Ooppszz..?!


Bella, you can NOT lie to your lover.

BIG MISSTAKE

ÅHHH. DET VAR INTE VÄNNER OCH DET VAR INTE CHRISTINE. TUSAN.

sugarbabe

Det jag tycker om mest med halloween är nästan att mamma köper så sjukt mycket godis till barnen som ska komma och busa. Till barnen som aldrig kommer. Men vad gör det, mer godis till mig. Nu: Christine, Vänner, IDOL. puss.

PEACE LOVE & ICE CREAM

visste ni hur sjukt många fler ben and jerry's sorter fucking usa har?? tillexempel:

med dom godaste kakorna. mums. vad säjs om att åka till USA? någon?
by the way, ni kan alltid titta här också.


INGEN SKULLE NÅGONSIN KOMMA IN MEN SÅ KOM DU

Igår skulle jag friskförklara mig själv, så jag stoppade lydigt upp mitt hår och klädde mig i klänning. Men så kom mamma hem, kände på min panna också BAM! så var jag sjuk igen, tydligen. Men nu har jag lämnat febern bakom mig och klivit in i vad jag vill kalla stadie två av min sjukdom: hosta och snor. jag hoppas på förbättring senast imorgon. Vill ju inte missa halloween. Nu planerar jag att se någon film, kanske dirty dancing 1&2 och sedan alla andra dansfilmer vi har. blir så pepp av dem. ingen kram, vill ju inte sprida bacilluskerna vidare!

måndag

jag känner mig halvt döende. är det svinisen som inkräktar? känner mig helt borta, mitt huvud är bomull och min panna är stekande het. varför nu? varför på min lediga vecka? host. host. hejdå!

You're my candy kane My sugar love Oooh my Oooh my candy kane

hörde ni förresten att mr. sebastian karlsson ska spela den manliga (vad annars lixom) huvudrollen i den nya "grease" musikalen som är på svenska??miaoo. puss!
2009-02-27 - SEBASTIAN KARLSSON från Sigurdsgatan 25
(foto: rockfoto.nu)

fredag!

idag på engelskan fick vi sjunga, jag och matilda tog ton. det var roligt. gjorde min dag, typ. förrutom mitt förvånandsvärt bra betyg på matteprovet. det gjorde också min dag. Nu, mina vänner, mina fans så ska jag ta på mina tjockaste kläder (skinnjacka och några halsdukar) och kila iväg ut med charlie (hoppas att han bara vill gå två-minuters-prommenaden!!!!), ha en fin fredag! själv tänker jag se på idol och äta tårta för min far fyller minsan år, grattis till honom! over and out.

Love is cold, kills your dreams and schemes

alla med spotify lyssnar här! alla andra kan youtuba (oh susie med secret service) . dagens drog, mest troligt hela veckans också. nu ska jag ut i snön. puss!


då ska jag leva. för dig.

igår var en dag då jag och min syster hyrde film, det blev "i taket lyser stjärnorna". och efter en och en halvtimme framför den filmen tycker jag att vi kan konstantera följande; ett. Tsatsiki (samuel haus) har blivit stor, och snygg. Två. Filmen var bättre än boken. Tre. Är bara lite besviken på att Tha man Sakke inte var med mer. Fyra. Den var sorglig, men ack så rolig. Fem. Se den. yey.

pussssss.

??????!!!!!!!!!!

det här är det sjukaste, knäppaste på länge. och perverst. ett 54-årigt fan till lilla 17-åriga johan palm. klicka er in på bloggen så förstår ni. hon har printat bilder från videoklipp vid varje rörelse han tar. jag blir lite rädd. kom ihåg att låsa dörren johan!

familjen söt

snygga barn iallafall.

tittar man på hårfärgen känner jag mig lite utanför. men vi alla är ju rätt randiga, så nu käns det lite bättre. ha. ha. puss på er! let's make som taccos now.


ready. set. go. i'm back.

jag har varit en usel bloggare den här veckan, tillochmed en usel datornörd. men jag har gjort massor med annat. Pluggat matte, ätit middag hos lovisa, skrivit klart min krönika till kirunatidningen, tagit massor med foton på mig själv, läst ut en bra bok (djupt vatten) och allt möjligt ni kan tänka er. men nu mina damer, mina herrar, mina fans är jag tillbaks. redo för bloggvärlden. hasta la vista bloggtorka!


nu

här sitter jag och äter rostade mackor med apelsinmarmelad och ost. också lite pepparkakor. inget kunde vara godare just nu. mumms. förövrigt så funderar jag på att skaffa mig ett jobb som matildas stylelist. jag tror det kan ge mig stora framgångar. nu ska jag fortsätta mumsa och googla lite tänker jag. god natt på er ute i stugorna!

hjärtattack x1000000++


nuu. hur mycket hjärtattack?

wasn't made for these days

när vintern kommer vill jag bara krypa in i någon slags bubbla som mobbar ut all snö och kyla. bort. i wasn't made for these days. verkligen inte. idag har det snöat. som fan. det slutar aldrig. lovar det snöar ännu. SÅ.. nu när vi är fångade, av vinterna och allt den bär med sig.....såååå har ingen mindre än jag gjort en ny spotifylista. Namn: mörka dagar. Antal låtar: 4 (fylls på efter hand). Vad för låtar:

hoppas ni ser var det står. för nu ska jag sova, puss.


it's in my soul. it's what i need.

idag, kära vänner, börjar desperate housewife. Äntligen, nu känner jag att vi kommer tillbaks till rutinerna då vi har något att se framemot på tisdagskvällarna. men, så får man ju inte glömma ugly betty och christine. yey. min dag är räddad. heeeeeeeeeejdåååååååååå.


T-O-V-E

hur söt?hur bra?hur tuff?hur mycket sebastian men i kvinnligt format? me like!
pusspusspuss. 

you say you're lookin' for someone who'll pick you up each time you fall

dagens låt är bob dylans it ain't me babe. så fint.
You say you're lookin' for someone
who's never weak but always strong
to protect you and defend you
whether you are right or wrong
Someone to open each and every door

RSS 2.0