mister visa mig den maximala hastigheten vart du vill, så fort du kan, vart du vill, så fort du kan

tummen upp och nu åker jag iväg på äventyr. puss och gull. nä skojja. en smäll på käften också önskar jag er ett smaskigt nytt år.


ps. jag kanske inte ser så glittrig ut... men tro mig! ni har nog aldrig sett en männsika med glittrigare själ än vad jag har. hehe. glitterkram. <3 ds.

2010

Känns helt sjukt att göra en lista över året. helt konstigt.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja. massor. 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag började inte med yoga, jag åkte till peace and love och london, jag slutade inte dömma folk, jag lärde mig av mina egna misstag. Så.. hälften kanske!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min kusin anna fick en dotter. 
4. Dog någon som stod dig nära? Ja. 
5. Vilka länder besökte du? England. 
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? ja. tack. lite kärlek tack.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? mer händelser kanske? Jag kommer alltid att minnas peace and love, för att det var så himla kul. Och kvällar och dagar med människor jag tycker om. 
8. Vad var din största framgång 2010? Har nog påriktigt tillåtit mig själv att inte alltid vara starkast. 
9. Största misstaget? men misstag. hörde att man lär sig av dom istället för att ångra. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hade halsfluss. två gånger. och hade ont lite överallt ibland. 
11. Bästa köpet? kan. inte.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Ätbart (safari!) och kläder (underkläder! strumpbyxor! osv.osv!) och peace and love (!!)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja. självklart. 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Ungefär alla melissa horn's låtar. Oskar Linnros, typ "genom eld". "Enough" - Makthaverskan. "The park" - Feist. Någon låt med Maria Mena, skriker så början av 2010. "en midsommarnattsdröm - Håkan hellström. Naive - The kooks. Västerbron och high drama - Laakso. och "cannonball" - Damien Rice. 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag tror jag var ledsnare. och gladare. tror lite att dom där två hör ganska väldigt mycket ihop. gladare för att jag vågade mer, ledsnare av kanske samma anledning. äh, jag vet inte. vad tror ni?
16. Vad önskar du att du gjort mer? kommit i tid kanske? he-he. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? tappat bort min självdiciplin jämt och ständigt och mest hela tiden. 
18. Hur tillbringar du julen? hemma hos mig med min familj och idas familj. och ett tag kom min morbror på besök. Vi åt och delade ut julklappar. skrattade och sånt. 
19. Blev du kär i år? hur vet man? för att det gjorde ont och för att jag fortfarande inte vet om jag skulle klara av att möta honom på gatan utan att gå sönder? isåfall: ja. absolut. kär. betagen. intresserad. betuttad. förälskad.
20. Favoritprogram på TV? sex and the city. all the way. fast den gick ju kanske inte på tv nu? räknas det? 
21. Bästa boken du läste i år? Kanske: "bara inte du" med Katarina Von bredow. helt fab bok det där. läs! läs! läs! 
22. Största musikaliska upptäckten? pass.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? säkert. minns inte. har så himla dåligt minne. 
25. Något du önskade dig men inte fick? säkert. 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag jobbade, sålde jordgubbar och sedan åt jag nog ganska mycket tårta. Och några dagar innan hade jag lite kalas. 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? men ja. alltid. 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? jag tror jag blev lite mer färgglad detta år. 
29. Vad fick dig att må bra? vänner. sex and the city. telefonsamtal. kläder. resor. osv. osv!!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? eh.. gissa..
31. Vem saknade du? han och hon. och dom. och charlie. och han.

Vi föddes för att vinna men föll i horisonten.

tror ni på ödet? tror ni att allt händer för en anledning och att det alltid är meningen att något är på ett speciellt vis?
är allt som händer, alla val man tar, är det redan förutspått? är det meningen att jag ska sitta här just nu för att ödet redan har bestämt det?
nä. fy. nu ska jag titta på vänner tills mina ögon stängs. och skratta. vad kul hörrni.
och här har ni min nygjorda spotify-lista:
!

Den får en att darra som höstlövet den får en att vissla i mörkret den är en stulen bil som kör iväg nånstans med dig

har sett på glee hela dagen:
mi lajki. men, jag tror att jag har fått en allergisk reaktion på samhället. får det ibland.

och: jag läser om fi! och vill gå med.
adjö.

smaskig julafton

kul jul till mig i efterskott. kul jul till dig i efterskott. glá påsk till er andra. hoppas att ni mår bra så här dagen efter. Detta är iallafall någon slags stillsammare bild av hur vi firar jesus födelse:

puss och peace och jag kan inte låta bli att gotta mig över att jag verkar längst.
kul sånt där.

Last christmas I gave you my heart but the very next day you gave it away this year to save me from tears I'll give it to someone special

försöker hitta den där julkänslan som alla pratar om genom att lyssna på last chritsmas med wham! nonstop hela dagen. det kan ni också göra, jag tror att det är bra minsann. 
pusselipuss. 

Du är bäst nu men du var bättre förr Våra brister gör oss till människor

jag har hört att man får klaga om man har en blogg. jag har noll självdiciplin. jag vet att jag borde, jag vet att jag tillochmed nästan måste. men jag gör det inte. gör ingenting. glider runt och gör absolut inget vettigt. Kanske kryper ihop till en liten köttbulle och ligger så på golvet och filosoferar. jaja................ nu säger ida att jag ska logga av och läsa min svenskabok istället. hejdå. puss och gull.

ps. det är ok om ni också vill klaga. ds.

-

min syster brukar ju som bekant utse dagens man lite och i sin blogg. Här är min dagens man alla dagar i veckan:

hehe.

lördag

jag vill ha ett par byxor. typ så här:
RSA0319T
eller så här:
vetintäriktigt. men hejrå. eller vad tycker ni kanske jag kan fråga.

Charlie.

åttonde december. sorgens dag. man kunde se ögonen dö. se allt liv försvinna. men jag kan inte tro det. kan inte förstå. kan verkligen inte. men det kommer inte att krafsa på dörren. och ingen kommer att skälla när det plingar på dörren. ingen kommer att sitta nedanför min stol och vilja ha min mat. ingen charlie. och jag kan inte förstå. kan inte.
<3
föralltid världens bästa hund.

facebook-uppdateringar som får mig att vilja slita av mitt hår och skratta högt DEL 1

åh herre-gud. facebook-uppdateringar jag hatälskar. så där jobbigt ni vet? När man vill slita av sig håret men fortfarande skratta högt. Ej i kronologisk ordning.

1.Kärleksförklarelser till pojkvänner och flickvänner och älsklingar i ren allmänhet. Min första tanke är: ni kanske kan säga detta till varandra i verkligheten? Ni vet dom gånger ni träffas för att slicka lite på varandra? När ni andas samma luft. Min andra tanke är: jaha... läskigt. är det enda ni gör att älska eran pojkvän eller flickvän eller föralldel eran så kallade älskling?
2.När man skriver om hela sin dag. som att någon skulle bry sig. påriktigt liksom. När man börjar från när man vaknade upp med rufsigt hår och om hur jävla jobbigt det var att gå till skolan eller jobbet och hur hungrig man var men att det har gått över nu för att ni lagade lasange tillsammans hela familjen som blev svingod och om hur ni avslutningsvis ska titta på skräptv tillsammans.
3.och klassikern: nu fixx sedan träning. jag vill klösa ut mina ögon var enda gång jag läser denna uppdatering. Alltså ungefär 50% av min tid på fejjan.
4.Och dessa otaliga grupper om världens mest uppenbara saker. Typ: jag vill ha fred på jorden. Man typ: nähä.... men gud! vad är det du säger... vilken uppenbarelse!!!!! shit asso. och typ: alla som inte tycker om pedofiler, eller: jag tycker om att pussas. man typ: jaha... säger du det? trodde jag inte alls om dig. gud. jag ser dig inte alls 24/7 hängandes runt din pojkvän.
5. När någon vill vara klok och leka hela facebook's livsguid och uppdaterar sin status med typ: våga tro på dig själv. eller: lev som du själv vill. eller: följ ditt hjärta. eller: våga ha din egen stil. osv. osv. man typ: jag VET.
aja... det får räcka tills vidare (OM inte ni vill fylla på listan dvs). Ni som undrar varför jag inte återupptar min facebook paus: jag tycker verkligen om att stalka folk där. herrå!
och ps. jag är inte bitter. men frida ska krama mig hårt (häst, hehe) imorgon ändå.

Himlen luktar plast, hjältar överallt. Allt är likadant så rym med mig inatt.

om någon har missat herr daniel adams-ray så är det ju väldigt synd. jag känner lite att det isåfall är mitt uppdrag som proffsbloggare att se till så att ingen ligger där hemma i soffan utan att ha hört detta:


jag önskar nog den här skivan i julklapp om någon vill köpa till mig men inte vet vad. typ du emma! (eller oskar linnros, spelar ingen roll.) hehe.
hejdå. nu ska jag se på "säg att du älskar mig" och kanske äta pepparkakor. gud vad jag är bra på att äta. en guld stjärna i kanten och fem pluss poäng till mig.
eller nä. jag lyssnar nog på musik istället. hejdå igen.

13:03

häj. nu åkär jag till lannavaara. häjdå.

RSS 2.0