K+M = sant

Idag efter skolan gick jag direkt till min vän Frida, vi kollade lite tågbiljetter och sånt till luleå. Efter det när jag gick hem och tittade i brevlådan hittade jag något roligt. Min klänning hade kommit! Ni vet den dära som ser ut som ett vitt linne med en svart kjol över? Den passade som handen i en handske, eller inte riktigt. Men det fixar jag till med symaskinen, men när jag har sytt upp banden lite så jag inte visar hela min uringning och lite mer så får ni se en bild på mig och den tillsammans. Om jag skulle skriva en bok om mig och klänningen skulle den heta K+M=sant (onödig fakta, jag vet!)
Så här lyxigt kom den hem till mig!

PUSS!
förresten dagens låt är denna!


love ya!

Nu när alla vet vem som vann projec runway, så visst är klänningen man kan köpa som Christian har designat läcker? oh my gud it´s so fierce!!



två christian inlägg på raken, haha men ändå puss!
http://www.youtube.com/watch?v=u74A7iehaQY
och christians hemsida, åhh!

Vill bara säga så här, missa inte projec runway!

just det :) nog för att jag råkade komma in på någon sida på internet som avslöjade vinnaren, men det håller mig inte borta från tv;n precis!

jag hejar på Christian såklart! pussar på han

hej vänner!

Idag har jag varit i skolan för andra dagen i rad och jag har redan två "hem uppgifter" att göra, men jag känner mig inte ett dugg stressad. Tur det, för som sagt har jag bara gått i skolan i två dagar denna termin.
Efter skolan idag gick jag till stan för att köpa en mörkbrun skinnjacka som jag lagde undan igår när jag var på stan med wilma. Ni kan få se en bild sedan!
En sak jag tycker är ganska roligt är att när Emma var på biblioteket idag och då såg hon boken som jag har gjort en framsida till, ha! Iallafall det här blev ett sånt där "hets inlägg" för nu ska jag se "p.s I love you" och äta kladdkaka med min syster!

p.s såg på the hills nyss, den är najs!

puss!

Hejdå sommarlov!

Idag ska jag spendera sista lov-dagen med två fina vänner. Vi gör antadligen något roligt som att leka i en lekpark. Det är så roligt och mysigt. Igår spenderades dagen hos Frida. Hon hade anårdnat en tjejkväll, många tjejer rusade dit. Vi sjöng, dansade och spelade kubb. Dom flesta av oss spelade faktiskt kubb i höga klackar, är man fin får man lida pin!

Den här bilden borde sammanfatta kvällen glamoröst bra! haha


förresten så här såg jag ut!


puss


Factory girl

åh, en sån hemsk film! men också en så bra film!


se den filmen, se,se,se den!
Här är en trailer , puss!

Tio orsaker att hata dig

Den filmen såg jag igår med min syster. Andra gången jag ser den men fortfarande är den lika bra, eller kanske bättre.
Tio orsaker att hata dig handlar iallafall om två systrar. En är söt och den andra är ja vad ska man säga arg?
Mer kan jag inte skriva, för då kommer jag berätta hela handlingen. Se den istället!
Fast en sak till kan jag säga, det här var fint!

i hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
i hate the way you drive my car,
i hate it when you stare.
i hate your big dumb combat boots
and the way you read my mind.
i hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme.
i hate the way you're always right,
i hate it when you lie.
i hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.
i hate it when you're not around,
and the fact that you didn't call.
but mostly i hate the way i don't hate you,
not even close...
not even a little bit...
not even at all.



http://www.youtube.com/watch?v=w6XGUhzfutc
http://www.youtube.com/watch?v=84e0HYgo_eU&feature=related
puss!

allt och inget

Idag vill jag köpa mycket, jag vill ha mycket. Men det vill inte mina pengar. Men jag tänkte iallafall vara lite snäll mot mig själv så jag köpte den där klänningen ni vet,? om ni inte vet rulla lite längre ner på sidan. haha!

Förresten så kom jag på att jag har glömmt att säga er en sak. Jag har sett på Juno, den  var faktiskt riktigt bra.
Ni får bilder, för ibland kan en bild säga mer än tusen ord!




puss :)

(P.s tack till Klara som kommenterar mest i min blogg, ni andra är rätt dåliga på det!)

Projec runway

Har jag berättat om min kärlek till projec runway??

min favorit är den lite bitchiga Christian, han är ju för söt alltså, och han är en gud på att sy. Missa inte de båda avsnitten som är idag!

puss

jag skulle vilja ha den här klänningen


det skulle vara lite perfekt om den passade och fanns i min garderob! puss xD

Godkväll!

Idag fyller min morfar åttio år, grattis till honom. Roliga bilder från hans kalas kommer kanske imorgon, för nu är jag dödstrött och orkar inte göra annnat än att sitta här eller fundera på när jag ska gå och lägga mig. Kanske ska sova nu då eller något för inatt sov jag bara två timmar, eller ja inatt och inatt mer idag på morgonen. Sommande nio, vaknade elva.

puss&godnatt!

Hancock

tänk att även en superhjälte kan vara ensam och ledsen



Igår såg jag, mamma och min lillebror på hancock. Den var faktiskt rätt bra och lite fin också. : )

puss

Hej bloggen!

Alldeles nyss kom jag hem efter att ha varit på stan med min vän Moa. Jag köpte en vit t-shirt, som har saknats i min garderob länge,länge,länge. Men jag saknar ännu min svarta kjol. Hur svårt ska det vara att hitta en svart snäv och kort kjol? Tydligen mycket svårt. Välkommen fram med idér!

Förresten det är något med dom här skorna som gör dom fina,fina,fina!
Ni får länken för bilden ville inte laddas upp : )
pusspåer!!!


Elle tidningar, bläckpennor och musik!

Japp så ska nog min dag spenderas, för en sån dag har jag inte haft på ett bra tag. Snart smyger jag ner till min systers rum och tjuver med mig några av hennes alla elle tidningar och kanske kokar lite varm choklad, det var så gott när jag drack det hos Matilda igår! Och ja bläckpennor som också står i rubriken används när jag kladdar ner lite saker i mitt tigerblock. Jag har kommit på att det är något med mig och tigrar/leoparder(jag gillar dom i blockform och nalleform)Fast visst är det något mellan mig och gråa koftor också?! Jag äger faktiskt tre gråa koftor.



pusspåer!

Nu är jag tillbaks efter att ha sett sex and the city

och här kommer vad jag tycker! 
Ända sedan jag har börjat läsa sandras blogg har jag alltid tyckt att hon har bäst åsikter, men här vinner faktiskt jag! (för er som inte vet tyckte hon tvärtom än vad jag tycker)Den här filmen är faktiskt underbar! Jag gillar filmer där du kan gråta och skratta, och ja det här är en sån film. Sex and the city filmen berör mig ända in i hjärtat. jag trodde nog aldrig att jag skulle skriva just den "klassiska" meningen i min blogg, men nu kunde jag inte låta bli. :) Och som jag sa till min syster på vägen hem " när jag är trettio ska jag också gå i högaklakar... eller ja, när jag är femtio också"

puss! och ja, ni förstår väll att jag rekomenderar den till er??

Sex and the city

Ja, idag drar jag och Emma iväg och ser sex and the city filmen på bio.
Här kommer en trailer för er som inte har sett den!




puss! ni får förresten min åsikt senare

nu vet jag också

Nu när både min favorit bloggerska och min syster har gjort detta så har jag länge vetat att det är min tur. Jag har tänkt, undrat, funderat, tänkt och nu vet jag. Så här skulle jag vara om jag var en kille!

Jag skulle nog se ut ungefär så här





Och jag skulle klä mig i svarta åtsittande jeans, nitbällten, skjortot, randiga tröjor , koftot och band t-shirtar.
Jag skulle även äga vita och svarta tygskor och ett par myggjagare. En axelväska skulle slängas över axeln varje gång jag skulle gå ut.

Jag skulle vara lång och smal så dessa kläder skulle ju passa mig utmärkt. Jag skulle ha haft isblåa ögon, och mörktbrunt trassligt, lite lockigt, halv långt hår.

Tjejen jag skulle bli kär i skulle vara fin och rolig! Vi skulle kunna äventyra tillsammans, efter som jag själv skulle gilla att upptäcka nya saker. Om jag vare en kille skulle jag alltså resa mycket med min flickvän. Hon skulle nog se ut ungefär så här:

och föresten om jag skulle vara en kille skulle jag skratta mycket,mycket,mycket! (som nu typ XD)

puss

Dagens vill ha!

Jag vill ha mer nya böcker, ibland älskar jag att läsa. Helt enkelt på kvällarna / nätterna eller när man just har vaknat och ja ute i solen!
Igår tror jag det var så läste jag ut "en sorts kärlek". Den tycker jag att ni ska läsa. Jag vill nästan säga att den är himmelsk bra. Författaren Ray Kluun beskriver ju så bra, nästan så det känns som om är där vars allt händer och tittar på!

Iallafall så idag skulle jag villja ha en sorts kärlkes uppföljare! den heter Änklingen.

tja!


kolla vad söt!

igår fick jag en liten pressent av Ida. Det var ett väldigt sött tugummipaket!


det var söta figurer på förpackningen, killen säger "jag pussas inte alls, man kan ju få tjejbassiler!"
Gulligt tycker jag. och lite charmigt.

puss!





Magdalenasystrarna

Satan! vet ni vad jag såg för film igår? Magdalenasystrarna, den visades på 4:an! och ändå gud vad hemsk den var.

För er som inte såg den så handlar den om tjejer som av olika anledningar har blivit instängda i ett kloster. Varför tjejerna blev instängda kunnde ex. vara att dom hade blivit gravida och då skulle dom straffas, det kunnde också vara att dom hade blivit våldtagen av en kille, eller så kunnde dom stängas in i klostret bara för att dom var söta!
Innne i klostret behandlades alla tjejer som slavar, men huvudrollen har tre tjejer som heter Margaret, Bernadette och Rose. Man får se hur deras liv förvandlas till ett helvete! Och jo gjorde dom inte som dom blev tillsagda inne i klostret straffades dom hårt av en nunna!
Slutet tänker jag inte berätta se filmen istället, och jo det hela bygger på en sann historia. Filmen utspelar sig år 1964!


jag har idé torka

ja, det är nog så!

puss

RSS 2.0