jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket

Det enda positiva med denna onsdag var mitt kick-as-resultat på matteprovet och för att jag såg mr handsome in tha matsal. Inte en så jävla bra dag annars alltså. Nu lyssnar jag på Maria mena och väntar på bättre tider, dagar whatever. adjö! eller förresten, det var rätt sköjj på bilden. men annars inte!

Och just det! Idag var jag en bra människa och skänkte 20 spänn till haiti. Tillbaks fick jag Eriks idollåt. jippi! (?)
Tänkte bara uppdatera er. Och om ni vill att jag ska skriva om något, vad som helst, så säg till!

xox Malin

EN TISDAG

idag, dagen till ära, var vi väldigt tjusiga! titta bara. grr. know you like (LOVE) it. Bilden är på mig och mina tjusiga klassisar. ;)  

(det kanske inte ser ut som det, men idag matchade jag sjukt bra med blommig klänning och röd-ormskinns-kavaj!+en mörk grön väska i samma skinn såklart! och urtuffa röda skinnskor. mmh-mm!!)
Idag var nog den roligaste skoldagen på sjukt länge. (HAHA, till alla er som inte valde estet för att natur, samhälls var "bättre". HAHAHA.....)
nu ska jag leka kock. mums! Det bli pasta med räkor ala Malin. TJA!

But if I wanted silence I would whisper And if I wanted loneliness I'd choose to go And if I like rejection I'd audition And if I didn't love you You would know

Egentligen borde jag ligga och sova exakt nu, 21:49 en söndagkväll. För imorgon påbörjas vårt onödigt hårda schema med ännu mer onödigt tidiga morgonar. Något säger mig att lilla malin sömntuta fjällborg kommer springa till bussen minst tre av fem skoldagar. ååå gard. Nu börjar det hårda livet.
Annars förrutom att jag har insett detta och varit på prommenad i kylan, så har jag även gottat mig i London-special; hur man hittar de bästa seconhand, vart kate moss handlar och var man äter den bästa "chicken soup".

(nu ska jag se the notebook, och gråta till denna fina film ändå tills jag vaknar igen. känns otroligt behövligt av någon anledning.)

love. and peace. peace and love.



experten talar

Tja supergirls and superboys. Hela min dag har i princip gått åt att läsa Elsas mode. Det är en bok, för er som inte visste. Nu känner jag mig några kilo tyngre på fakta om designare and shit. Idag har jag även hittat en ny blogg som jag ska stalka. om jag klipper av mitt hår lite kan jag nog få likadant hår som bloggerskan. mmm. me like!
(och när jag inte trodde att det kunde bli bättre så visade det sig att hon också har en almenacka som hon har designat själv från exakt samma hemsida som jag!!!!1 OCh nu visade det sig att hon även har likadana skor som en tjej jag känner väldigt väl.)

(åh-herre-gud. spotify:ade för första gången i hela mitt liv, och absolut sista gången, KENT. och herre-gud vad glad jag är över mitt val att absolut vägra kent. åh-herre-gud. SÅ glad. )

er Malin har talat. igen. TJA!


fredag

Sprang till bussen även idag, trots att jag började min färd mot busshållsplatsen några minuter efter att bussen skulle gå så hann jag. Gud måste verkligen ha varit med mig idag. Kom typ två sekunder före bussen. Som sagt, gud måste verkligen ha varit på mitt lag idag. Eller busschafören. Vem vet lixom ;)
och detta mina damer och herrar är vad jag behöver inköpa:
FIN tröja, FIN BRA PUFFIG kjol.
Om gud verkligen är på min sida ligger detta på min säng när jag kommer till mitt rum. (don't think so though)
Nu ska jag lyssna lady gaga och drömma mig bort till sommaren, för nu fryser jag och då låter yoga i solen betydligt trevligare. eller vad sägs om ben&jerrys...i solen. mmh-m. (kollade just in yoga-dvd:er på cdon.com, mmh-mm i wanna do yoga ;)) over and out. puss. tjarrå!

(don't know, don't bother, don't have a clue, don't care)

opps..! Helt plötsligt blev allt kålsvart. what the fuck. Strömavbrott. Tror jag brände min tumme lite också när jag skulle tända ljuset. aja. keep you update. Hoppas jag inte behöver springa till bussen imorgon. Ber till gud att jag vaknar. tjaaa.

Ok. You can eat me alive.


Vad ni kan göra när inte jag bloggar

Don't know what's the f-ing prombleme. har lixom försökt knepa ihop ett blogginlägg sjukt länge, men lyckas inte alls. You know it sucks. Tänkte bara säga det så ni vet. Undertiden mina bloggceller reparerar sig så kan ni alltid titta in detta och skratta lite:

(klicka för att få större!!)

Ni kan lyssna på detta och sjunga med, kan ni inte texten så finns den här. Eller så kan ni hitta på själva. Eller lyssna på detta istället, och vilja dansa tills ni ramlar omkull.
Och sedan kan ni besöka denna hemsida och läsa om sånt här (folk som skickat sms till fel person).
(klicka för större)

nu måste jag plugga lite. pusstja!


17:07

På Svenskan ska vi skriva en uppsats där vi låssas att vi är åttio år gamla och berättar om hur våra liv har varit (och sedan ska vi hålla ett tal om det!!!!!!!!). Jag lever mig verkligen in i detta och skriver ord efter ord, mening efter mening. åh, vad jag tycker om att skriva. Jag ska lätt skriva en bok om mig själv någon dag i mitt liv. Hur som helst, om ingen stoppar mig kommer min uppsats att bli minst tusen sidor lång!! En hel jävla bok. OMG.

tonight is gonna be a good night

mm-mmh good! har just ätit typ världens godaste måltid lagad av typ världens bästa kock (babababa; malin viola fjällborg is the name). Så jävla gött alltså! Det blev bakpotatis med vitlöksmör och skagenröra och vitlöksbröd och stekt sparris. åh. i believe i can fly, believe i can tuch the sky. så jävla göttigt.
Resten av kvällen ska jag spendera med matildas sex and the city box, löööv it. tjingepling!

oh-oh. sexi leoparddress Miranda!! so long.

PS. OMG!! HEIDI MONTAG'S ALBUM PÅ SPOTIFY!

even when you're hope is gone move along move along like i know you do

Jag har i princip suttit och pluggat naturkunskap hela dagen, förrutom de få timmarna jag spenderade i skolan och hos min moster som bjöd på födelsedagsfika. annars; hela dagen. Känns det som. Så, jag tyckte jag själv var värd en datorpaus. Dum som jag är. För nu kommer min kväll/natt sluta som alla andra nätter den här veckan. Alltså jag läsandes i min älskade Nk-bok tills klockan blir midnatt, sedan jag liggande i min säng funderande på när i helvete jag ska somna. love it. so much.


GLÖDHETT

fortfarande i skolan! puss från oss.

10 THINGS I HATE ABOUT YOU

READY FOR SOME MOVIE-TIME! PUSS.





where did you're heart go missing?

Vad jag behöver lite av i min ipod för att den ska bli fulländad, som jag INTE har:
All-American Rejecs
Lady gaga
Maria mena
Rooney
Morrissey
Broder Daniel
Laakso
Tegan and Sara
Säkert
Those dancing days
Bob Dylan
allt man kan dansa till, alla kick-as-låtar ni vet, de bästa låtarna i världen. I want it. ALL. Keep in touch.


TILL MIG SJÄLV ALLA DE KOMMANDE FREDAGAR,LÖRDAGAR,SÖNDAGAR JAG VILL SPENDERA MED MIG SJÄLV OCH TONÅRSFILMER OCH TOTALT FÅR MINNESLUCKOR ELLER NÅGOT OCH INTE KOMMER PÅ EN ENDA FILM


idag ska jag se på she's the man! tja.

2009.

Har fått in önskemål på en års resumé, och följer man inte önskemålen som droppar in kan det få oanade konsekvenser har jag hört. Så. Vi börjar med Januari och slutar med december.
Januari
Hela januari var jag nästintill bosatt i matildas rum, på hennes golv med en annan viss fjällborg. Ätande på en massa goda saker. Hade även godis-chips-dipp-och-cocacola-kvällar med emma. Allt för att gömma sig för kylan lixom.

jag och matilda, charmi as hell.

Februari
Åt mängder med Ben and Jerry's. Inget skämt och ingen överdrift, lovar er. På riktigt, åt stoora mängder. Alla hjärtans dag "firades" med Frida, Ida, Lovisa och Matilda. Vi åt gröna muffins och hackade sönder hjärtan. Också protesterade jag mot våld på stan. Jag var även bjuden på maskerad hos lovisa, var sjöman. Och denna månade fyllde även min hund år. Firades med lyxmat. eh.


Mars
Matilda fyllde sexton. Felix fyllde tio. Madde fyllde också sexton. Det kalasades på, åktes skridskor och fikades.

(lovisas bild.)

April
Bodde i skolarbete, min kära kusin ordnade en spelning med lasse lindh och jag lekte i snön när jag inte gömde mig innomhus.

suddigt men bra. hahahah.
I slutet på denna månade åkte även jag, ida och emma till stockholm. Var så bra, så jättebra. jättejättebra. Kom hem i maj!

Maj
Dom första varma dagarna började smyga fram. När jag inte bodde i no, matte, svenska, so-böcker utnyttjades dessa till fullo. En dag bestämmde jag, lovisa och matilda oss för att grilla. Vi prommenerade runt hela staden för att hitta majs. Sagan fick ett lyckligt slut, Det var så himla gott.
Även denna månad gick min kamera sönder, så jag bjuder på lovisas bild.


Juni
Jag blev tillslut fri från skolarbeten och ångrade mitt gymnasieval. Åkte på korta resor med klassen. Sa hejdå till min klass på vakan, gick ut nian, fyllde år och firade emma som fyllde arton. Hängde på kirunafestivalen. Arbetade hårt som fan (ha-ha). Njöt av solen och fick fräknar. Åt thai i järnvägsparken, prommenerade i ösregn och i solsken. En bra månad!


Juli
Sommaren fortsatte. Jag åkte iväg till stockholm med ida och emma. Hängde på södrabar, träffade sebastian och skrattade med mina kusiner och min moster som förövrigt är den roligaste personen jag känner. typ.
Hemma hängde jag mycket med ida, moa och cecilia. Och matilda och lovisa.

hittade ett av mina favoritställen i stockholm.


Augusti
Önskade mer än något att sommaren inte skulle ta slut samtidigt som moa fyllde sexton och vi firade henne. Jag hängde med matilda och lovisa i parker. Solen sken. Började gymnasiet.

September
Vinkade hejdå till sommare, vinkade hej till hösten och skolan. Åkte till skogen någonstans (kommer ej ihåg) med klassen och fotade. Cyklade mycket med matilda, svängde förbi en nattpicknick efter några timmar i biosalongen.

(lovisas bild)

Oktober och November
Skulle ljuga om jag sa att jag kunde skilja dessa månader åt. Vad gjorde jag? hm.. Fikade på safari, prommenerade, hatade vintern, blev less på mina kläder, ville åka härifrån, började hänga på kirunatidningens möten, lekte jaga och alltmöjligt i skolans korridorer. Allt möjligt. Hade typ svinis. Tittade idol. Lyssnade mycket på the killers. Ville se greas-musikalen och tittade varje dag hur många biljetter det fanns kvar. haha. Hittade min första vinterjacka på flera år. Känns det som. Ja. Lite allt möjligt hände under dessa två månader alltså.

December
Lovisa fyllde sexton (äntligen typ, hehe) och hade maskerad med temat "om jag var du". Jag promenerade dit som mina. Julen närmade sig, såg mycket film. Älskade dirty dancing 1&2. Såg new moon på bio. Firade jul. Firade nyårsafton tills året tog slut. Lovisas bild från födelsedagen:

Tack för mig. Nu ska jag leva 2010, måste ju ha material för en sån här när 2010 är slut. puss.


I guess there's just a part of me that likes to bring you down Just to keep you around 'Cause the day you realize how amazing you are, You're gonna leave me

jag har blivit lite jättemycket kär. lyssna bara!

pusspusspuss. nu ska jag skutta iväg, kanske.


lyxonsdag med mig själv.

En kärleksfilm med mest troligt lyckligt slut: CHECK!
Popcorn: CHECK!
stark salsadipp: CHECK!
coca~cola: CHECK!
låt kvällen börja.


skjuter mig snart

någon smart person där ute som på riktigt förstår hur i helvete man får över musik till en ipod nano???????!! Jag har lixom fått över en del musik som jag har haft på datorn en lååång tid. Men sedan, hur får jag in musik på den som finns på cd-skivor i mitt hem? ????????? hur får jag över musiken från skivorna till datorn och hur fan gör jag om dem till mp3-filer? Den som löser detta problem tänker jag på heder och samvete ägna ett helt inlägg i min superkända blogg.

update: Tack ida. Men nu börjar jag känna av lite tur, när jag bytte dator.

this is not a love story, this is a story about love

Igår såg jag och emma på film. (500) days of summer, heter den som vi såg först. Den var väldigt bra! Titta in trailern här.

Den var fin, men inte så där allt är perfekt och fint och i slutet gifter vi oss i en park med rosa träd och lever lyckliga i alla våra dar. Verkligen inte så. Men väldigt bra. Ni vet vad jag vill, se den ;) he-he. pussi!


23:04

Kom på mig själv tidigare idag att bara ligga på min säng ihopkrupen som en köttbulle, the ark i bakgrunden och bara tänkande på allt och ingenting och allt igen. Snörade då på mig conversen och lindade på halsduken och prommenerade ut i kylan med moa. Trevlans. Vi skrattade åt konstiga saker och köpte godisnappar.
här är vi förresten, på nyårsafton.

nej. nu måste jag äta lussebullar. mm-mhh. tja!


yo dudes!

tja. I'm alive. don't need to worry.
tänk om vi skulle stött ihop med honom igår va. hehe. Then life would be goooood. hahha.
whatever. puss tjarrå. och hej 2010.

RSS 2.0