csn-kortet all the way

idag fick jag hem csn-kortet i brevlådan. det öppnade en helt ny värld för mig. man kan exempelvis får fyra nummer av elle, dvdn "låt den rätte komma in" och ett spakitt för 99 kronor. Seriöst. eller vad sägs om hundra foton utan kostnad, bara porto på typ trettio spänn. hur bra? let's spend some money. kanske kan jag hitta så jag får en halsduk väldigt billigt till den kalla isande kylan? puss, nu är jag glad.

lite glass och twilight?

jag tror jag ska gräva i våran frys, hitta lite glass och titta på twilight. Det var alldeles för länge sedan. Efter det ska jag läsa boken som alla vi sextonåringar fick i brevlådan idag, jag tror det kan vara bra. "FRED! 100 röster mot våld och krig" heter den. vi hörs när vi hörs. och fan vad kallt det har blivit ute. vintern kommer och tar oss allihopa.
är han inte stilig, vår edward?

tjugoåttonde/september/tvåtusennio

jag vaknar. kliver upp. går mot köket. böjer mig ner. klappar charlie. säger god morgon. blickar ut genom fönstret. VAD LIGGER PÅ BACKEN?!!! VAD LIGGER PÅ BACKEN?!!!VAD LIGGER PÅ BACKEN?!!! snö.
(nu ska jag äta kladdkaka till frukost, och intala mig själv att denna snö kommer försvinna när alla människor går ut ur sina hus och trampar på den. den kommer att försvinna. men vi vet alla att detta är början på vad vi kallar...vintern. )

LOVEXOXO


PUSS. VARFÖR HAR INTE IDOL VISAT DENNA PÖJK MER???

fredags inlägg

Ni har säkert hört om det stora missödet att Nils, tha man and the king, har åkt ut från idol. Jag trodde genast att idol skulle bli så mycket ospännande, men så fel jag hade. Här sitter jag på helspänn och bara väntar på att idol ska börja. två timmar och fyrtiosex minuter. yey. Om inte den där söta tjejen går vidare dör jag, så mycket sorgligt skulle det bli. Så det förbjuder vi ens tanken av. Förresten! har jag sagt???? Sebastians senaste platta har kommit ut till spotify, så nu kan ni sebastian-oskulder börja lyssna. Tips: börja med wake up where your heart is, fortsätt med keep your head up love(och sedan alla andra). peace / tha neard.

make my day

Har jag berättat att jag håller på att läsa twilight (the one and the only) på engelska? Hur som helst så ska jag läsa nu, sedan måste jag plugga. psst... Edward ska snart glittra i solen, så mystiskt fint i boken. pusspåer!
(borde inte webcameran på emmas dator ha en självutlösare???Livet skulle bli så mycket enklare då.)


he's back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3

nils är tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och han har inte blivit normal. i love u so. and you rock my socks of.

idol känns genast mer underhållande. nu måste jag sova, natti natti.

kära tomten!

kära tomten, lite för tidigt, jag vet. men denna jul önskar jag mig en cykel, en fin sådan. Matilda har dock ungefär världens finaste cykel, så jag önskar mig den andra finaste cykeln. efter det så önskar jag mig en ipod. Du får hela mitt önskebrev senare.

pussvad fint. det är lovisa som är mäster fotografen!

you said move on, where do i go?

igår när jag såg new moon trailern på den största tv:n i huset, då kom jag ihåg hur det är att vara kär. smälter som is en solig sommardag.

hur många superM ger ni den, kära läsare?

You're like an Indian summer
In the middle of a winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test


ha en trevlig fredag, själv ska jag se bio med världensbästa matilda! puss, och det kan ni nog inte slå. men ha det trevligt ändå.


i update you

Har: varit på möte med kiruna tidningens ungdomsredaktion, poäng till mig.
Nu: lyssnar jag på den bästa musiken, poäng till mig.
Ska: se på idol och läskigaste criminal minds, poäng till mig.
Senare: Sova, och drömma samma fina dröm som i natt, poäng till drömmen. 
Hör: någon-har-skrivit-på-msn-ljudet, poäng till johan.
Känner: mig lagomt trött och lagomt opepp, inget poäng delas ut.

ps. min mobil är sönder, inget poäng utdelas nu heller.
pussssssssssss


´vill ha

ett ha-begär väcktes innom mig. jag bara måste ha en fin kväll i stockholm och en världens godast sallad med räkor och avokado på mitt favoritcafé. Jag bara måste ha. ha. ha. ge. mig.


when I'm with him I am thinking of you


lyssna. Så mycket bättre än ni tror. söndagskram!

friday night

min fredag var skratt, dans och sång. perfekt.
puss på er där ute!

wake up call!?

hahahha. titta in det här. Världens bästa wake upp calls. Här lurar dem Kenza när hon skulle intervjua Tokio Hotel att det inte kan bli av för att hon är för besatt, och att hon ses som en säkerhetsrisk. hhahah. nu ska jag se på andra avenyn. puss!

dom har gjort det igen

kommer ni ihåg förra året i idol? När jurryn skickade ut Alexander, han kocken ni vet? Som hade sökt till idol miljoner med gånger och förra året skulle vara den sista gången. Dom skickade ut honom. Alla grät, han, jurryn, mamma och säkert kameragubbarna. Hur som helst, det var ett sjuk stort misstag (men för att få ett lyckligt slut: han har nu skivkontrakt!!). MEN NU, har dom gjort det igen. Jag är chockad. Ni som såg idol idag kommer ihåg den söta tjejen som var så nervös att hon grät, hon med den fantastiska rösten. Ja, hon, även kallas My tror jag. Hon kom inte vidare. Det svider i mitt hjärta för att hon inte gick vidare, man kunde se hennes dröm krossas. Och hon var ju bra! 2009;s misstag. sånt händer alltid. Men ändå, varje gång, sitter lilla jag där lika upprörd över hur jurryn kunde göra så.
Alexander ailias; kocken! (bara se hans dröm krossas i bitar)

Och här; 2009s misstag!

hon är un-der-bar. puss och god natt!

den stora frågan här i livet

stövlar eller converse????

oh this town, kills you when you are young

jag gillar inte hösten. det är kallt och schizofrent. och det är fult när träden inte längre har några löv. vart försavnn sommaren??!!


t-h-e c-i-t-y

vad tycker vi om det här gott folk? grr. me like. The city andra säsongen börar tjugonionde!
puss. och idag ska jag på en utställning! kulturpoäng, ja tack.

som ni aldrig sett oss förrut

massor med kramar! hahahhahahaha

RSS 2.0