hejsan vänner

Igår tittade jag och ida och Matilda på alla mina bilder som jag har på min mobil. Jag vill kalla dem gamla bilder men de är ju inte så gamla ändå, bara från typ sommarn och förra året. Men det var trevligt ändå så ni kan också få se några.

puss


Björn Gustafsson är med i en film

http://video.msn.com/video.aspx/?mkt=sv-se&vid=dc94a5ef-5e87-4b83-9926-9581d474ba8f&from=SVSE_PlayNetworks&tab=m1223030652028&wa=wsignin1.0
najs!

Min lördag och sånt

Det finns en bloggare som verkar väldigt snäll, han/hon gör så man kan ladda ner alla Lars låtar genom tiderna (GRATIS), hela 70 stycken faktiskt. är det för bra för att faktiskt vara sant? jag vet inte, jag ska iaf tänka lite på det.
Idag ska jag alltså tänka lite också ska jag bada och vara trött hela dagen tror jag. ja, det får bli en sån dag. puss på er!

 
Tragiskt att Johan nästan försvann från idol


'inte gråta'

Lars, är lars och han verkar smart och trevlig. För idag fick jag ett till svar av honom på myspace. Jag skrev till honom och undrade om han kunnde berätta lite om sig själv för att vi ska jobba om en artist på engelskan och då har jag valt bästa Lars. Och nu så fick jag ett fint svar av honom. Visste ni att han skrev sin första låt när han var nio år?


efter detta inlägg lär jag få stryk

Men ändå dagens updatering: min syster tror att vampyrer finns

Bilder och sånt

Igår var jag som sagt hos Frida. Vi hade roligt såklart! och så  här såg det ut ;

Frida fick Darin av mig och Moa, för det tycker vi att hon är värd.
(observera att frida inte ville vara med på bild med denna snygging, så jag och Moa fick ställa upp.. )

Vi posade

också spelade vi lite :)

Frida!!!!!!!!
´


Min söndag gå till pluggning. jättekul. puss!

Lördagens planer

Senare idag ska jag till Frida och fira hennes 15 år i livet. Jag och Moa har fixat en rolig pressent till henne som ni får se sedan. hahah.

Nu ska jag försöka orka resa mig upp och gå och ducsha, men vi får se hur det går det för ibland  är jag väldigt lat. Nu är det så.
Klart slut!


fint

Det bästa med en blogg är nog att man kan skriva exakt vad man vill. och finner man inte rätt ord så använder man bara bilder. För ni vet väl att en bild ibland kan säga mer än 1000 ord?


Min favortibloggerska hade hittat en jättesöt hemsida men såna här bilder.



ser ni? teckningarna bilr till verklighet. gulligt.

ni som känner min blogg vet

nu är jag här bara för att medela att jag inte har dött. Och som rubriken säger så vet ni som läser min blogg dagligen att ibland älskar jag att skriva så då kommer det typ flera inlägg med några minuters mellanrum. Men ibland, oftast när det är skolan så hinner jag inte blogga eller så har jag helenkelt inte lust. Tänkte bara säga det till er som inte redan har märkt det.

Igår var det ungrfär det bästa tv-dagen på hela veckan. Andra avenyn och ugly Betty samma tid, sedan desperate housewife och sedan Christine. Christine och hennes kompis är så roliga.



förresten så fick jag ett svar av Lars på myspace igår. kul va? puss!


hej!

Först tänkte jag börja berätta lite om hur ledsen jag blev över att bästa Lars åkte ut från idol. Fy, men om man ser det från andra sida så är det ju inte jordens undergång för jag menar.. han finns ju kvar på myspace, och desutom tror jag stenhårt på att han kommer släppa en über bra skiva. pusspålars!

När jag kom hem från Moa som jag såg idol hos så fick jag veta att vi från och med nu har ett fadderbarn. Roligt va?
Hon heter Pengwende, är 4 år och bor i en av de fattigaste städerna i Afrika. Jag var inte hemma när min syster fick veta detta men jag kan tänka mig att hos lös upp som en sol när hon fick veta att pappan heter Gilbert. sött!

puss!


Rejected love

"I was careful not to   
say anything rude I didn't know   
if to kiss her Or if I preferred   
to miss her
"This is just like   
some movie from before"

Fin text tycker jag. Det är Lars som är den smarte.

jag vill ha!



fint va?

nu måste jag verkligen springa iväg till mitt rum och göra lite skolarbeten, även fast jag verkligen inte har lust med det just nu. aja, vi hörs!

grattis till Frida

japp! idag säger vi grattis till Frida som just nu befinner sig på kanarieöarna.



puss!


jag visste det!

Dock såg jag inte hela valvakan med Filip och Fredrik, eller rättare sagt; jag såg till första reklamen. Är man trött så är man. puss


RSS 2.0