det nya året

Idag är det (som jag hoppas att ni alla där ute redan vet) nyårsafton. Min nyårsafton tänker jag tillbringa med lite fina vänner. Vi tänker laga god mat och äta så mycket att våra magsäckar typ spricker, men inte riktigt. Sedan tänker vi sjunga, spela också antar jag att det kommer bli en hel del skratt och foton. Så ni lär ju få se hur lyckad min sista dag på detta år blev, och början av nästa år. So long darlings! och förresten. Gott nytt år!!!

coop det nya ungdomshuset

Idag spenderades dagen på coop, vilken härlig plats det är. haha. Såklart var kameran med och jag kände mig lite som en turist som ville fota alla fina matvaror. men vad gör det egentligen?



Förresten! Idag har jag även hunnit se de två första avsnitten av the city, alltså Whitneys serie.
Love ya, *slängpuss* *Slängpuss* (mean girls wannabe?)

Hallå människor!

Om ni undrar varfrö jag har varit borta från datorn en hel dag (inte för att jag vet hur det skulle vara möjligt för er att veta, men ändå) så är det för att jag har läst nästan hela dagen igår, men lite pauser såklart! Nu har jag bara kvar ett kapitel av "när jag hör din röst", spännande. Men nu ska jag springa upp på stan en sväng innan jag ska planera mitt nyår med mina vänner. adios!

hur kär får man bli?

Igår eller idag, jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men jag stannade iaf uppe ändå till halv sex på morgonen (idag) för att läsa ut en av världens underbaraste böcker " hur kär får man bli". Såklart är den skriven av en utav mina favorit författare Katrina von Bredow. Dock var detta den sista boken av henne som jag hade kvar att läsa så jag hoppas starkt att tar sig i kragen och skriver en till bok om olycklig kärlek. Det känns som att det aldrig kan bli för mycket böcker om olycklig kärlek. Även fast de böcker som handlar om lycklig kärlek också är bra, såklart!
Det var nog allt jag ville säga idag. puss!

julafton

Igår var det julafton och ungefär så här såg min ut:
(Jag har väl aldrig sagt att mina familj är normal??)



Emma fick (äntligen) sin oc box.



Lika som bär? x'D


Det var en fin dag. puss!

Goddag

Vilka fler blev väldigt glada efter att ha sett the hills säsongsavslutning? Jag tyckte iaf att det kändes riktigt härligt när Spencer äntligen visade att han iaf har en hjärncell som tänker korekta tankar (engligt mig).


Men nu mina vänner, om vi inte hörs imorgon, ha en bra jul!


dumt av mig

här är en trailer för twilight, kom på att jag glömde att länka den tidigare. Så dumt av mig. Men kom ihåg: läs boken först. Ciao!

To skinny

Det här är ju inte fint. Jag kan inte förstå varför en designare anställer en sån här smal modell. Hade jag sett henne i verkliga livet skulle jag inte våga röra i henne för jag skulle vara för rädd att hon skulle gå sönder. Kolla bara hennes ben. Och det är ju inte bara den här modellen som ser ut så här, och det får mig att undra vars dagens samhälle är påväg. Kommer alla modeller se ut så här nästa år? Är detta 2009;s nya trend? Hennes lår består ju fan bara av skinn och ben, likaså hela hennes kropp. Det om något är inte nyttigt. Ramlar hon under en modeshow är det inte säkert att hon ens kommer kunna resa sig upp. Det var nog vad jag ville få sagt just nu. adjö!

Dan före dan före dopparedan

Just det! Och vad ska jag ägna den dagen till? Jo, först ska jag börja med att äta något, sedan ska jag städa så att tomten inte bli rädd för mitt stökiga rum, sedan blir det nog lite spontanhet och efter det lite promenader.


Om jag kunde drömma del 3

Igår läste jag ut den omtalade boken 'om jag kunde drömma' och visst är den bra allt. Är faktiskt lite förvånade över hur bra den faktiskt är, för jag hade inte förväntat mig något så bra när jag började läsa den. Jag tänkte dela med mig av några favorit 'citat'  ur boken till er så det här kommer att bli ett långt inlägg, bara så ni vet!
Citaten;

Tystnaden var total i en lång sekund innan skriken började. I kaoset kunde jag höra mer än en person ropa mitt namn, men tydligare än något annat uppfattade jag Edward Cullens låga, desperata röst i mitt öra.
"Bella? Hur gick det?"
"Bra" Min röst lät konstig. Jag försökte sätta mig upp, och insåg att han höll mig i ett järngrepp mot sin kropp.
"Var försiktig" varnade han medan jag kämpade. " Jag tror du slog i huvudet ganska hårt."
Detta händer efter att Edward räddade räddade Bellas liv.

"Edward Cullen stirrar på dig igen", sa Jessica och lyckades tränga igenom mina tankar genom att nämna hans namn.  "Jag undrar varför han sitter ensam idag". Mitt huvud for upp. Jag följde hennes blick och fick synd på Edward som log snett mot mig från ett i övrigt tomt bord i andra änden av kafeterian. Så fort han fångat min uppmärksamhet höjde han ena handen och viftade med pekfingret. Jag stirrade häpet på honom, och han blinkade med ena ögat.
I skolkafeterian.

Han verkade vänta på att jag skulle säga någonting.
"Det här var något nytt", fick jag fram.
"Tja..." Han gjorde en kort paus, men sedan kom orden i en snabb ström. " Jag bestämmde mig för att om jag ändå ska fara åt helvete kan jag lika gärna göra det ordentligt."
Detta var bara ett tag efter förra 'citatet', när Bella har kommit till Edwars bord.


I nästa ögonblick stod han vid min sida med mina händer i sina. "Bli inte upprörd", vädjade han och såg mig djupt i ögonen.
Jag var generad och försökte titta bort. "Du saknar din mamma", viskade han. "Du oroar dig för henne. Och när det regnar gör ljudet dig rastlös. Du brukade prata ganska mycket om 'hemma', med gör det inte lika ofta längre. En gång sa du: 'Det är för grönt'."
Han skrattade mjukt och jag märkte att han inte ville förarga mig ytterligare.
"Något annat?" frågade jag skarpt. Han visste vad jag var ute efter. " Du har sagt mitt namn", medgav han.
Jag suckade uppgivet. "Hur många gånger?"
"Exakt hur många är 'många'?"
"Åh, nej!" Jag sänkte huvudet. Han drog mig intill sig, mjukt och naturligt. " Blir inte generad", viskade han i mitt öra.
"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig. Och det skäms jag inte för."
Det är när Edward berättar att han brukar titta på Bella när hon sover, och pratar i sömnden. Jag gillar det han säger sist grymt mycket.

"Försöker du säga att jag är ditt favoritheroin?" retades jag för att lätta upp stämningen. Han skrattade till och verkade uppskatta mig ansträngning. " Ja, du är definitivt mitt favoritheroin."
Fint!

"Du vet ju..." Hans särade läppar rörde sig mot mina. "... att det inte finns något att vara rädd för."
"Jag vet", suckade jag och gav upp. Då tog han mitt ansikte mellan sina händer, nästan vårdlöst, och kysste mig på riktigt. Hans hårda läppar masserade mina.
The kiss.


Han granskade mitt våta hår och min slitna t-shirt och höjde ena ögonbrynet. " Snyggt!"
Jag grimasserade.
"Jo, det klär dig"
"Tack", viskade jag och satte mig brevid honom med benen i kors
.

Så. Vad tycker ni? Känns det lite lockand?
Tänkte även passa på att berätta att jag såg filmen om den här boken idag, alltså Twilight. Boken är så mycket bättre och jag vill rekomendera er att läsa den innan ni ser filmen.
Nu ska jag ge datorn till min blodtörstande syster. Jag hoppas att vi hörs! So long darlings.

om jag kunde drömma 2

Om jag kunde drömma är en sån där bok som man inte vill ska ta slut men som man ändå vill läsa ut, förstår ni vad jag menar? tänkte väll det. Just nu funderar jag alltså på om jag ska gå och läsa eller om jag ska undehålla mig själv med något annat. Jag skulle ju vilja läsa och se hur allting går, men samtidigt inte. Väldigt klurigt men ändå inte för jag vet att det kommer sluta med att jag befinner mig i min säng om ca. 24 minuter och läser vart enda ord sakta och noga uttalande för mig själv i boken 'om jag kunde drömma'. ja, så kommer det nog att bli. Bara så ni vet. Peace out!

(bilden på honom för att jag vet att en stor beundrare läser min blogg, varsågod!)

Lördag

Som jag skrev igår hoppades jag att hitta något fint på stan, och det gjorde jag också. Detta följde med mig hem igår:
En randig tröja med trekvarts ärmar och en svart snäv kjol.

(alltid lika svårt med 'fotona', om ni underar varför det allt för sällande kommer upp såna här)

puss!

adios

så kan vi säga till loussavaaraskolan om en termin. Tragiskt men sant.

 nu ska jag shoppa! (hoppas jag.. :D ) puss

djävulen + ängeln

Vi tar fram varandras bästa sidor!

puss!

Om jag kunde drömma

åh! nu behöver vi bara ställa väckarklockan en dag till det här året. känns det inte fantastiskt?
förresten! nu har jag börjat läsa "om jag kunde drömma", och det börjar bra men gud nej jag är inte besatt som min syster. hahha, bara så ni vet. puss


hallå!

Nyss har jag sett på min älskade idol dvd. Sebastian fick glänsa återigen, hahaha! (Ida känn dig träffad med ordvalet.)

Vi låter bilden tala för sig själv tycker jag, eller nej förresten! Erkänn att ögonen slukar er? grr

spänningen stiger

oh yes. vem tror ni vinner? Ja, jag pratar ju självklart om idol. För vissa blir svaret självfallet Kevin, men inte för mig. Jag menar vem som helst av dom kan ju vinna känns det som. Vinnarlåten passar Alice så mycket bättre men Kevin är ju mångas Gud. och jo förresten, Sebastian är fortfarande lika stilig (som alltid). puss!

dagens

Nu blev jag pepp på Sebastian. Ni vet sådär när man bara vill lyssna igenom alla låtar på samma gång och kolla på alla bilder som man har ( mina är dock raderade, borta, föralltid ).
nu ska jag ha en bra fredag med mycket godis, ni med hoppas jag. puss!

ett gott skratt förlänger livet

Igår var en typisk söndag. Ni vet, då man går i pyamas halva dagen och inte gör annat än att se på tv och typ sover.(och läxor jag vet men det förstör stämmningen). Jag tycker faktiskt att såna dagar är bra, väldigt bra faktiskt. Jag kan inte förstå hur jag tänkte förut när jag tyckte att söndag var den perfekta dagen för träning. Nej usch, träning har aldrig varit något för mig. Man lever ju bara en gång, låt oss skratta istället. Det förlänger ju också livet!

pussochkram

allt och inget

min fredag var rolig och jag lever på det just nu. Min lördag var sådär, och just nu är jag hungrig men jag vill inte äta. märkligt. eller jag vill äta en stor chokladtårta. mumms! give it to me.

jag känner för att vara ego bara så ni vet.
puss!

av Malin

ett tecken på uttråka är när du orkar läsa vartenda ord i varenda blogg. då vet ni! puss

dagens låt

The Ark - Absolutely No Decorum


pusspådom!

dagens vill ha!

Idag känner jag ett stort behov av lila kofftor.


Nu väntar världens roligaste syssla. adjö!

RSS 2.0