Min kusin och jag!

Nyss fick jag den här bilden av Lovisa. Jag gillar den!

puss!

Dagens musikvideo

är unbreakabl med Elmo, här hittar ni den ; http://www.youtube.com/watch?v=zAS5w9jBWPM

puss!

Sex-and-the-city-Marathon

Idag ska vi äntligen ha sex and the city marathon. Godis + sex and the city + Malin = Så sant!


en liten sammanfattning

med bilder!






pusspåer

äntligen händer det!

(nej vi har inte vunnit på lotto) Min pappa har inskaffat en ny dator till oss, äntligen. Och inte nog med det så kommer det att stå en större och mycket nyare TV i vårat tv-rum om typ två veckor.
Det hemskaste med den nya datorn är nog att vi fortfarande inte vet om bilderna, all musik och sånt från den gammla dator går att rädda. Det är ju tragiskt i såna fall. Fast nu är jag glad ändå, äntligen kan jag spara de underbara bilderna som jag ser. huhuh.
Okej snart kanske en armé med bilder kommer, ni får se! puss

Dagens klipp; http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.663460

Med såna vänner behövs ingen armé



Komigennu, Spöa skiten ur Georgina!!!!!!!!!!!!

idol

Jag älskar att läsa idol deltagarnas bloggar bara för att. Och visst är några av dem riktiga guldkorn?
Jag är faktiskt lite avis på Blondinbella som träffade idolerna på någon fest (?). Hon skrev att hon ville krama Johan för att han såg nervös ut men att hon trodde att han skulle gå sönder då. Det tycker jag lät fint av någon anledning.
Lars lika stilig som alltid!
bild

...Och Johan lika omtyckt som alltid!
bild
pusspåer.

Så skulle Charlie vara som människa

Jag gör nu mitt andra inlägg inspirerat av Sandra som är en av mina favorit bloggerskor. Henne hittar ni här!


Charlie är en lurvig liten hund som älskar att äta, han är även väldigt söt men ännu tuffare.
Om Charlie vore en människa skulle han vara en av de där coola killarna på skolan som faktiskt också är coola. Han skulle gå runt med skinnjacka året om och röka cigaretter.
Om han skulle beställa hamburgare skulle han alltid ta den största, bara så ni vet! Tjejerna skulle älskar honom (såklart) eftersom han lockar dem med sina gyllenbruna ögon och sitt krulliga svarta ofixade hår.
Klicka f�r att st�nga bilden
PusspåCharlie!

En lång lång tid

Förlåt för min dåliga uppdatering. Men jag har haft för fullt upp med att leva. Igår hade vi knytkalas och en för tidig halloween hos mig. Det var roligt och mysigt och mycket mättande. Ja ni kan ju bara gissa hur mycket tårtor, muffins osv det fanns att äta av ; )
Det finns fina bilder från den kvällen, men ah som ni vet är ju min dator inte hel så en annan gång, eller när Wilma stoppar in sina bilder på sin blogg så får ni se lite bilder! :)
Puss!


Händelserik helg

ja,, minst sagt. haha! På fredag hade jag roligt med Wilma och Moa. På lördag fick jag veta hur det känns att svimma. Visst känns det läskigt och nästan fel att använda ordet svimma? Jag menar det ordet känns så dramatiskt på något vis. Visst kan vi säga att det var lite dramatiskt men inte så där som i filmer då en man fångar kvinnan som svimmar för att korsetten sitter åt för hårt. Det som hände var att jag skulle gå och väcka min syster som jag tyckte skulle vakna och göra mig sälskap framför tv;n (dramatiskt, så dramatiskt). På vägen till hennes rum gick dock inte allt som jag riktigt tänkte mig. När jag kom till köket kännde jag mig så förskräkligt yr. Plötsligt svartnade det framför ögonen och jag vaknade av en duns, också låg jag på golvet med en stol över mig. Jag antar att stolen rammlade över mig eftersom jag höll i mig i den som stöd. Det var faktiskt läskigare än det låter och efteråt var jag fullstäningt förvirrad. Jag hade ungefär inte en aning om vad som hade hänt. Märkligt det där.  Resten av lördagen och ungefär hela denna dag har jag läst, läst och läst. Jag är omöjligt, kalla mig läslus. Snälla. Igår läste jag ut "som om ingeting" och nu är jag ungefär halvvägs på "räcker det om jag älskar dig?".
okej nu ska jag göra annat. Trevligt kväll!

fredag

Nu ska jag strax iväg och möta upp Moa och Wilma. Vi ser nog inte på idol för wilma hatar idol (fråga mig inte varför????) hahahahha. Men ni glöm inte att rösta på mina pojkar Lars och Johan.


Dessa böcker lånades idag , äntligen har jag böcker att läsa, mohaha. okejdå. nu ska jag springa. puss

En helt vanlig dag

Jag är lite seg på att skriva här ibland. Men så är det ju, jag vill ju inte alltid skriva när jag egnetligen inte har lust. Roligast att skriva är ju faktiskt när man vet exakt vad man vill skriva om eller när man vill visa er hur fina bilder som helst.
Om jag har glömmt att berätta så... Just nu är våra gator klädda av vit nyfallen snö. Det snöar hela tiden, lite mysigt och lite kallt.

Nu ska jag beöka mina favoritsidor på internet sedan är det cirminal minds som gäller.

diamanten själv, pusspuss!

Hallå i stugan!

Hahah, jag såg just ett rätt under¨hållande klipp om Björn, härligt! Och snart ska jag och min syster träna.
En stjärna i kanten till oss tycker jag.


Det här är Björn Gustafssons DVD den släpps till jul, och den ska jag ha! <3 puss

you always miss a bestfriend

Jag har just kollat på massor av nya the hills avsnitt. The hills är så bra, synd att jag bara inte har följt den serien från första början. Åh, vet ni vad jag kom på? Vad hilma underbart det skulle vara att ha alla säsonger i bokhyllan, och ha ett maraton med the hills med massor av glass och godis. Mumms!

Lauren and Audrina by MTV Music.
pusspuss

Luleå

Ja, nu är jag tillbaks efter en otroligt rolig resa. Okej, så lång var den faktiskt inte men vem bryr sig det var hel roligt ändå :) Det började med att jag och Frida klev på tåget klockan 06.00 , tidigt som fan. Men min morgon hade börjat redan kvart i fem den dagen. Ni förstår, jag var ju tvungen att ladda lite inför att jag faktiskt skulle se den söta roliga människan Björn gustafsson live.
Men iaf så kom jag och Frida fram till Luleå, och vi letade fram vårat hotell. Det var litet men mysigt och det känndes faktiskt som om vi bodde i en liten lägenhet. Fast innan vi kunnde checka in på hotellet var vi tvugna att kolla runt lite på stan, eftersom de på hotellet inte hade hunnit städa rummet. På stan handlade Frida en överdel utan band (vet inte vad jag ska kalla det, linne?nej, t-shirt? nej..aja. Just det, tubtop?)den var riktigt fin! Jag inskaffade äntligen en ny mascara, tro mig jag har haft min gammla liiite för länge. Jag var även snäll och köpte en sån där stöd-bröstcancer-fonden-"rosett". Vill bara att ni ska veta det, är lite stolt faktiskt!
Sedan efter att vi hade ätit några gånger (okej, bara två gånger, men det lät roligare med "några") och varit lite så där halvt nervösa. Då fixade vi oss lite, ville ju inte se allt för "tåg-sliten" ut när Björn G kanske skulle se oss i publikhavet.
Sedan gick vi iväg till kulturenshus och på vägen möttes vi av en läskig blodpöl. usch, hoppas det bara var någon som hade blödit näsblod. Men vi kännde oss säkra eftersom jag självklart hade med min skunkspray (nästan som en pepparspray, fast laglig). Inne i kulturenshus köpte jag en björn-gustafsson-tishirt, den var fin fast den skulle kunna vara mer avancerad. Men jag är nöjd. Sedan började faktiskt det vi hela tiden hade väntat på. Hela showen såklart! Väl inne i lokalen letade vi rätt på våra platser ihopp om att dom skulle vara lite bättre än vad det stod på biljetten. Det var dom på sätt och vis, jag menar vi såg ju jättebra! Sedan började det och ibland känndes det som om jag aldrig skulle sluta skratta. Björn var helt klart bäst tycker jag. Och självklart var han sist ut av alla. För ni vet väll att Måns Möller, Öz, Soran och Björn var där tillsammans?
Hur som helst så om jag skulle ge detta ett betyg skulle det få minus... eller nej alla plus som går! ni förstår väll att jag blev lite extra kär i Luleå nu?
Tyvär hinner jag inte skriva mer, men jag kan säga en sak och det är att detta inte var sista gången jag nämner detta i min blogg. Gossipgirl nästa!
pusspuss

(bilder kommer när vi har inskaffat en ny dator, fast egentligen fick  man inte fota eller filma men någon gång måste man ju bryta mot en lag! haha)

Here we come babe!


Favoriter

just det¨, här är favoriterna just nu i idol!
Johan Palm. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Lars Eriksson. Foto: Daniel Olsson/TV4
Alice Svensson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
då vet ni. pusspuss


So long! auf wiedersehen!

Imorgon åker jag och Frida iväg till luleå. Trallalalal : ) Då får ni klara er utan mig, haha!

Förresten idag snöade det, och det är känns lite hemskt!

RSS 2.0