And sister, am I happy again? I can't see my face through all theese tears.

Ni vet när musik slår en så där hårt? När man inte ens är beredd men så gör det bara så där rysligt ont i magen och man vill falla frammåt och gråta tills det inte går längre. Den här låten. Den slog mig hårt. Eller hela den här skivan egentligen (I'm Indian - Timo Räisänen), men speciellt den här låten och jag vet inte varför men det är väl så bara av ingen anledning alls eller av tusen för många. lyssna.



Daddy, am I drowning?
I just can't tell from all the rain
And daddy, can you help me?
I don't think I'll survive this fucking pain

Nu ska jag resa till månen. eller rymden. eller bara någonstans.

Bara inte du.

Åh, vad jag tycker om Katarina Von Bredow. Blir helt knäsvag och får ont i magen vad bra hon är. Typ här när det är så förbjudet och orätt på alla plan som finns och även fast man vet vet vet hur fel det är så är det helt omöjligt att göra rätt. När man känner för mycket.

"Vad skulle jag annars svara? Att jag ligger vaken om nätterna på grund av hennes pojkvän? Att min dator har fått eget liv av kontakten med honom. Att jag kan känna hans närhet i tangenterna? Att jag gör orätt mot henne i varje andetag jag tar? Att sådana som jag inte borde få finnas över huvud taget?"

Gah. Nu ska jag läsa och äta halstabletter och hosta upp mina lungor. Nog är livet gott alltid.


häj

vad söta vi är.
pöss.

här står jag och spricker så svara din jävel ge mig ett ja eller ett nej eller ta och skjut mig

Åh kära vänner och bloggläsare om ni hade en aning, den minsta lilla aning om hur många utkast som finns i denna blogg. Inlägg som aldrig blivit publicerade. Oj. Jag säger då det. Hade varit värsta blondinbella eller kenza om jag publicerade allt jag skriver. Något deppigare dock och väldigt väldigt kryptisk med uppmanande meningar som typ att vara stark är inte att aldrig falla osv. osv. Jag har mina stunder vettu.

Nåväl. Dom som tror att bloggare har det lätt vet inte mycket om livet.


åh vad hungrig jag blev nu:

JAG SPRICKER what a love story.

aja. fred och kärlek.

-.-

Min lillebror är sjuk. Magsjuk. Och att spy finns definitivt med på min top-fem-lista över saker jag hatar. Jag blir sjuk nästan bara av att höra ordet magsjuka. Så, som ni säkert förstår gör jag mitt bästa för att undvika att bacillerna han bär på smittas över till mig. Hittils har jag..

* Svalt sex stycken vitpepparkorn. Enligt emmas arbetskompis ska det tydligen ha någon förebyggande effekt. Jag är naiv och hoppas på det bästa. Tror jag skulle kunna sälja min själ för att slippa denna sjukdom.

* Ätit ananas. Så mycket att mina läppar svider. Känns bara som att det kan vara bra i detta sammanhang.

* Hållit andan när vi har befunnit oss i samma rum.

* Och sköljt händerna minst varannan halvtimme. Skulle gissa på ca. 43 gånger idag.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till om jag blir sjuk, så om ni har några kick-as-bra förebyggande tips så tar jag gärna emot dem. tack.

emo?

Malin: Kommer det att vara med något lyckligt?
Emma: Nä, inte så mycket.
Malin: Bra!

------------------------------------------------------------------

Emma: Kommer det bli för mycket sorg i den här boken?
Malin: Det kan aldrig bli för mycket sorg.

-------------------------------------------------------------------

The real Malin?

(foto: Lovisa Kurkkio.)

Nä.. nu ska jag fortsätta läsa min bok om förbjuden-och-olycklig-ont-i-magen-kärlek. gah.


Party in the USA

foto0096 (MMS)

Party in the USA


Heartbreak, I’m not holding your hand any more.

jag får ont i magen vad bra detta är.

gah. fred och kärlek.

Det är jag som är bränderna i Paris Det är jag som är skotten i Turin Det är jag som är viljan och vinden och inget rör mig

Lyssnar på den här låten och den här och får frågan om när jag ska skriva mitt bittra-alla-hjärtans-dag-inlägg. Funderade för fem korta sekunder att bryta min tradition och istället posta ett hyllningsinlägg till denna dag fylld av kärlek. så fint som kärlek ändå är. se bara:



haha nä. skoja ba.



nä.. nu vet jag inte alls hur det här blev. Kanske borde ha gett den där kärleksdagen en feting diss istället?
Nåväl. klär mig väll i svart imorgon trots att alla mina favoritfilmer handlar om kärlek. <3

(AAAAAAAAAAAAAAH hur många gånger ska jag behöva skriva om detta innan det ska gå att publicera?!?!?!?)


Hey driver take me somewhere south

Jag befinner mig i en torka. vet inte vad jag ska göra. vet inte hur jag ska ta mig ur den. och jag är helt svår. vet inte om jag är superpepp eller trött. vet inte om jag vill dricka vatten eller ha timmars långa telefonsamtal eller rent av hoppa hopprep eller dricka lite te. Hur som helst, för att följa bloggare i ren allmänhet kan jag berätta vad jag gjort idag.
Först vaknade jag. Eller okej, först låg jag kvar i min säng såklart alldeles för länge och tänkte att vafan kan jag inte ta lite sovmorgon och sedan typ: nej malin, det kan du inte. kliv upp nu förfan. Så jag klev upp. Tog på min ramones-nyvaken-t.shirt och sedan var det duschen nästa. Efter det: frukost. Sedan: en snabb-som-vinden-prommenad till skolan. Kom nästan i tid. osv. osv. Och nyss låste jag dörren bakom två stiliga ryggar. Ida och Lovisa. schöööööönt att bli av med dem. (haha närå skoja ba).

åååå men ååååå. jag är frustrerad. Vad ska jag göra åt denna bloggtorka som har drabbat mig?????? Jag lyssnar tillochmed på laakso ihopp om att kunna koka ihop ett halvdjupt inlägg om förbipasserade tider. men vafan liksom. Inte ens det funkar längre. nae. nu ska jag prata i telefon istället. men angående mitt problem: help me!

21:16


dags för lite glee. ska värma bullar och göra choklad. gööööött.

när vi blir stor ska vi bo bland molnen.

åttonde februari och det slår mig att det är två månader sedan. och vad konstigt det är att livet bara fortsätter.
älskade älskade älskade <3

been there done that bought the t-shirt

I lördas impulshandlade jag en Ramones t-shirt, tydligen ville jag förstärka och verkligen understryka min coola, tuffa attityd på ett ganska diskret vis. Många frågetecken om detta dock (typ: som att det skulle behövas??). Nu håller jag på att skriva en liten text till Kirunatidningen om gilbert, svårt att lyckas utan att det blir sådär sockersött gulleplutt gulligt. Och i skolan idag kände jag verkligen att jag presterade när jag arbetade på min hemsida om the notebook. The notebook är, för er som är nya på denna blogg eller bara helt lost i filmvärlden, den ultimata kärleksfilmen.

Nu ska jag äta semlor och ta på min nyinköpta t-shirt (inte för att det hade behövts)
ps. 20:30 börjar "dom kallar oss artister" med oskar linnros som gäst!!!!!!!! missa inteeeeeeeeeee.
ps2. jag tyckte det var kul i jokkmokk. been there done that, liksom.

dansa fastän hjärtat brister

häj. imorgon åker jag till jokkmokk. hähähä. .

RSS 2.0