, och jag klär mig nog i felix svarta skinnjacka när du spelar. Bara för att. peace out!

midsommar

precis som er andra har jag firat midsommar. Jag befann mig i min morfars stuga. Min familj och idas familj och min morfar och morbror åt grillat och var almänt galna (som alltid, ni ska se oss på jolafton). Nu sitter jag här trött och inser att jag faktiskt har bränt mig sjukt mycket. Min bröstkorg är röd som en tomat, hur kunde jag märka det först nu? ?? äh, solen lyser på oss iaf och jag är evigt tacksam. (på tisdag fyller jag år, wihuu!!!)
vi plockade sju sortes blommor och hoppades på att drömma om våran prins, sedan om det blev lyckat eller inte går ju att diskutera. solpussar på er!

gah

Style by MATS MATS måste sluta blogga på tusenapor och det suger ju tycker jag och alla andra läsare. Av samtliga kommentarer på hans senaste inlägg finns det noll stycken som tycker att han ska lägga ner. Vi får hoppas att style by mats blir en del av oss här på blogg.se. Det skulle nästan vara lite coolt. hHAha. 
föralltid style by mats mats. peace out!

p.s det är något konstigt med mig. vet ni vad jag lyssnar på just nu??!! musik som vi aldrig trodde att jag skulle lyssna på, men här sitter jag och sjunger. i got my rock-moves. 

this shit is killing me

kära ni, mitt jobb dödar mig och jag är stentrött. jag vill så ha mitt sommarlov nu, och sova och sol. tack! om sex dagar beställer jag en resa till stockholm. och då fyller jag också år. wiihuuu. so long!(och satan, är det bara jag som inte kan förstå att vi faktiskt har slutat nian och aldrig mer kommer tillbaks??!!??)

söndag

idag har jag haft mina första arbetsdag. Jag försov mig till fem minuter innan jag skulle åka. perfekt! men annars gick det rätt bra va? vi hoppas så. mina arbetskompisar är ju trevliga. Förresten så fick jag den här fina bilden av Frida. Vi är så söta, jag och min klass. Synd bara att inte alla är med på fotot. puss och peace!
nu ska jag nog ringa en kär vän. 



min klass rockar byxorna av din klass, åh gud! vad jag kommer att sakna er!!!!111

igår hade vi betygsvaka och idag sa vi hejdå till varandra i kyrkan på skolavslutningen. Vakan var helt klart bra!! & skolavslutningen var sorglig(vi grät som barn) men lite glad också. Vi får ändå ta ett steg ut i vårat liv, men fan fan fan vad jag kommer att sakna alla. Och jag kommer att sakna dom jag kunde "hata" för någon vecka sedan mest, typ.  puss på er klass 9c vi är fan bästbästbäst!
p.s igår hade vi också avslutningsfika och då fick vi ett helt a4-papper som det stod massor av fina saker på om oss, som alla i klassen hade skrivit. Jag är tex. väldigt godhjärtad, bäst på allt som har med twilight att göra, bra på att förfölja kändisar också har jag det finaste håret någon vet. så söta vi kan vara med varandra ibland. 
p.s2 bilder och sånt kommer nog senare eftersom jag är kameralös och mina vänner måste skicka, och dessutom så är bilderna från min mobilkamera soooo f-ing crazy bananas!!! haha.

torsdag

igår hade jag min sista skoldag i nian och grundskolan och på min älskade skola. idag har vi bara en utstälning och avslutningsfika, också ska självklart alla vi i klassen träffas och vara med varandra en sista gång. och imorgon, då fan har vi skolavslutning på riktigt. peace out!

måndag

jag känner på mig att detta kommer att vara ett av väldigt få inlägg denna vecka. För det här är min sista vecka i nian och då ska vi ha roligt, kanske inte så mycket dator alltså. vi hörs när vi hörs, vi ses när vi ses.
p.s vet ni vad jag köpte idag????????????????

just det, en hel tidning med robert pattinson / edward / twilight. gah

randigt

jag har ju alltid haft en liten "crush" på randiga saker. Och när vi var i luleå hittade jag min tröja som jag alltid velat ha. En randig stor tröja. hiihi. och här kan ni också se mitt ganska nya hår. peace out!


facebook the new black

på tjuvlyssnat.se skrattar man åt människor som har sagt konstiga/knäppa/alltmöjliga saker. Och eftersom jag följer denna blogg/internetsida med bloggkoll så läser jag alla som skickas in. Idag publicerades en dialog mellan två tjejer. Den ena tjejen sa något om att hon hotade att göra slut med sin pojkvän om han inte skaffade facebook. Jag tyckte inte att den var så rolig, men kommentarerna däremot! Det är som att facebook har förstört vår värld. hahah, bilddagboken och lunarstorm också( lunarstorm okejdå). 

facebook är ju nästan som det nya svarta, hur många av befolkningen har lixom inte en facebook??? hahahha. peace och puss

18 jäkla år

idag fyller ingen mindre än emma 18 år. 18, tänka va! Jag som trodde du var fryst vid 17-års åldern. haha. Och tänk att nu är hon lika gammal som Bella är när hon ger sin själ till Edward, lika gammal som Felix, oskar och Charlie tillsammans. Och tillslut lika gammal som blondinbella. Jag tycker iallafall att varenda kotte som besöker denna blogg idag ska slänga in ett litet grattis till min storasyster (och bara därför får jag noll besökare idag, hahahah). 

den här gav jag henne! och en skiva. och emma fick en bärbar dator av mami och papi, den kommer att användas flitigt (av mej med). peace out!

åh gud det gör ont att nått så nära kan va så lång bort

kära ni. jag har inte glömt er! Jag har bara levt mitt liv som man brukar säga. I torsdags spenderade jag min tid med mina kära klasskamrater i luleå, fan vad jag kommer att sakna er! Vi var på taknikenshus och lekte, också fick vi göra nyheter. På vägen hem i bussen sjöng vi allsång. så fint. face down, as up, that's the way we like to fuck!

och den här bilden har jenny fotat. puss påer. 


när tiden springer iväg

vet ni att imorgon är det två månader sedan lasse lindh var i kiruna !!!!!!!!!!!!??????? och visste ni att vi bara har typ sex hela dagar(OM vi räknar med skolavslutningen, vilket vi kanske inte borde så då är det alltså 5 dagar istället) kvar i skolan, nian grundskolan,allt?????????????????????? och visste ni att det är andra juni idag och att det var andra maj jag och emma åkte hem från stockholm`????????????????????????????????????????!!!!!!!!! nästa gång jag öppnar ögonen kanske jag är 30+ och har miljoner med barn, vad vet jag?????????????????(saken är den, tiden gå så jäkla fort, om ni nu inte har märkt det) puss och peace!!!!!!!!

why does it feel like our queen is standing with the wrong king????

because she does! det är så här det ska vara, Chuck and blair, Blair and Chuck. nate is so last summer. 

nate&blair eller chuck &Blair ? vad tycker ni???? peace out

HAHAHAHA

PUSS OCH PEACE! det var ju lite roligt i slutet, robert pattinson skrattar som fan också. 

!!!!!!!!!!!!!!!!

new moon trailern har kommit!!!!!!!!!!

RSS 2.0