say goodbye to my heart tonight

lyssnar på feist och makthaverskan och the kooks. Också tittar jag på foton från halloween. Det var rätt kul, speciellt när jag dansade med Johanna. Det var någon sjuk blandning mellan bugg och typ sån där skotsk-dans ni vet? hehe. Och för att det var halloween så var vi ju såklart utklädda. Jag var sjöman, eller sjökvinna som man också kan säga. Frida var en ryss och minna var en rysk hora (eller har jag hittat på detta själv???).
Evelina a.k.a. Jokern.
looking goooooo-ood.
aja. resten av bilderna är sekretessbelagda. adjö!
men ps! glöm inte att vrida tillbaks eran klocka. tydligen är sommartiden slut nu. (först nu?!?!?)

YOU ARE THE SEA SWALLOWING ME

idag var jag ledig. Eller nästan iallafall. Jag hade kunnat läsa typ engelska och göra matte men ledighet<3. Jag sov tolv timmar innan jag vaknade upp helt utvilad. En helt otrolig känsla. hjärta igen<3. Och till frukost bakade jag scones, himla gott.
och såg på vänner.. livet är gott ibland alltså..
och när jag bakade lyssnade jag på del 1 av emmas pressent till mig (i efterskott dårå): makthaverskan.
mycket gött.
aja parti-people nu ska jag göra det jag gör bäst. hei hei.
(åh nej. nu missade jag criminal minds....................)

riktigt göttigt.

nu blire kanelbullar och världens andra bästa tv-serie, babababaa: vänner.
hoppas mitt leénde på bilden kan förmedla hur roligt jag tycker att det här är, alltså: true happiness.

farwell.

Utkast: Okt. 23, 2010

dagens musik:
och idag måste jag sy mina byxor, dom sprack tydligen upp på ett x antal ställen igår under min super-spännande natt. (jaja..ni får väl ta det där som ni vill.) och nu borde jag duscha och kanske lägga en ansiktsmask. låter gött tycker jag. och min pappa fyller år idag så jag ska äta tårta också, kanske lite frukost med? (kom hem fyra inatt, så det är okej!!!!!) aja. over and out. hoppas jag överlever inatt med. (he-he-he).

love is only in your mind.

jag skaffade last.fm och det blev vinter på en dag. ungefär det första jag gjorde idag när jag klev ut från bussen var att ramla. jag har halkiga skor.
MGMT – It's Working
puss. och visst är det okej med vinter när det bara är fem minus eller så men imorgon har dom visst lovat kallt på riktigt. gaah. också lite isande vindar på det. mi lajki.

mmM gaaaah grrrrh

ps. filmen var bra!


klipp. klipp.

Jag har klippt mitt hår idag. Det ser ut ungefär så här och det känns rätt bra faktiskt. dock måste vi säga hejdå till lilla-my-knuten för ett tag. men. men. det är sånt man får ta har jag hört. man kan inte få allt har jag också hört.

Nu ska jag äta vindruvor och se på the holiday eller cry baby som emma köpte när vi var på coop idag. yäy. fast egentligen skulle jag vilja ha typ... kladdkaka. det kanske låter gott! (JAJAJA)
hejdå. och förresten, jag har en paus i min facebook-paus. vi får se när den pausen slutar. he-he-he.


nio filmer.

okej! nu kör vi. Filmer ni måste se. Böcker ni måste läsa. Musik ni måste lyssna (osv. osv.) Och vi börjar med filmerna. Dock inte i någon speciell ordning.
-Dirty dancing. på riktigt. den som inte har sett: ring mig!!!!! Lovar du kommer bli knäsvag och allt sånt där.
Vem vill inte vara baby och ha en affär en äldre man som dessutom visar sig vara en dansare som kan kasta dig i luften på ett snyggt sätt och dessutom fånga dig? vavavava. vem vill inte?
Jag tror att jag såg på den här filmen minst en gång i veckan för ungefär exakt ett år sedan i en period av några månader. Och nu börjar jag känna suget igen. (kanske för att jag har lagt ner mitt andra beroende fejsbok?)Så himla himla bra hursomhelst. och jag tror inte på någon av er som säger motsatsen.
(glöm inte att dirty dancing 2 också är väldigt värd att se.)
-The notebook. Den ultimata kärlekshistorian. Ett av mina mål i livet är att få alla som inte har sett denna film att se den! herre-gud. ni vet inte vad ni går miste om. se. se. se.
så fint. så hjärtkärande. så bra.

-Patrik 1.5. Delar kanske på en första plats över Sveriges bästa filmer.
+
=
<3
(någon annan som tycker att våran mattelärare påminner lite om gustaf skarsgård???:o)
-Snabba cash. Även en film som delar på den där första platsen. I snabba cash hittar vi den perfekta blandningen mellan överklass och gangsta. Lett assåÅ manneeen.
-Millenium-serien (för att jag inte kan välja vilken!). Dock vare himla länge sedan jag såg någon av dessa filmer, men minns jag rätt så ska dessa också dela på första platsen över svenska filmer! (MATILDA: ring mig. vi måste titta, vågar och vill inte själv. he-he-he-he.) Och lisbeth är ju väldigt väldigt tuff.
-Sex and the city the movie. När kanske världens bästa tv-serie görs till film kan det antingen gå skäpp rätt åt helvette eller bli helt freaking fantastiskt. Och åh, vad jag tycker om den här filmen. Har sett kanske tusen gånger. minst.
-Juno. Man kan liksom inte förneka att det är en väldigt bra film. Det går inte. Jag tror inte jag vet en enda person som tycker att den är dålig. Så se om du inte har sett. Bra musik också. Typ den här låten!
-The wedding date. Den officiellt bästa filmen när man inte vill eller orkar tänka. (garanterar er ett lyckligt slut!)
-Almost famous. Åh. vad jag minns att denna var bra. Rätt rolig också va? typ "don't do drooooogs".
En kille som följer med ett band på deras turne för att kunna skriva en artikel och allt möjligt händer nog. öh. ja. vad händer inte liksom??????
så.. och jag har säkert glömt hälften nu bara för att det är det man alltid gör..
typ en shopaholics bekännelse som är helt galet kul, och i taket lyser stjärnorna som jag faktiskt minns som väldigt bra(?) och Edward sissorhands och ja..osv.osv. så ni får gärna fylla på min lista och gärna med en liten motivering! puuuussss.

tre timmars rast och lite sånt.

min nästa lektion börjar ungefär om tre timmar. jag har läst alla mina blogginlägg på blogglovin och googlat allt jag gillar att googla. Antar att det blir dags för mig att leta upp min vän frida som befinner sig någonstans i skolvimlet för en liten lunch. Enligt rykten som går är det visst taccos dagen till ära, fast det åt jag iochförsig igår. homemade by me. men men.. det kanske låter gott.
så jeeevla tüff. och puss.
(18:59. Kom till matsalen och bam! det var visst köttfärsbiff istället.. jevla lögnare.)

01:53

idag vaknade jag upp med en väldigt stark känsla av att bojkotta hela internetvärlden osv. osv. på riktigt liksom. men sedan tänkte jag.."men jag tycker ju om att läsa bloggar". Så det tänkte jag tillåta mig själv att göra två gånger i veckan. Fast nu har jag kommit på något ännu bättre! Jag är här som vanligt men trotsar facebook för ett tag på obestämd tid. känns bara som att jag kan få ut bra saker ur detta minsann. Nu är jag väldigt trött så jag ska tänka på viktiga saker som jag har tänkt på hundra gånger förrut och sedan sova. tyckte ni skulle veta det. pusssss. och idag har jag ätit middag på thai med kurkkio, kenttä och fjällborg nr.2.

mitt sista råd från facebook's spåkula på en obestämd tid. Glädje och sorg i ett.

jaja....


jag måste känna någonting.


jag tycker att det här är bra. väldigt väldigt väldigt bra.

Nu ska jag leta upp ett recept till en god morotskaka som jag nog ska baka. och idag har vi klasshäng at lovisas place. mi lajki.

när som helst kan allting här ta slut.

Hej du, det va' ju ett tag sen Sexhundra dagar, men vem räknar precis

min fredag var ganska kul. kanske mer än ganska tillochmed.
Hängde hos moa, hamnade på coops parkering, träffade minna och kompani i typ rekordsnabba fem sekundrar, promenerade runt all by myself (oooooh), pratade i telefon, åt lökringar och träffade min granne (som jag inte förstod var min granne utan trodde att jag hade fått en läskig stalker som typ visste min adress utantill och sånt men som tur var visade det sig vara min granne. pust. vilken lång parantes. men lökringarna var helt okej goda.)
och i lördas skulle jag på bio med min syster. men efter en snabb promenad i vinden till folketshus inser vi att emma har tittat fel och bion vi tänkte se visade sig vara först om typ en eller två månader. tyckte väl att det såg misstänksamt mörkt ut i folketshus (bio-lokal för er okirunabor).  Så vi hyrde två filmer och köpte ben and jerry's, dom godaste chipsen och coca cola. Hade ju ändå fått en biopeng av mami. Sedan tycker jag att min lördag avslutades på ett alldeles för chockartande och lite för spännande sätt för att berättas här. och roligt fakta till er som typ hm... spännande. Jag tänker på TVÅ händelser... hehehheheheheee. 2 cool 4 u. (neee. skojjjjjaaa.)
Och min söndag spenderades hemma hos matilda. bättre kan de int bli. var duktig och sydde upp min klänning inköpt på monki för någon fredag sedan. väldigt duktigt av mig.
Nu lyssnar jag helt fantastiska håkan<3 och ska läsa kirunatidningen (brukar sluta med att jag bara läser mitt eget bidrag. he-he. men idag känns det som att jag kan lyckas med mer..)
och igår blev jag bjuden på skorpor och te, mycket trevligt måste jag säga. och shit vad bra jag var helt plötsligt på att uppdatera er om mina senaste dagar.
if I was a whirlwind
I could sweep her heart away
 Jag måste vara galen, jag har aldrig känt så mycket som jag gör när jag är med dig
latero!

i feel you in my heart and i don't even know you.

Frida laddade upp en bild från den gamla goda tiden på facebook. på mig och tre av mina bästa vänner. Detta får mig att bli så himla nostalgisk. Tänk att man kan hänga med samma folk i flera år utan att lessna. tänk att dom har stått ut med mig i ett x antal år. tänk att vi kommer sitta om fyra år igen och titta på bilder från nu och tänka den gamla goda tiden. åh-herregud. detta kommer att bli en intressant natt känner jag. hela den här helgen känns bara väldigt händelserik av någon anledning. jag vet inte varför egentligen. och nu lyssnar jag på en specialgjord spotify-lista som emma har gjort till mig. vad fan alltså. vem sa att det var enkelt egentligen. jag vet egentligen inte mycket och jag hatar när man klickar in på en blogg eller bilddagbok som är fylld med kärleksförklarelser. men det här är verkligen inte så. för nu lyssnar på jag Ditt stora hjärta med lasse lindh och inser bara hur jävla tacksam jag är över att ha så otroligt fina-och-ord-räcker-inte-till-vänner. helt otroligt jävla tacksam. 

Jag har varit så ensam så länge nu
Att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta
För ingen skulle någonsin få komma in
Men så kom du

Och jag har försökt kämpa emot
Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta

Jag borde lärt mig nu att det alltid är det
Lilla som får mig på fall
Ett rufsigt hår, ett skratt som är lite skevt
Åh, snälla bryt mig inte nu

Och jag har försökt kämpa emot
Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta
Lasse Lindh. vad kan man säga. han skriver helt fantastiska texter trotsallt. det kan man faktiskt inte förneka.
Men jag tycker det är synd att det är så. alltså att man bygger upp en mur runt sitt hjärta. synd. för jag hörde
att man måste våga chansa för att vinna.






och det här är den omtalade bilden;

vi gick kanske i sexan här. ibland vill jag bara tillbaks till då. men annars så tycker jag det är kul
att jag är den enda som inte räcker ut tungan. haha.

nej flickor och pojkar nu ska jag skriva på en krönika och dagboka lite.
ambitiöst.

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum

ja. voi. voi. vad ska man göra? jag blir så djup på nätterna ibland. nästan så jag borde börja med poesi.
nääää. krönikan nästa. hej!














RSS 2.0