you're the storm that i believe in

såg luftslottet som sprängdes igår. lisbeth var lika tuff igår igen. tåls att upprepa! ikväll börjar jag läsa första boken, men först vankas det glöggkalas!


puss.puss.puss. nästa gång jag sitter i biosalongen ser jag på new moon. gör't mig glad.

ps. mariette skulle självfallet inte åkt ut i fredas.


18 karat gold would save a lonely soul

håller på att göra en ny spotify-lista. Vinter'n 2009. Alltså. Ge mig musik. Ge mig tips. Vi hörs sedan! ;)

<3

fredag

nu ska jag äta risens, se på film, mysa in i filtar. Det blir en sån fredag idag för trötter. Men imorgon blir det vilt, bio med matilda. miaoo. Och på söndag, glöggkalas. yey. Det bästa (och den enda bra) delen med vintern tågar in. Julafton. och julmys. och julstök. såklart. också en massa ätande. me like!

Förresten, biobiljetternas pris... Rena rånet!

let's get this party started. puss.

let's go to cuba and smoke some ciggaretts and dance with a strenger

dirty dancing två (men självklart ettan också) <3<3<3<3<3<3<3<3<3

massor med godnatt på er<3<3

kanske kommer jag inte till stockholm, kanske ser jag inte musikalen med stort M

men jag har iallafall ett vykort. på musikalens hetaste.

pusspuss och godnatt!

i will only let you down

idag mina vänner drömde, jag seriöst drömde att jag såg på new moon! Och allt var fel, folk skrek och pratade och jag hörde ingenting, alla satt i vägen och jag såg ingenting. värsta mardrömmen. damn. Nu ska jag snart äta och sedan ska jag springa iväg till matilda. prinsessan har kommit hem från huvudstaden. Möjligtvis att vi firar detta med filmen grease, fast det vet inte matilda och lovisa något om, men. ah! vi får se hur det går.
ps. hur skumt är det inte att bob dylans "it aint me babe" inte finns på spotify?? Protester!!!

sweet dreams

Min fredag spenderades med moa, skratt, godis och en läskig film. Nu läser jag bloggar, och facbook uppdateringar. och alla har sett new moon. men inte jag. inte jag! (känns som att något är riktigt fel här). hur som helst. jag vill se new moon. jag vill se new moon. jag vill se new moon. titta bara!


(när rubrik-torkan tar över)

jag stör mig något så fruktansvärt mycket när folk som bor i kanske Stockholm undrar hur de ska överleva vintern. Hur ni ska överleva vintern!!???? Med typ fem minus på sin höjd och möjligvis två centimeter snö. åh. kiss my ass. Jag ska överleva en vinter med femton minus och meterhöga snöhögar med isande kalla vintervindar. Utan alla affärer och mysiga fik som ni också har. (jag tror jag vinner.) punkt!


Giant Pastilles, More Taste, By Läkerol

hell yäähh.

14.11.09

Nu ska jag påbörja en filmkväll med mig själv. Tar fram alla mina favoriter och väljer och vrakar. tonight is gonna be a good night. muhuhu. let's the party start. god natt på er. <3

tha man

Själv har jag gjort debut i KirunaTidningen. Det Känns riktigt bra. och i nästa nummer fortsätter det. Så här fint:
Spring ut och köp nu. Och slå en pling om ni vill ha ert exemplar signerat.
ps. igår kom emma hem med ett fin fint betyg på sitt no-arbete. Känner mig som en stolt mor.
puss.

i want ya

om jag var en söt liten hund. om jag bara var en hund.
åh.åh.åh.åh. puss.

made my day

jag har känt mig lite lost. lite förvirrad. lite handikappad de senaste dagarna. därför hurrar jag nu. Hurra! Blondinbellas blogg är åter i funktion, she's back. (and we all love her) Och jag är hel. (Men om några satans jävlar försöker sätta sina klor i blondinbella igen, då får ni med med att göra. ) over and out.

så opretto som det kan bli

Varför i helvete kan jag inte komma in på tv3.se?????????!!!!!!! Sjukt irriterande. Vill ju se hur allting slutade för de ensamma mammorna som sökte. ååååhhh. Take me to tv 3 and show me some gossip. grrh.

smidigt. nu måste jag läsa min urtråkiga bok. peace out!


ACTING WILD

'cause i wanna start living my life before i get much older'


jakten på den försvunna skatten

Min jakt på vinterjackan har påbörjats. En hemlig jacka på lindex var fin, lite fel storlek möjligen. Fanns inte på hemsidan. Letade då på H&M, hittade en fin. Hittade massor av fint på H&M. Skulle titta storleken på jackan, såg att minsta var 44. Vad hände med den gamla goda tiden då vi tänkte på de små människorna i samhället??!? Om den någonsin har funnits, den goda tiden alltså. Men, nu. Vad röstar vi på ? En lite för stor fin jacka. eller skinnjacka? heeeeeeeela lååånga vintern. Jag är rätt trött på att frysa faktiskt. ha en fin fredag!

RSS 2.0