Hehe. Borde kanske sova men det här är till dig, Emma!

och just när jag trodde att jag inte skulle kunna leverera något blogginlägg alls idag och även dö utav hunger så kommer min syster in i mitt rum med dom lätt godast snabbnudlarna ever. Så. Det här inlägget är till dig emma!

känner fortfarande mig lite hungrig.. kan du komma med lite fil och flingor??? eller en apelsin. ja! en apelsin går också bra! eller lite glass...

puss emma. kram.

21:38

Jag vill gotta mig i en kärleksfilm med lyckligt slut. ungefär som ni brukar gotta er i en flottig pizza. några tips? jag vill vill vill verkligen. säääääg dåååå. ska försöka övertala frida om en filmdejt imorgon (hon sa ja). kan bli kul.
och jag måste verkligen köpa en nya dagbok. känner att det inte håller längre att skriva på bokpärmen liksom. folk kan ju råka se. inte så kul.
Idag blev jag "faceraped" för andra gången i mitt liv. shit vad tråkigt. blir så himla besviken när sånt händer.
första gången det hände:
och idag när jag loggade in på ansiktsboken hade jag massor med oroliga mail om hur jag i helvete hade kunnat gå med i grupper som stödjer tillexempel: Pernilla Wahlgren. Och inte för att nämna några namn, men när sånt här händer blir man väldigt besviken lovisa.
Bortsett från det så har jag haft en bra dag. pöss och kräm.

lätt att ni hade...



I'm gonna love you like I've never been hurt before

Har: ätit den mest chokladiga ben&jerry du kan hitta. och tittat på kärleksfulla klipp från the notebook. mi lajki.

Nu: lyssnar jag på Robyn och läser bloggar. gött. ska vara lite ambitiös också och skrädda till något till tha kirunatidningen tänkte jag. gött. bai bai.

men att inget är för evigt är väl underförstått

jag har skrivit klart ett cv och ska bli en arbetande kvinna har jag tänkt mig. ska håva in feta cash är också min plan. och för tillfället är jag helt besatt av x antal låtar som spelas om och om och om och om igen. och när dom inte spelas sjunger jag. så. lite kan jag förstå när ida vänligt men bestämt ber mig att hålla käften. (öh. nä. vafan.. skojar bara. kan inte förstå detta ida. helt oförståeligt.)
åh. och nu verkar det som att Gilbert äntligen har bestämt sig för att ta det lite chill. jag säger då det vilken wilde and crazy liten hund han är. Jag hänger inte med, blir helt utmattad. gashhh. och imorgon "slår jag klackarna i taket" (TÄNKTE JAG SKRIVA, shiet då vet man verkligen att det har spårat. lätt ett av dom osmakfullaste uttrycken ever. fel att komma på något nytt. eller hålla sig till det stilrena som alltid funkar, typ: "imorgon ska jag dansa." eller för all del: "imorgon ska jag ha kul." Funkar också!) Så: imorgon ska jag ha kul. Mina planer för denna natt är att läsa "bara kärlek kan krossa ditt hjärta".
Och bara för att det är fredag och jag vill bjuda på ett extra smaskigt inlägg så får ni...
en liten lista på saker jag blir ledsen av:
- ett par som är med varandra för att dom har vant sig. inte för att dom inte kan vara utan varandra, utan för att det har blivit en vana.
- ensamma människor som inte har någon att komma hem till. ingen att ringa.
- att man inte vågar tro. på någonting. så ledsamt.
- när man ursäktar saker för att "han är ju en kille. det är så dom är". fan heller.
- det faktum att det inte finns någon garanti för någonting. det finns ingen garanti att du eller jag eller han eller dom kommer att få ett lyckligt sagoslut någonsin i våra liv.
- när man går från "jag" till "vi".
jajajaaa. osv osv.
och...
En liten lista över saker som gör mig glad, hyper, rörd osv. osv:
- lycklig kärlek. fäller lätt en tår eller två när dom får varandra i slutet.
- människor som skulle göra vad som helst för varandra. Typ en familj som skiter i allt annat så länge dom har varandra.
- töntiga smeknamn. (Exempel på sånna: Krullo.) åh.
- att dela på en ben&jerry.
- att sjunga med i en låt med en lagom falsk stämma. vad vore världen utan det säg?!
och och...
Saker jag skulle vilja göra inom en snar framtid men som ändå inte känns helt heart-breaking-viktiga:
- Bada i chokladmousse (blir helt fuckad av stavningen på det ordet. men ni förstår vad jag menar väll???)
- Bli bjuden på en dejt.
- Hångla i ösregn. åh. the notebook alltså. Visste inte hur stort intryck en film kunde göra på ens liv innan jag såg den! se här:
aja. nu känner jag att detta A4-långa inlägget är klart. så: klart slut. och om ni vill så får ni fortsätta på mina listor. det är helt ok.

Miss sexipants

foto0043 (MMS)

Miss sexipants


Hey babe, what's up with your despair?

Läser mina gamla dagböcker och inser att människor överlag (eller bara jag??!?) aldrig är nöjd. alltid vill ha mer. Alltid alltid alltid vill ha mer av livet. Också skriver jag med min vän frida på fejjan och lyssnar på denna låt:

snygg kropp han verkar ha, han den där armand. Synd bara att detta verkar vara hans enda bra låt!(elleeer???? börjar ifrågasätta detta... hm... något jag får ta och tänka på..)
..........också wooooups, så dog datorn. samma chock varje gång. samma slag i ansiktet.
hur som helst. spännande lördag. Den har även innehållit: 

* Spännande läsning. Boken heter "ursäkta att man vill bli lite älskad". Vad jag älskar med den: jag känner mig inte ens nästan desperat (ok. nu överdrev jag, men nästan så). varför? ledtråd: den heter "ursäkta att man vill bli lite älskad". hehe. en liten rolig historia: när jag hade skrivit denna boktitel på min önskelista i julas trodde emma att jag hade skrivit typ "men ps. ursäkta att man vill bli lite älskad (och få typ fina saker och lite kärlek)!!!!! det tyckte jag var kul. hade ju lätt kunnat vara så. 

* Sett en hånande film mot twilight.
Hur går detta ihop kanske ni tänker då. har inte malin en bild på edward på insidan av sin garderobsdörr? har inte malin alla twilight-böcker som finns? var inte hon en av dom som varje kväll för något år sedan läste sina favoritkapitel ur twilight innan hon kunde somna för kvällen? och har inte hon gjort tillochmed en hel lista över jacobs och edwards positiva samt negativa sidor för att kunna välja lag (team edward eller team jacob. ni vet)? och jo... det stämmer. alla dom där sakerna. eh.. Men. Det var kanske den roligaste filmen jag har sett på ett tag (brukar mest se kärleksdrama). svinkul.

Här kan ni se trailern.

nu ska jag lyssna på den här låten istället och facebook-chatta såklärt. möjligtvis läsa. vem vet. living on the edge liksom.



fred och kärlek.

!!!!

DET ÄR NÄR JAG LÄSER SÅNT HÄR (EN MÅNAD FÖRSENT!!!) I MIN SYSTERS BLOGG SOM JAG SMÄLTER OCH INSER ATT FOLK UPPFATTAR MIG HELT RÄTT TROTS ALLT (IALLAFALL MIN SYSTER<3). schööönt.
"malin bor självfallet i huset bredvid med sin man som ser ut som ash stymest. hon är chefredaktör på en tidning och hennes man är hemmaman som tar hand om hushållet slash deras ungar.
good enough?
"
kunde inte bli en bättre start på dagen. hela min framtid känns som räddad.
ih! oh! puss!

2010 ur emmas webbkamera









vad kul. massor av bilder på mig. nu ska jag bara fota massor med nya till detta inlägg 2011.
har ni något på hjärtat? det har inte jag. hejdå.


häj

foto0034 (MMS)

häj


Och fast vi båda vill mer än någonting annat, så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Melissa Horn. vilken kvinna. Här på peace and love. och hon kan ju skriva texter som någon slags gud.


Överallt på jorden finns människor som vet
Att regnet alltid faller i tid och evighet


<3

film och godis och ben&jerry's och chips och popcorn och en moa och en ida.
bra kväll. idag ska jag äta hos min farmor. bai bai.

Someone who will die for you and more


och jag har haft en bra dag idag. men nu är klockan halv fem på morgonen och jag vill så mycket men jag vet egentligen inte alls vad jag vill. klicka på bilden. Bob dylans bästa låt. och visste ni förresten att synonymen till lycklig är nöjd och att synonymen till nöjd är tillfreds? nä. okej, men först när man är tillfreds är man tydligen lycklig. god natt eller god morgon.


06:04

om man är wilde and crazy är det inte ens eget fel ifall att man råkar vara vaken till sex på morgonen. man kan liksom inte kontrollera det som redan ligger i ens natur. men men. tänkte bara säga till er som alltid har vägrat mitt smeknamn GlitterMalin att ni kan få kalla mig för MystiskaMalin. det är helt ok. Men jag kanske ska sova nu. Tänkte bara blogga lite som den bloggdrottning jag är. Typ nu vaknar min syster som ska upp och jobba, eller kanske tillochmed för en halvtimme sedan. Då vet man att nattmössan väntar. ska bara släcka lampan och logga ut från facebook. Känns som att datorn ska brinna upp ibland. så. gonatt. och fred och kärlek.

jag önskar mig den här jackan när jag fyller arton om typ sex månader och nitton dagar.


klart slut.


HURRICANE GILBERT

Nu tycker jag att vi officiellt välkomnar gilbert till familjen fjällborg/Stålnacke. I kör säger vi alla: vääälkommen gilbert. Han är helt galet söt. och en sjukt liten. vill automatiskt börja prata bebis-språk när han närmar sig. jobbigt med sånna där impulser som man inte kan kontrollera. men tadaa! se! beundra! prata bebis-språk till din datorskärm, det är ok ska inte dömma er! puss.

17:12

riv upp såren. gång på gång. tillsist slutar det väl blöda.
typ idag. eller imorgon. eller för två månader sedan.
nu ska jag duscha. skönt. i minst en halvtimme. sedan ska jag våldgästa mor och syster i rummet intill och titta på glee. och snart ska jag presentera vår nya familjemedlem för er. och kanske våga titta igenom min kamera efter lämpliga bilder från nyår. hehehehe.
hejdå! vilket mångsidigt humör detta inlägg sänder ut. och bara så ni vet: jag tänker inte ha några nyårslöften 1011.
living on the edge. puss och peace.

RSS 2.0