I AM READY

resväskan är packad, vi ska handla färkost på konsum, jag har inte bestämmt kläder att ha på spelningen, imorgon efter skolan åker vi. Huvudstaden, here we come!

SEBASTIAN GÄSTAR NALEN

okej. Vet ni vad jag just fick reda på?????? Sebastian är en av gästerna som ska tolka en av LAsse Lindhs låtar. Och jag är där. <3<3<3<3<3<3<3<3<3 hur glad tror ni jag är på en skala mellan ett och tio? detta ska firas med lite no, tror jag. pusspusspuss. 
p.s Idag har jag inhandlat engångskameror, som jag ska ha med mig till Stockholm, då min egen kamera har gått sönder. usch. men lika glad är jag för det. nananan. 

den som ger sig in i leken, får leken tåla

Blondinbellas svar på denna fråga, så jäkla klockrent najs!

"Skulle du kunna tänka dig att ge bort Nils till Katrin Zytomerzka?:)

Skulle du ge ett spädbarn till en pitbull att gosa med?"

Som sagt: Den som gett sig in i leken, får leken tåla. För ni har säkert hört om triangel dramat som var mellan Bella, Kartin och Carolina Gynning? go Bella. puss, nu ska jag fortsätta kvällen med 'some gossip from gossip girl'!

 


dagens tanke

ojojoj. nu är det ju inte länge kvar tills vi ska till stockholm. miaoo.

dagens

Idag mätte jag mina ben. Dom är tydligen 69 cm långa ungefär. Då är jag själv 155 cm kort ungefär. Om ni undrar varför jag gjort detta så läs denna blogg: http://www.bloglovin.com/m/26638094/0 . så jäkla najs! 

dagens ungdomar

Två män ~30 sitter och lyfter tyngder.
Man 1: En elev hade trätt på kondomer på skolans datorer idag! Min kollega frågade varför han gjorde det.
Man 2: Varför gjorde han det för ?
Man 1: Han sa att han inte ville att datorerna skulle få virus.
hahahahahahahah, okejdå. pusspåer!

om facebook har rätt alltså

Ja, isåfall ska jag satasa på Gustaf Norén. Inget jag har något emot dirket. yummiii!
(fick göra om testet en gång, för jag vill ju verkligen inte vara gjord för lars winnerbäck, uh.) peace out!

malin malin malin malin malin malin malin malin malin malin malin malin malin malin malin malin malin malin malin

Som jag har sagt tidigare ska vi skriva kommentarer om alla i våran klass. Så nu har jag bara en person kvar att skriva om, mig själv! Jag funderar på om jag ska beskriva mig själv som 1. underbar 2. lyser upp min dag 3. så fantastisk rolig och vad jag är bra på 1. du är bra på allt 2. som sagt allt 3. ja, läs föregåend. Eller tror ni då att mina lärare tycker att jag har tagit uppgiften lite för oseriöst (men jag vill ju inte skriva något tråkigt om mig) ? ?? åsikter tack. p.s kanske infogar lite bilder oxå?
 blir det bra säj?hahahah puss!
(förresten missa inte den bästa tv-dagen idag. start kl. åtta på femman. )

sju veckor

Kan ni förstår att det bara är sju veckor kvar tills det är sommarlov??? och inte bara sommarlov, utan det är bara sju ynka veckor kvar tills jag lämnar hela jävla grundskolan bakom mig, säger hejdå till mina klasskompisar och går min egen väg. Vissa av oss kommer att flytta till andra städer och andra länder. Jag beundrar er starkt som vågar, och som orkar säga hejdå till era älsklingar för att flytta helt själv mil bort från trygheten. Fan vad jävla tuffa ni är. 
puss på er, sommaren och allt. 

ingen vind kan blåsa omkull oss nu

Ni missar väl inte Filip och Fredrik ikväll???? Jag har nog alltid haft en lite "crush" på dom så jag sitter givetvis framför tv:n klockan nio idag. Dom charmtrollen får man verkligen inte missa. 
Hur söttttttttttttttttt?

Idag är det förresten den sista lovdagen. och den spenderar jag inte bara med filip och fredrik. nu sitter jag bland annat och skriver om andra världskriget, inte så kul alla gånger. Förresten så känns det förjäkligt att behöva återkomma till skolan. Den har känts så långt borta de senaste dagarna (säkert på att det inte har varit veckor??). 
skepp o hoj!


"Ja... Sådär söt... Den man helst vill ha på mackan..."

Denna dag har spenderats med linas kvällsbok 2. Just nu har jag bara några ord att säga om den. ungefär att jag dör om hon inte tar den dära Kevin, the bad-boy ni vet? Hallå, sedan när vinner gulliplutt-pojken mot the-bad-boy??????? just det. tänk på det va lina. Nu ska jag titta runt lite och sedan fortsätta läsa. För så blir jag så fort jag börjar läsa något. Kan. aldrig. sluta.

förresten så funderar jag på att låna massor med böcker med till min 16 timmars långa tågtur till och från stockholm. Några tips på älsklings böcker tas emot. med öpna armar(!!). XOX / Malin

I teorin är det lätt det finns någon för alla, men säg det till dom som blir kvar

För några dagar sedan fick jag Lasse Lindh skivan i brevlådan, ni vet den som jag berättade om tidigare ? Och ni vet det dära häftet som brukar vara med i varje skiva, här var det som en affisch. Och på baksidan av affischen fanns det några rader skrivna av ingen annan än Lasse Lindh om vad han tycker om varje låt och sånt. Om du skär (en av mina favoriter) skriver han så här:
"Jag har alltid varit förtjust i det som inte är perfekt. En frisyr som blåst bort. Kläder som hamnat på sned. smink som runnit. "  (osv) Det står ju såklart mer, men jag råkar tycka att dom där raderna är fina. Lasse skriver så fint.
Jag förstår mig inte på folk som kan säga att musiken, instrumenten är viktigare än själva texten. För mig är texten i en låt tusen gånger viktigare. Bara för att den kan vara så fin. Och jag kan ju inte låta bli att hålla med Lasse lindh till hundra procent om det där med en frisyr som blåst bort. ahahaha.
peace out!

torsdag

Min torsdag spenderades hemma hos matilda med lovisa, ida och senare ellen och jens. Det var trevligt,trevligt! Och så här såg det ut genom Lovisas kamera.




puss och hej!

nu kan ni följa mig vart jag än går

hahaha, okej. Ni kan följa mig här : 
  Följ min blogg med bloglovin puss älsklingar .

you go girl ??????!!!!!!!

jag tänkte skriva ett super långt  you-go-girl-inlägg till Heidi för att hon vände på klacken och gick. Men hur fan kunde jag ens tro det? Spencer har fångat in henne i sitt spindelnät för så länge sedan, och hon kommer aldrig att komma bort därifrån. usch. Spencer är som alla de onda figurerna i alla superhjältar filmer tillsammans.
Som ni kanske förstår så är det the hills som är centrum i min hjärna just nu. (andra avenyn nästa).

hur många gånger har inte Spencer fått heidi att gråta? och hur många gånger har inte jag och du svurit och sagt att nu kommer hon fan att lämna honom, hon måste. Och hur många gånger har vi inte blivit så jävla chockade över att hon förlåter, gång efter gång. ?????? Och heidis hundögon ser alltid så ledsna ut. Hon behöver sin Lauren, inte sin Spencer. åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. hejdå!

dagens

dagens låt får bli skönhetsmiss med Lasse Lindh. (men ni kan även lyssna på "tonårsskinn och fuskchanpange" och "radion spelar aldrig våran sång")
Kajal som rinner från trötta ögon över en första rynka, kinder och läppar som
Kunde krossa tusen tonårspojkars hjärtan men nu inte kan sluta darra av rädsla
när du säger "Hur kunde det bli så här?
Vi som var så vackra och stolta och svor att vi aldrig, aldrig, aldrig,
skulle bli som dom vi föraktade, gamla och fega"
Puss!


HAHAHAHAH

så jävla klockren!!! Ni som inte förstår er på twilight epedemin, titta här.

home sweet home

ÅHHHHHHHHHH! nu är jag hemma. Okej, det har inte varit såå hemskt i stugan. Tro det eller ej, men jag stötte bara på kanske... 3 spindlar. Utomhus, jag fattar inte. Har dom redan börjat krypa ut ur sina bon? usch.
Annars så tänkte jag och Emma bygga lite i snön igår när det ändå var tösnö, tänkte vi. Alternativen var 1. En häst, 2. En soffa eller 3. Lasse Lindh. Vi gjorde alternativ 3. Vi hann dock bara göra benen. hahah. Jag låter lite bilder berätta mer.

Också målade vi såklart ägg. Emmas blev finast, men hallå! Hon går ju estet bild. Det är ju meningen att hennes ska bli finast då ju.
 
" ingen skulle någonsin komma in, men så kom du".
Nu ska jag läsa in mig på alla bloggar. Sedan duscha. åh. pusspåer!

så ni vet

Imorgon åker jag till min så exklusiva stuga. Så om ni undrar varför jag överger er ett tag så är det inte för att ni tråkar ut mig eller för att jag har drabbats av blogg-torka. Utan det är för att jag befinner mig ute på en ö, instängd i en stuga. Och jag kan gissa att jag antingen läser "om jag kunde drömma" eller lyssnar musik. Men nu vet ni iaf.
Vi ses när vi ses. Vi hörs när vi hörs (vilket lär bli om ca.2-3 dagar när alla i min familj inklusive mamma OCH pappa har tröttnat på att befinna sig i en lite stuga allihopa tillsammans).

sex saker jag vill ha just nu

(kjolen!!)


då vet ni. Vad är era fem-saker-ni-vill-ha-just-nu? puss

dagens köp

klickade just hem Lasse Lindhs samlings album. fan vad najs. det kändes bra även om jag har lovat mig själv att inte köpa något innan Stcokholm. Men min vän Matilda säger ju att ingen minsan gillar någon som aldrig bryter mot reglerna. Så jag hade lixom inget val. hahah.
Här sitter jag förresten i Emmas finfina gråa hatt. En perfekt sak när håret inte är lika glad som man själv.
Jag är inte så bra på allt som kallas ego-fotning, men det är ju tanken som räknas. Och min tanke sa att det skulle bli fint, snyggt. och lite elegant. Här hittar ni Lasses skiva. puss !


have a nice single lonely life

alltså, okej. The hills goes crazy. Och fan vad jag Hatar att Heidi, har hon några celler i sin hjärna alls som fungerar som de ska?? Börjar tveka. Samma sak med Spencer, men jag honom har jag ju aldrig ens haft förväntningar på. Men annars så känner jag att de två nya avsnitten av the hills har startat igång mitt ha-begär igen. Det känns ju iaf som en lättnad. hahah. Idag fick jag förresten tågbiljetterna till och från Stockholm hem i brevlådan. Dock önskar jag att den andra biljetten skulle ta mig till Göteborg istället för hem igen. Men någon gång, ja någon gång. Då ska jag till Göteborg.

Jag har varit så ensam så länge nu
Att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta
För ingen skulle någonsin få komma in
Men så kom du


man blir som dom man umgås med ???????

Ibland borde lek och skoj vara barnförbjudet. Dagar då lärarna tillexempel plockar fram sin snusk-humor.
Idag nämdes meningar som: Men åh, den kommer inte upp. Men åh, den kommer inte in. *Skratt*. ÅH! Ja, den kom!!
Och idag fick jag även läran av massor av ord när Ida skulle försöka säga "bröstupphållare" (var det så?). Alternativen blev 1. Bysthöllare 2. Böstuppe 3. Bröstyppe 4. Bröstöppe. Men ni förstår givetvis att det kan vara svårt att hitta rätt ord ibland (har ni några egna exempel??????) . Men vi tyckte ändå att dagen gick bra trots att vår speceilla lilla humor kom fram. Ända tills.................................... Joel 5 år inte fick på sig skorna och skrek " JAG FÅR INTE IN DEN!!!!!!!!!!" okej. Man blir som dom man umgås med. Det är inte mitt fel. punkt. adjö.

The hills !!!!!!!

åh. Vet ni??? Imorgon börjar ju the hills igen. Fan vad najs!

åh. puss!

lite äventyr sådär

Om 24 dagar åker jag och min syster och ida till Stockholm. Fan vad najs! Vi tänker titta på Lasse Lindh och vandra omkring på huvudstadens gator också ska vi hälsa på våra kusiner. Trevligt med ett äventyr mitt i veckan. hahah.


dagens

Så här såg lite av "du skär" ut genom kamera i fredas. jay.


nu ska jag duscha, sedan ska jag nog förhandla med mor och far, lite so kanske och om vi har tur så hinner jag även förbi bibblo men det bådar inte gott. puss på er!

lördag

hellluuuuuu. jag är fortfarande hög på Lasse. Jag har inte ens läst mina två tidningar som jag köpte igår. Och båda dom innehåller twilight speciall. grr.
Förövrigt så hade jag tänkt sörja idag, men det kommer inte att gå, jag är lite för glad. Saken är nämligen så att Blondinbellas blogg har lagts ner. Så jävla lågt. Några jävla idioter har hackat sig in på den. Blondinbella 4-ever. Förresten är ni med på att få Lasse Lindh till Kirunafestivalen? pusspåer!

söndag: Blondinbellas blogg är igång igen!

jag tror jag är hög

kanske på Lasse?? Hahah. Men det var så jävla bra. Lasse Lindh var så jävla bra. grr. Kramglad också. Trevlig. Också luktade han gott. Snyggare i verkligheten också. p.s Jag fick komma backstage, det fick inte ni. HA HA. puss på allihopa.




så jävla pusspusspusspuss. (okej, erkänn att vi är typ "ment to be" , efter Edward såklart...??????)

okejdå jag kanske inte kommer till London men jag ska fan se Lasse Lindh

Här sitter lilla jag och förbereder mig för Lasse Lindh som landar i lilla Kiruna imorgon. Jag tycker att vi tackar söta Ida några gånger extra. tack. tack. Det här ska bli kul, jag är rätt pepp. Jag menar, hallå han ska sjunga "du skär". Så jävla bra.


(okejdå, den sista bilden ligger helt på idas ansvar. hahahahhahaha)
puss!


TOOOOOOOORSDAAAAAAAAAG

Nu blev jag genast mycket gladare. Min hemliga kärlek Måns kommer till Kirunafestivalen. Annars så är det bara skit.




hahha, puss!

Desperat behov av min drog

Om Stephenie Meyer skulle skriva en uppföljare till sista twilight boken. Skulle det värsta som skulle kunna hända vara att Edward säger något som: Bella, I'm leaving you...For Jacob. Då vet du, så fortsätt skriva nu. skriv. skriv. skriv. Jag känner mig besatt om jag börjar läsa "om jag kunde drömma" för femte gången. (Camilla kom tillbak med min bok!!, I neeed it)


RSS 2.0