ida undrar

förresten, för någon dag sedan eller kanske tillochmed för någon vecka sedan(?), så undrade ida om johan palm var lång. Ja, tyckte jag. Det är han väll. Men inte riktigt 2 och 20 jävla meter. 
Det här är iaf ida när hon försöker visa hur lång johan palm kanske är, observera då att jag kanske går till hennes midja eller ngt. hahahahhaha. 

skepp å hoj!

min lördag

igår var jag och emma ensam hemma! det firade vi med god mat och senare på kvällen såg jag och matilda twilight. OCH jag kom på typ världens bästa idé, jag tänker läsa alla twilight-böcker högt för matilda medan hon typ kan dricka te. Jag känner mig extremt nöjd som kom på den idén. Vi börjar redan nästa helg tycker jag! och jag och matilda var även lite kriminella igår (om polisen undrade så köpte vi mjölk), en stjärna till oss för att vi tillslut lyckades komma ner från skoltaket. Förra gången jag var där uppe tog det kanske tio minuter innan jag kom ner. Nu tog det kanske.......... en halv timme!(så sjukt läskigt, jag tänkte bara hela tiden att nu dör vi).
Kocken själv.
puss och peace!


skenet bedrar

jag och emma har just haft ett helvetes work-out-pass. och den som inte trodde att emma kunde vara en biatchig träningsledare har fel! (jag hade fel, så jävla fel. det kanske är hennes framtids jobb??) peace out!

kom ihåg var du läste det först

Två tjejer ~15 står och pratar entusiastiskt.
Tjej 1: Oh my god, har du sett de nya bilderna på Robert Pattinson? Han har ingen tröja!
Båda tjejerna gör ett fan-tjut.
Tjej 2: Jaa! Helt underbara! Och det verkar som om han vart på gymmet lite också, shit vilka magmuskler, sexpack. Det hade han inte förut.
Tjej 1: Nä, verkligen inte. Oooh, han är så het! Typ snyggaste snyggingen av dem alla!
Tjejerna skrattar. Det blir tyst ett litet tag.
Tjej 2 (fundersamt): Du… har du läst den där tjuvlyssningen på Tjuvlyssnat, med den där killen som säger att hela mänskligheten kommer dö ut för att vi tjejer kommer vägra ha sex med någon som inte är Robert Pattinson?
Tjej 1: Aaah.
Tjej 2: Alltså… jag tror fan det stämmer.

hahahahahahahahahahah. Robert Pattinson makes every girl on this planet goes gah!

fredag

nu har jag raderat nästan alla mina inlägg från år 2007 och några fler. Det kändes bästa så faktiskt! och just nu håller emma på att dansa runt här i huset och kallar sig själv för blair. hon tänker tydligen fira sin 18års dag utklädd till bair waldorf (ja!!!!!!!! hon fyller redan myndig nästa vecka. det är crazy bananas!!!!) puss och peace!

 


när latheten tar över

nyss skulle jag stänga dörren till detta rum, men jag orkade inte röra på mig så jag kom på den ultimata idén att rulla mig och datorstolen fram till dörren genom att dra i möbler och sånt. superbra idé om ni är lata. och nu, vad ska man hitta på en dag som denna? jag överväger några alternativ 1. sova 2. lyssna på musik och sova 3. äta, sova och lyssna på musik. skepp å hoj!

crazy bananas

har ni sett den här videon? det är lixom bilder efter varandra så det blir som en film nästan, och hälften av bilderna är på edward / robert pattinson utan tröja. jag längtar lite extra till filmen nu alltså. 
förresten nu sitter jag här med nytt hår, och sebastian är inne igen på facebook. han gör det svårt för mig, haha. jag vill ju inte skriva igen och verka mer galen. bind fast mig, eller nåt. puss och peace

facebook, the real world

hihihihihihi. gissa vad jag gör just nu???????????? Chattar med sebastian på facebook!!!!! facebook öppnar dörrar. miaoo. puss puss och peace!

tisdag

jag vill vill vill till stockholm. Vet ni vad kär jag blev i den staden när jag var där! herregud. jag som förrut tyckte att Stockholm var överskattat, nu vill jag tillbak dit. och det ska jag fan! förövrigt så ska jag klippa mig på torsdag och jag vet inte riktigt hur ännu, kanske kort eller vad tycker vi? det enda negativ då är att jag inte kan ha uppe håret i en boll om det är fult. men men. 
p.s till helg funderar jag på att göra som min favorit bloggerska, "favoriter i repris" ungefär. vi får se. puss och peace.


dagens

 Malin säger:
appropå palt, vet du någon bra strålning?
 kanske den i solariumet?=
Ida säger:
 nje detn är ju dålig. man kan få hudcanser av den
 haha
Malin säger:
 öh nej?
 men det är ju bra till dom som vill bli bruna
Ida säger:
 ja men man får ju hudcanser om man solar för mycket.
Malin säger:
 men jag tror jag tar det med motivation att det faktiskt finns folk som vill bli bruna!
 om hon inte accepterar det är det ju lite..........
 rasistiskt?
Ida säger:
 jaja gör som du vill.
Malin säger:
 HAHAHA. din dummefan! jag skojjar ju bara med dig

ojsan, som ni skulle veta hur jag satt och fnissade för mig själv. min mamma måste verkligen tro att no, och speciellt atomfysik är mitt favoritämne. hahahahahhaha. atomfysik var det. puss och peace!

p.s1 gissa hur glad jag är på en skala ett till tio för att vi inte behöver jogga 2.4 kilometer imorgon i skolan? 10000000000000. wiiii. Istället ska vi se på fridas dansuppvisning, så mycket bättre. 
  


söndag kväll

en rostad macka med marmelad, varm obóy och nu ni ska jag göra min sista redovisning i nian. oh my.

3 words. 8 letters. say it... and i'm yours.

I LOVE YOU. (gossip girl är min hemliga kärlek 2 här i livet, lets get married!!)

puss och peace!

tja dudes!

igår inhandlade jag en kjol till skolavslutningen. Jag tänker att jag kan ha den och min svara boddy och mina svarta klackar? hur kjolen ser ut får ni dock fantisera om i era drömmar. puss och peace!

p.s det verkar som att vi bjuds på lite drama i nästa the hills avsnitt! gah

gone baby gone

är det någon som vet vad som har hänt med andra avenyn`????????????????

WE ALL MISS CARIM, BUT WHERE HAVE ANDRA AVENYN DISAPPEAR??

nu

nu ska jag sätta mig i solen (ja den är här igen!!!) och äta plättar med hallonsylt. mums! perfekt frukost om ni frågar mig. Jag vaknade för en kvart sedan och kunde inte få en bättre morgon känns det som! puss puss på solen och plättarna som jag ska äta nu!

kusinerna randig

 
(johan tillhör dock inte släktet) (fridas foton)


kära emma

emma tänkte just spara en bild i sin egen bildmapp som "sexy mother fucker" men det gick inte så hon döpte fint om bilden till gggrrrr, ifall att någon skulle råka se. jag tycker att vi säger till henne "ge upp, alla vet redan att du drömmer om jacob om nätterna och bara väntar på att han ska komma och rädda dig från fucking kiruna, vilket tyvärr aldrig kommer att hända" (till er som inte vet så är jacob bellas vän, twilight ni vet? om ni inte vet, ni borde veta! almänbildning på högsta grad!!!)


onsdag

våran allas johan palm kommer till kiruna och sjunger för oss. lite miauu.

förövrigt så är det sjuuuuuuuuukt skönt med lite längre helg för nu känner jag att jag inte orkar med skolan längre. några dagars sovmorgornar hjälper nog. hoppas vi!


i am in love with a fairytale

alla verkar ganska nykära och skriker att han minsan är min när vi pratar om charmtrollet från Norge (jaaa, alexander rybak). Jag gillar stämningen han för med sig i vårt klassrum så jag tänkte förhäxa er även här. I AM IN LOVE WITH A FAIRYTALE!!!!!!!!! hahahhahaha. puss på er

och min vän medelade mig nyligen att hon hade lyssnat på detta 27 gånger på en liten stund. She goes crazy! And she fell in love woth a fairytale. 

du var inte menad för en sån här kall och hård värld där man ska vara evigt stark och byggd av järn dom kommer aldrig att se dom kommer aldrig att veta vad dom missar när dom inte väljer dig för ditt hjärta är lika stort som hela vår jord

dom senaste dagarna har jag inte känt igen kiruna. hallå, solen har lyst och vi har kunnat gå i kjol, klänning och shorts utan att frysa. Mer klagat lite över ur varmt det är, men vi gillar värmen egentligen. Väldigt mycket. jag är enormt tacksam vädergud, låt oss fortsätta ha sol (och snälla snälla snälla låt mig slippa behöva vakna upp om några dagar, få en hjärtattack och se snö på marken. allt jag begär). puss och peace!

p.s dagens låt; byggd av bomull - Lasse lindh (så otroligt jäkla fin)
p.s 2 jag är kändis. om man googlar mitt namn eller malinistheshit hittar man mig. gah!

hahahahahahahahahaha

för någon dag kom jag och ida verkligen på det. Vi verkligen fick en snille blixt. Lasse (även kallad lasse lindh) blir bara ungre och yngre med tiden som går. Det är ungefär som det där filmen ni vet? Som jag inte riktigt har vågat se för att jag är rädd att han den där mannen som bara blir yngre och yngre tillsist kommer att dö. (vad heter den filmen????)
iaf, lite bild bevis tänkte jag.

okejdå, faktum är att bild nr 1 är äldre än bild nr.2 . aha. ni förstår vad jag menar?(egentligen skulle jag kunna visa er en annan bild men jag vågar inte riktigt titta på den så.. ) vad tycker ni? 
p.s missa inte söndagsparty idag som gästas av ingen mindre än......... johan palm! puss

majs majs majs

igår skulle jag grilla med matilda och lovisa. vi ville verkligen ha majs, majskolvar ni vet? Så vi promenerade genom halva stan innan vi fick våran majs. och gud vad ont vi fick i fötterna. men det nådde inte upp till ont-i-fot-nivån som inträffade efter timmars prommenad i stockholm och sedan hopp under en spelning och inte heller nådde det upp till ont-i-fot-nivån som inträffade när jag och ida och emma gick från pojkijärvi. Men det var inte långt ifrån. Sagan slutade iaf med att vi hade
fått igång grillen och maten var grillad ungefär halv elva, och vi bestämde oss för grillad mat vid sex. men det var gott!
och trevligt. Nu ska jag duscha, äta en frukost och sedan suck göra min svenska redovisning.
p.s min åsikt om sveriges insatts igår i sång tävlingen ni vet(?) den tänker jag inte ens dela med mig av, jag visste att
det skulle gå, som man säger, skäpp rätt åt helvete. Men grattis till norge tycker jag. puss och peace.

kamera och foton

så här så Stockholm ut genom min engångskamera.




ta mej till stockholm

you name it

igår såg jag och ida på Patrik 1.5. Han som spelar Patrik är ju lätt karamellen i denna film. mums!

puss och puss

klänningar och sånt

hihih. Jag tittade in i kenzas blogg och hittade denna klänning. Jag funderar på om det skulle kunna bli min skolavslutnings klänning? Vad tycker vi om den? hjälp, tack!

puss och glöm inte att faktiskt kommentera hur fin och ful den är. peace out! och njut av solen. gah! vad varmt det är. puspusspuss på värmen. Och idag hämtade jag förresten mina foton, svinigt dyrt. kanske får ni en tjuvtitt imorgon.


dagens bortglömda


hoppsan, detta är ju bra och jag har helt glömt bort. : O men bra musik iaf! peace out!!!

393


jag har så många nya inlägg på blogglovin. jag. orkar. inte. jag. bojkottar. blogglovin. ha.ha. (men ni kan fortfarande följa mig där!!!!!!!!!!!)puss och peace!

dagens sms

"118100 tror att Malin Fjällborg är en glad tjej med ett smittande skratt och ett härligt humör. Hon gillar fest och glamour och tycker om att dansa och gå på maskerad."
Jag funderar på att överge alla mina val i livet till 118100. Kanske kan de förklara vilka sidor vi ska läsa till no provet också? peace out!
p.s nu är det frittfram för mig att hämt ut mina foton, så det springer jag och gör på fredag! miauuu.

det där smset stämmer ju lite, och såna här dagar längtar jag till när jag ska plugga no genteknik. pusspåer! och jo, lovisa har fotat bild 1,2,3.

måndag

Tänkte förvarna er lite. Om ni tycker att jag är världens sämsta på att blogga denna veckan, så skicka gärna in klagomål till mina lärare. detta kommer att bli en helvetiskvecka. bara så ni vet. det betyder en veckan utan mycket fritid. utan fritid alls. idag tex. ska jag till matilda, vad ska vi göra? plugga såklart. vad annars? döda mig långsamt, eller snabbt. välj själv. peace out!

ingen skulle någonsin komma in, men så kom du

dagens låt!

this makes me go gah

jag har en liten cruch för style by mats mats. klicka er in på hans blogg och kika på alla videos så lär ni er om fashion av kungen själv. mahah. pusssssss


en dröm på rosa moln

så här skulle kirunafestivalen se ut när den fyller 10 år för att vara perfekt och för att jag skulle dö och undra vad som har hänt med kiruna om det äntligen har hänt något som är 10000% som jag vill!

Och det skulle inte ens vara omöjligt! sebastian, the killers, lasse lindh, johnossi och håkan! (jag kan märka en likhet)
Och för att göra andra själar i kiruna glada skulle vi kunna slänga in mando diao också. ja, vad säger man när det är mer än perfekt?? (istället för denna underbara blandning så bjuds vi i kiruna på hårdrock, metall och barnmusik eller vad säjs om lite ulf lundell och jerry wiliams???a big no! det bästa just nu; måns och det är ju lite skrattretande) peace out (and love)!

jag hoppades, hoppades, hoppades förgäves

Jag trodde och hoppades och tänkte att jag aldrig skulle behöva ha en fjortis-period i mitt liv, men hoppsan! Min egentliga ålder är tydligen fjorton och jag är en riktigt fjortis. attans. "Hur kunde det blir så här fel?"

obs! jag gjorde om testet och fick samma svar igen......... det bådar inte bra

Who's the man?

jag undrar vem som är/kommer att vara mannen i deras förhållande? Man eller mus Taylor? Vad tror vi?(musmusmusmusmus)
Andra avenyn nästa! pussipussi

förhäxa alla gossip-girl-tittare????????????

Stephenie Meyer borde vara så glad, gratis(???)reklam i gossip gilr. miaoo.

matildas smartaste

"Varje dyslektikers våta dröm är att orden stavas som de låter."


dagens

idag satt min lärare och min kära klasskompis och pratade om hästar. Dom beskrev och pratade om hur det var att rida speciella hästar, och självklart självklart lät det inte som att de pratade om hästar i mina öron. " Han är ganska svår att rida för han är så spänd". "Dom vill att man ska rida dom litegrann men inte för hårt". "Jag gillar att rida honom, men han är känslig". "Jag är alltid så försiktig med mina händer men ändå verkar det alltid som att jag gör fel". ja, och så fortsatte dom. Tur nog hörde inte min lärare mina små fnissningar bakom hennes rygg. och jag måste sluta tolka saker perverst! peace out!

varenda känsla var på liv och jävla död

jag fick just en väldans lust att skriva hihihihi i ett skolarbete om andravärldskriget. jag behöver verkligen sommarlov. då ska jag leva, som fan!

"och jag beklagar att namnet på din hund betyder kuk"

På tågresan till och från stockholm läste jag "I taket lyser stjärnorna". Om den är super uppskattad, så tycker jag att den är överskattad. För så bra tyckte jag inte att den var. Den var lixom okej. En annan bok av samma författare som jag håller på att läsa nu är dock väldigtbra, den heter "Det fattas en tärning". Den är magisk men tragisk. läs den vettja! Eller "Dyk i" som jag läste innan jag åkte till Stockholm, den är också brabrabra. Så här står det på baksidan av boken jag läser nu:
”Om ni hör någon ropa så är det jag. Jag är Puck. Jag är sexton år. Och jag är livrädd.”

Det här är boken om Puck. Hon är sexton år, och gör allt för att inte förlora kontrollen, inte låta någon komma för nära, inte visa vem hon egentligen är. Men en gång för väldigt länge sedan var hon 11 år, och bodde med sin mamma och sin pappa och sina guldfiskar i ett radhus i en småstad någonstans. En vanlig flicka i en vanlig familj, kan man tycka. Fast allt är inte vanligt i radhuset där Puck bor.

Det här är också historien om en pappa som försvann, och en mamma som stannade kvar. Om hur det är att vara rädd – rädd för arga röster, rädd för att folk ska försvinna. Det är en berättelse om svek och ilska, men också om vänskap, kärlek och – kanske – försoning.

Det fattas en tärning
nu, so! hejdå på er. 

musika

musiken i torsdags såg ut så här blandannt:
Den här har en tjej som kallar sig Vjcissi på youtube filmat. fint! då min egen video raderades.
Och så här såg slutet av svenska hjärtan ut ur min mobil, ös som fan!
nu väntar filip och fredrik. tjaa!

mums!

åh, just nu skulle det smaka gott med lite sockervadd med smak av jordgubbar!


gah! puss på er. nu väntar duschen. 

i'm back in the game

Nu är jag tillbaka efter min färd i Stockholm. jag har nu två alternativ tycker jag. Jag tar alternativ ett, går och dricker lite och berättar sedan om heeeela min färd. För det är värt. 
På onsdag hoppade jag och emma på tåget och åkte heeela vägen till Stockholm. Precis som det ska vara tycker jag. För nu har jag kommit på varför jag ville åka tåg, det känns mer på riktigt! Förstår ni mig när jag säger så? Iallafall så kom vi tillslut fram, vi hade inte sovit så där överdrivet mycket på våra sittplatser i tåget, utan mer så där lagomt lite. Stockholm är underbart. Jag skäms då jag förut tyckte att Stockholm var överskattat, ha ha! På dagens sprang vi runt på stan tills benen värkte och sedan åkte vi till rummet som vi skulle bo i. Där slänge vi på nya kläder och fixade oss lite lagomt tuffa. Sedan bar det iväg till stan, igen, där vi åt. Sedan tog vi tunellbanan till hötorget eller slussen jag kommer inte riktigt ihåg. och nu kommer händelsen som får mig att tro på ödet!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag tyckte mig höra ida säga " men titta där är ju Sebastian". Men det sa hon inte för hon sa typ " vi ska gå dit". Men iaf så vänder ju jag, en trogen sebastian-människa som jag är, mig om och tittar. Och bam! Vem är det inte som just ska kliva på rulltrappan och åka ner..... om inte..... Sebastian!!!!!!!!! Ja, ni läste rätt! Och där åkte Sebastian ner för rulltrappan, och det måste väl ha varit ödet?? Vad tror ni? ???????
Efter det så frågade vi oss iaf om vägen till Nalen som var omöjlig att hitta utan hjälp. Så vi tog hjälpen. hahaha. Vi kom dit, köade och fick bra platser. Jag hamnade bakom tre galna tjejer, charmigt på ett sätt. För jag framstod inte som galen själv då. hahha. Efter en låååååååång väntan så började en kille med borttappat namn spela. Och efter mer väääntan kom vår kära Lasse in på scen! det var fin och det var ös, speciellt på slutet. Då höll Lasse Lindh också på att svimma så han var tvungen att nästan dränka sig själv med vatten. söta du. Och Sebastian som gästade Lasses spelning gjorde mig inte precis besviken. åhhh. Lätt att jag ska se honom live innan detta år är slut. jaga bara ska, måste. Och jag filmade in Sebastians låt som han sjöng MEN batteriet på mobilen tog slut och filmen försvann. Tragiskt. Men jag fotade ett foto med min engångskamera, får se om jag prickade. Hur som helt så kommer iaf jag att komma ihåg att han hade sjukt snygg kläder och gjorde låten fint. 
Lasse avslutade hela spelningen perfekt med " ditt stora hjärta". Det såg ut som att han skulle börja gråta, så fin han är. (Skenet bedrar bara lite och ibland. ) Efter spelningen blev det kramkalas och jag hamnade i den flocken. Jag kände konstigt nog att jag fick lite svårt för att prata när jag skulle hälsa från min vän till Lasse. Och när jag väl hade fått fram alla ord i rätt ording så hade han inte hört något, så jag fick börja om och prata i han öra. Det gick bättre. hahah. Sedan skrev han på min arm och jag fick en lång kram, svettigt men trevligt. Lasse typ " det blev en lång kram". Jag "jaaaaaaaa", hihih. 
När lasse sedan kom fram till mig och ida och emma kunde han visste koppla ihop mig med kiruna "nämen det var ju därifrån jag kände igen dig, dummer". =) Han berättade till någon som var där och filmade att vi kom från kiruna så dom intevjuade oss. uh, jag låter alltid knäpp på videosar så jag försökte säga så lite som möjligt. hahah. hur det nudå gick. Sedan kramade vi lasse hejdå och jag frågade vart han hade gömt Sebastian. Han svarade något som jag inte hörde, typ att han var och söp eller något. Sedan sa han att han hoppas på en till norrlands spelning innan han åker till Korea. 
När vi kom tillbaka till rummet somnade vi alla på typ en sekund. Benen värkte. 

Resten av tiden i Stockholm har vi mysit i solen med godis och glass. Vi har hälsat på våra kusiner och varit på grönalund. Så mys! Jag har handlat lite saker, typ twilight filmen och lite behövade kläder. Dock inte en skolavslutningsklänning. Stockholm var iallafall fin finare finast. Här hemma är det just nu grått och tråkigt men jag antar att jag börjar uppskatta det snart. om vi har tur. 

jag fotade lite med mobilen, filmer kommer senare om vi har tur. 
Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan joyna Emma med twilight, my drog. gah!

RSS 2.0