ingen rubrik

Jag känner att jag har kommit in i den dära delen av mitt liv då man gillar att göra om foton. miaoo.
Jag är dock inte lika bra som jag hoppas, ännu.

pusshej!

två minuter långt inlägg

Gah! Nu har jag läst ut 'när jag hör din röst' , igen. Fortfarande så bra. Min fråga Till Robert Pattinson ägde förresten alla andras, bara läs själva.

This is to Robert! :)
First, you are an amazing actor and you have a fabulouse hair.
I have a lot of questions, but will you ever come to Sweden and visit us? You and the "twilight teem" are very welcome. My next question is if you ever will understand how everybody actually like you and think that you play Edward Cullen very great?
I will not ask you to marry me because I already know the answar BUT if you could choose one person in the world, who would you marry tomorrow? Love/ Malin
Ja, jag skrev faktiskt en fråga även om miljoner av andra twilight nördar också har gjort det. Men min fråga (frågor) är så väldigt bra tycker jag. Till er som inte förstår vad jag menar: det är en twilight-sak, man kan fråga frågor till vampryerna. gah, jag vet! Människor runt om i världen sitter framför sina datorer och försöker komma på den bästa frågan. Och jag kommer inte att ge er länken, av ondskefulla skäl. mohahah. jag älskar er också. puss.


sportlov!

Lovet firas med en fika på vårat favoritcafé med mycket fina vänner. Nu ska jag fixa och trixa lite. Så roligt att pappa har laddat hem någon photo-shop-prova-på-i-30-dagar. puss! ps Jag älskar älskar älskar lov.


torsdag

Jag sitter och pluggar. och kommer antagligen sitta här länge till. Om ni av någon anledning går förbi mitt hem, ta med lite godis. Önskemål: olika sortes nappar. Nu ska jag göra lite mer obóy och fortsätta. suck. jag överlever, hoppas jag!

en helt vanlig onsdag





jag är jätte charmig på alla bilder. pusspåer!


The hills säsong 5 - EN TRAILER!!!!!!!!!


oh my gud, det här kan bli så bra. grr. gah!puss. nu ska jag på semmelparty.

dagens komplimang

Jag och Ida hade våran barngrupp (lek o skoj) när en av pojkarna kom fram till oss.
Pojke: Vad är erat andra jobb?
Jag och Ida tittar på varandra, ler och säger vi går fortfarnade i skolan. Dtar jag som en komplimang.

Hoppas förresten att ni inte har glömt bort att det är semmeldagen idag? Själv sitter jag här mätt efter att ha ätit två goda semmlor. puss!

det här är kärlek, mina vänner


pusspusspuss och se hur stilig Robert Pattinson var på oscars galan.

Maskerad

I fredas kväll var jag på maskerad hos Lovisa. Och så här såg det ut genom hennes kamera.

fint&puss

dagen efter

Idag när jag klickar in på min egen blogg (brukar göra det ibland) upptäcker jag hur jag märkligt nog måste framstå som värsta BWO-lovern, men det stämmer tyvärr inte. Det är bara så sjukt irriterande att de inte gick vidare till globen.

förvirrad

okej!? vad ska vi kalla det som just hände? Kanske melodifestivalens största misstag!!
För när jag fick veta att BWO skulle tävla mot den där flickan ni vet? Tror hon heter Molly,,, eller Dolly. Iaf så trodde jag heltklart att BWO skulle krossa hennes dröm i miljoner små bitar. Så därför trodde jag att jag hörde helt fucking fel när dom sa hennes namn...? Sedan trodde jag att det var fel på röstningen (tror det ännu).

Martin Rolinski in my heart <33333 He will kick some ases in Globen.. On some way. And we all know that! But mabey he can take his jacket off when he does. Because I think my sister has right about that. (bwo skulle ha vunnit om han hade haft mer u-rigning.... )
HE'S SENT FROM HEVEN. love / Malin

fria händer

Om ni fick klä ut mig till vad som helst, vad ni vill. Vad skulle det vara då? Jag vill se alla mina 10 läsare kommentera (i mina drömmar) !! puss på er

torsdag

När jag går över den snart snötäckta gräsmattan strömmar det tårar ner för mina fräkninga kinder. Egentligen vet jag inte varför jag gråter, men det är väl bara av ren vana? Eller så hoppas jag på att tårarna ska förkorta mitt liv precis som ett gott skratt förlänger livet...(....osv...)
Ge mig mer inspiration! miaooo. vill.skriva.mer.mer.mer.

Dagens hetaste bild som får ditt hjärta att slå några extra slag.


miao!

söndag

Idag blev det att se little miss sunshine med Emma. Den är så härlig.

Nu är det nog!

Idag var jag, Matilda och Frida och demostrerade på staden. Vi är goda människor, för vi bryr oss. Vi skrek och demostrerade mot våldet och våldtäkterna som har skett på senaste tiden i Kiruna. För nu är det nog, nu är det nog. Inte en till våldtäkt i Kiruna.
Först var vi typ 20 stycken som bar på fina skyltar och skrek lite smått men sedan blev vi väldigt många, typ 200 pers!!

glad alla hjärtans dag förresten! men glöm aldrig att...

(fridas bild)

fredag!(för att det är en rutin med denna rubrik)

När det är marknad av något slag, vinterfestivalen, kirunafestival (oftast) så är det alltid kallt, kallt, så kallt att man fryser så man skakar. Okej kanske inte på festivalen, men då är det kallt för att vara på sommaren. Och det är ju sjukt typiskt. För där står vi, alla lite extra fina, och fryser, fryser, fryser. Varför skriver jag det här egentligen?Jo, för idag vad jag med min vän och kusin Ida på marknaden. Inköpen blev tre remmar (är så besviken på melon rämmen) och en grönt block och en svart stilig penna. Happy face. Nu kan jag äntligen skriva meningar som sitter fast i mitt huvud och helt vanliga dagboks texter, ni vet ? För mitt förra block, leopard blocket, tog slut för någon dag sedan. Då blev jag så desperat att jag var tvungen att skriva på annat papper, typ sånt som man kan få när man är på en föreläsning för att kunna anteckna. Iallafall, have a nice day ! ... och bara därför;


(kom ihåg; för er skull!!) puss !

framtids drömmen

När Matilda sa att hon skulle klara sig utan män om hon fick äta glass varje dag var jag tvungen att tänka efter, för jag har ju trots allt en dröm. En vanligt sådan. För vem drömmer inte om att bli räddad av en stilig vampry i en glänsande volvo? Tänkte väl. Alla gör det. Fan. puss.

onsdag

Igår ramlade min kära bok ner i brevlådan. Så självklart läste jag kapitlet med Edwards tankar. Åh, jag önskar verkligen att Stephenie Meyer skriver en femte bok med Edwards tankar. För som det står på baksidan av boken så är den vansinning beroendeframkallande. De har dom helt rätt i.
Men nu ska jag se på gossip gilr, den är lite beroendeframkallande den också. Men inte alls lika mycket. puss!
[gossip+girl+puritanical.jpg]

Läckerbit

Idag visade Emma mig denna läckerbit, sexyboy.

skinny legs<3<3<3 puss!

dagens köp

Boken "om jag kunde drömma" babababbba!! Med inslag av Edwards tankar. mums. jag. längtar. tills. den. kommer.


mitt favoritheroin

Jag tror jag har ungefär hundra hjärtan i min kropp, och när jag se på twilight slår alla dem några extra slag. Twilight är som min egen sorts favoritheroin.

aha, you know exactually what I mean..  puss&hej leverpastej!

fredag!

Jag känner hur en rutin sakta men säkert håller på att föras in, för ungefär varje fredag kan ni hitta en rubrik som heter just "fedag!" . Men vad är mer passande än det egentligen?
Dagens planer är att äta kebab, och vet ni vad komiskt? hahaha, glömde just bort exakt det ordet "kebab" och var påväg att springa och fråga mamma "vad var det jag, ida och matilda skulle äta idag?", Hon hade trott att jag var hög, eller något. För man vet ju aldrig.

Nu ska jag fortsätta äta maränger och lyssna på Sebastian, också ska jag nog sjunga lite.
if my heart is yours, then my heart is pure. pusspåer!

'Do you have any idea how much I love you?'

Okej, jag har ingeting att skriva om nu. Har ingen arning. Men på word flyter orden ner på 'pappret' som is gör på en solig sommardag. Så ni kan få se lite av det som fastnat än så länge! förslag på blogginlägg tas emot. mohahha ! puss

"Jag älskar dig", sa jag med vädjande röst.
"Jag vet, och jag dig" svarade Emilie med lugnande röst.

"Inte så", sa jag tyst och insåg hur en tår rullade ner från mitt vänstra öga och ner över kinden innan jag hann torka bort den. Emilie såg äcklande ut på mig och skrek rakt ut i att jag kunde dra åt helvete. Jag förstod ingenting, skulle hon inte ens överväga tanken? Var jag så motbjudande? Snabbt sprang jag ut från skolbyggnaden medan mina svarta mascaratårar strömmade ner för kinderna. Så fort jag hade kommit bort från skolgården och bort från alla intensivt stirrande blickar satte jag mig ner på en snöfri gräsmatta, inte långt ifrån världens fulaste skola. Sedan tände jag en av mina extralånga Marlboro cigaretter och drog ett djupt bloss och grät så högt att förbipasserande människor tittade på mig som om jag vore en utomjording. Då grät jag ännu mer, för jag är ingen utomjording. Jag är bara ensammast i hela jävla världen.                                                                                                                                                                                             Jag grät tills mina ögon var uppsvullna och svidande som den starkaste chilin i världen. Sedan började jag tänka. Tankar snurrade runt i mitt huvud och jag undrade för mig själv om jag någonsin skulle få tillbak min enda och antagligen min sista bästa vän. Men svaret var uppenbart, för jag hade förstört allt och jag fick skylla mig själv. Hon var äcklad av mig och självklart skulle hon inte låta mig komma tillbak. Snart skulle hon dela sina djupaste tankar med någon annan och fnittra med någon annan så tårarna skulle spruta hysteriskt. Jag tände min andra cigarett och hoppades på att den skulle slingra mina tankar och låta mig själv tänka på något helt annat en stund, även fast jag visste att det var omöjligt. Jag drog djupa bloss och andades ut. Jag kunde känna hur jag förkortade mitt eget liv med sekunder. Det gjorde mig glad. För jag ville inte leva, inte nu när jag inte hade något kvar att leva för. Min största kärlek och min enda vän var borta, borta för evigt och det var mitt eget fel. Jag tände min tredje cigarett och hoppades på att cancern skulle börja utvecklas och sprida sig i mitt blodomlopp på rekordsnabb tid, även fast jag visste att det var omöjligt. Man får aldrig som man vill.


Runt omkring mig verkade världen fortsätt röra på sig och natten kom springande. Jag visste att jag var tvungen att promenera hem, men jag ville inte. Jag satt som fastfrusen på den fuktiga gräsmattan och hoppades att det skulle vara en tillräckligt bra ursäkt till att komma hem efter midnatt. Pappa skulle bli galen och det visste jag. Kanske var det bland annat just därför jag valde att stanna kvar lite längre. Jag ville tänja på gränsen, ville se vad som skulle hända. Han kunde ju inte döda mig och om han skulle göra det skulle jag bara skratta och tacka så hjärtligt och säga att jag längtat efter detta sedan mitt hjärta korssades i miljoner små bitar i världens fulaste skola. Jag satta där på gräsmattan och längtade efter att dö, jag var patetisk och det visste jag. Vad hade jag förväntat mig egentligen? Jag visste att Emilie inte var kär i mig, såklart. Ingen hade någonsin varit förälskad i mig så varför skulle hon, världens fantastiska människa, falla för mig? Jag tände mig fjärde cigarett och ångrade mig så förbannat mycket. Hur skulle jag kunna leva nu? Utan min sol, utan mitt syre, utan mitt hjärta? Allt jag behövde för att leva var borta, föralltid.


Måndag

Tänkte just skriva två av dagens knasiga citat, men tyvärr har jag glömt bort dem. För jag tänker på annat. Hej förresten!
p.s nu ska jag läsa ut "om jag kunde drömma" ... för andra gången. den är sååå bra!!!

RSS 2.0