Post

Igår fick jag post. Inne i brevet låg Elmos nya singel. tadaaa.


Det låter förresten mycket bra! lyssna vettja! puss

måndag

Idag känner jag för att göra en "jag-hatar-mest-lista". Antagligen för att jag måste göra no snart. Eller bara för att.
Det jag hatar mest är folk som är något bara för att vara något. Jag hatar folk som blundar för verkligheten, folk som inte vågar se sanningen. Jag hatar när folk tror att man är den perfektaste personen i universun, för ingen är det. Jag hatar hur allt bara kan förändras på tre sekunder. Ett två tre. Nu är allt annorlunda. Jag känner inte dig, du känner inte mig. Jag hatar mycket, men jag älskar mer. 
peace out!


Facebook quiz is the shit

Jag är en strawberry cheescake och jag är "ment to be" med Edward.


Emma däremot, hon får nöja sig med James. The bad boy. Inte så tokigt det heller. Eller vad säger ni, James eller Edward?

dagens nyhet

Till alla er som tror att Robert Pattinson har slutat duscha helt, ni har fel.

"I also do shower"
puss på er.  (Klicka på bilden för att se vart den kommer ifrån.)

dagens upptäckter

Ida, medan vi åkte skidor på idrotten med lite chockad men ändå glad röst: Jag heter ju nästan skida. Ida. Skida. Ida.(öhm..? Upptäckte hon just sitt namn undrade jag.aja. Jag älskar dig ändå.)

Jag och Matilda efter att vi har fikat och återhämtat krafterna vi slösade på skidor: Outfit det låter som ett konserationsläger (uttalas med en grov tysk dialekt). Eller som outfitta. Inte fint ord iaf. Undra varför man använder det i sammanhang som typ 'dagens outfit'. hahahahha. någon som kan svara på den frågan? Varför outfit??????varför varför varför. Så himla många varför.
puss!!!!!!!!

torsdag = smärta

Jag ser hoppet nu. Tidigare idag hade jag så jävla ont i magen. jag kunde inte stå, sitta, gå runt eller någonting. Men efter att jag låg i fosterställning ute på våran trappa så har det sakta börja gå över. Nu känns det iaf inte som att jag vill skära ut min mage ur min egen kropp. Jag är evigt tacksam för den minskade smärtan. Förresten så hade jag min twilight redovisning idag, det var najs. puss!
p.s ni var sjukt dåliga på att kommentera vilka ni är. tydligen har jag bara en läsare med tanke på det. eller så är ni bara oerhört blyga. hahahahhaha.

blondes may have more fun but Edward prefers brunettes


Okejdå! Jag vet iaf vad jag ska göra med nästa månadspeng. nananana. pusspåer!


malin nyfiken(hahahaha)

Igår hade jag rekord många läsare på typ många månader. Så jag skulle vilja veta vilka ni är, bara för skojskull alltså. Om jag hade skrivit vem jag är hade jag kanske skrivit att jag heter malin och jag läser min blogg för att hålla koll på mig själv. ;) För skojskull alltså, go er!
förresten, den fina sjömansklänningen som är en ny kärlek i min garderob har jag fått av Matilda. Tack till henne.

peace out!

18:43

Tiden går så himla fort just nu. Det känns nästan som om allt bara händer och jag står brevid och tittar på. Hallå, det var ju nyss måndag? Och imorgon är det måndag igen?! Har vi hoppat över en hel vecka eller går allt bara riktigt fort. ???
(Gossip girl nästa. Den är jäkligt bra!)
p.s Utan att egentligen veta varför så gillar jag denna blogg mer än jag borde. Det är inte precis twilights mest kärleksfulla fansite. :)

lördagen

igår var vi hemma hos Matilda och åt mat och sånt.



nu ska jag göra tråkiga saker .puss!

That stone in your heart where the sadness grows

Okejdå. Jag är kärkärkär i "18 karat gold" med johnossi. Så fantastiskt jävla bra.

I thought: 18 karat gold, would save a lonely soul
But she don't sleep at night, afraid to turn out the light
Cause they kept pulling her hair
Wouldn't leave her alone
But if only I could read her mind
And release that stone

In her heart where the sadness grows
I'd operate with this knife
And cut a big fat giant hole
To fill with gold and light

Nu väntar Måns (min hemliga kärlek) i tv-rutan. pusspusspuss

30 sekunders långt inlägg

Nyss tillät jag mig själv att göra denna. ni dör väl inte?

hahaha. pusspåer!


torsdag

Här sitter jag och ska göra no. också känner jag den goda doften av mat från köket, kan det bli mer passande? Nu kommer jag att sitta här och inte kunna koncentrera mig. aja. Jag skyller på pajen mamma håller på att göra. Det doftar himelskt! åh. Jag känner magen kurra. och no;n väntar. suck. No är inte precis mitt älskade favoritämne, eller vad tycker ni? puss iallafall.

dagens låt


reklam: Min vän ida tar upp denna man till kiruna den 3 april. välkommen. : )

ps. grattis på namnsdagen Edward <3<3<3<3<3<3<3<3<3

onsdag

Idag med skolan var vi på något som har med säkerheten i fjällen att göra. Fy tusan vad jobbigt, jag är så trött. Det var massor av olika stationer som man skulle göra i lag. En sak vi skulle göra var att ha på ett par glasögon som gjorde så det kändes som om man vore full. Sedan skulle man snurra med dem på sig och springa en bana, dock mycket svårare än det låter. Den mesta av tiden i den stationen tillbringades nog liggande på backen skulle jag tro. Men det var ändå rätt roligt faktiskt, allt snurrade och den platta backen förvandlades till en berg-och-dalbana.

Förresten så har jag läst ut "så länge vi båda andas"!!! Jääääjj. men jag ska inte säga hur den, (läs: allt ) slutade. Det vore lite taskigt mot er andra. hahhaha. Men jag gillar den. Så klart. puss på allt som har med twilight att göra.

just nu

nu sitter jag och försöker knepa ihop sex stycken bra kommentarer om alla i min klass. Så om ni har lite förslag på bra egensakaper en människa kan ha så tas dem emot med öppna armar. Sedan ska jag läsa "så länge vi båda andas"  och jag antar att jag kommer att läsa ut den också. Sista boken (!!!!!!).  sooo saaad.

Chuck hjärta Blair


Det är ju helt uppenbart. öppna ögonen. ni älskar varandra. så. jävla. mycket.
(Jag älskar by the way Chuck and Blair. )

han är allt du vill ha, allt du inte kan få





Jag tyckte att det var på tiden att ni får smälta lite. puss, från mej.

fredag

Idag när jag kom hem hade jag fått min klänning som jag har beställt. (Jag vet att ni fortfarande kanske inte vet vilken det är.) Den var typ lite för stor, eller alltså mitt problem är den är fööör uringad. Jag sitter här och försöker komma på en lösning. Ett, jag kan inte sy upp banden för den har inga band. Två, jag ska till lindex imorgon och leta efter något som jag kan ha under. För jag känner mig inte tillräckligt modig för att gå "topless" under den. hahaha. Just ja, det är den svara klänningen med volanger som kom hem till mig idag. Det skulle kunna vara min nya bästavän, men tydligen så ville den inte det. Eller vi får se.
Förövrigt så säger folk så här om mig. Det kan ju vara trevligt att veta. puss!


tisdag

ÅHHHHHH!! Idag när jag kom hem hade jag fått min bok "så länge vi båda andas". Jag är så glad. Och nyss kom Emma in hit, tårar fyllde hennes ögon som redan var röda och uppsvullna. Nu vet jag vad som väntar mig, redan i typ fjärde kapitlet (?). Det här lär bli en tårfylld kväll. Men jag älskar twilight. Allt för twilight. Hur många tårar som helst.

Nu ska jag skriva ett mejl, så roligt. Och sedan ska jag se på tv. Andra avenyn och desperate housewifes. Det är två av de bästa tv-serierna engligt mig.
 
Jag skulle lägga upp fler om jag hade tid, men nu finns inte tiden. Puss på er!
ps. Jag förlåter er cdon.com


ett litet problem

okej. Så här ser det ut just nu.

Malin | http://losemyselftoyou.blogg.se säger:

och jag fattar ingenting!!!!!!!!! nu står det på cdon.com att boken (så länge vi båda andas)skulle släppas det 6:e mars alltså i fredas! men då stod det den 12:e. och en tjej har fått sin bok och jag har inte fått min. Och nu på cdon.com kan man "KÖPA" boken, inte "BOKA" den som jag gjorde. hm...?

*springer till brevlådan*

i.fjällborg säger:

gör de!

men sjukt skumt!

Malin | http://losemyselftoyou.blogg.se säger:

den var inte där

i.fjällborg säger:

men åh. vad elakt

men köp den då?

Malin | http://losemyselftoyou.blogg.se säger:

jag måste typ fråga pappa när han kommer hem (när fan kommer han hem???) om han har fått ett mejl som bekräftar min beställning. Annars köper jag den. xD

Någon som förstår, som vill hjälpa denna förvirrade själv?


http://metrobloggen.se/niotillfem

Sandra, även kallad niotillfem, är helt klart min favorit bloggerska. Hon är smart, hon skriver om fina saker, hon har en jättefin lägenhet och klär sig som mimmi pigg. Kan det bli bättre? okejdå. Om hon i något av sina inlägg nämner twilight,då skulle jag dö. Då skulle det inte kunnat bli bättre.
Förresten funderar jag på att låta mitt beroende av twilight gå så långt att det blir min valfria redovisning på svenskan. Vad tycker vi om det?! puss

we all love music

Jag tror att jag nästan brände av min tunga aldelles nyss, men jag hade tur för den klarade sig. Om ni undrar så drack jag väldigt varm choklad med en "choklad pinne" i. Svårt att förklara men jag fick den himelska saken från Matilda idag.
Förövrigt tänkte jag tipsa er om lite bra musik som jag lyssnar på just nu.
jag tycker att ni ska lyssna. sånt gör en till musikguden själv, haha. pusspåer!

Klännings hjälp!

Igår satt jag och tittade på klänningar med min mami. Hittade många. Svårt att välja. Så ni ska få hjälpa mig. Tänk er någon av dessa klänningar på typ en skolavslutning eller på gruntenten. svårt. Men jag vill ha kommentarer från alla min läsare! tack. puss.

p.s alla är från asos. och ps 2. vissa har grymt fina ryggar även om det inte syns på bilden. ex. klänning nr. sist har nästan helt tom rygg. så ni vet!


så äre

På sommaren ska jag till London. punkt. Vi ska sitta på parkbänker med för korta klänningar och gå runt med fina påsar men ännu finare innehåll. Jag ska lära mig att tycka om kaffe, och gå med en latte i handen. Medan Emma kan ha en ciggarett i sin. Sedan ska vi äta chips till middag för våra pengar tog slut. perfekt. Vem kan stoppa mig nu lixom? ah, precis. Bara min mamma. och min pappa. but. London here we come!

om tankar kunde döda

Om tankar kunde döda, då skulle inte cdon.com leva särskillt länge.
Om tankar kunde döda, ja då skulle jag ha haft min älskade älskade älskade bok "så länge vi båda andas".
Men nu kan ju inte tankar döda, så därför finns cdon.com kvar och därför skjuter dom upp bokens release datum och därför sitter jag här utan min älskade bok som jag skulle ta hand om som om det vore den dyrbaraste diamanten.
Nu tror jag att ni har uppfattat min kärlek till twilight nog för idag. vi återkommer i ett annat inlägg.


dagens planer

Idag planerar jag att gå på stan med min vän ida. Sedan ska jag baka åt min morbror. Kan ni tänka er att han betalade mig 70 spänn för en kladdkaka. Miaoo. Det får man mycket godis för, till exempel. Sedan väntar det tillfället i mitt liv som jag har väntat fööör länge på.  You. name. it. Bio. Twilight. yes. yes. förresten klicka er in på denna sida om ni gillar vampyrena. puss!

ett tillskott i erat ordföråd

Jag har alltid hört att man ska dela med sig av sin intiligens. Så därför vill jag berätta för er att sykomor är ett mullbärsfikonträd. Ni kan alltid ha användning av det när ni exempelvis ska skriva en historia då de busiga barnen springer över den läskiga farbrons trädgård, han kanske har ett sykomor där. Och även om han inte har det, så är ni ju ett ord rikare nu. (hahahha,. skratta med läs:åt mig, om ni vill) Förresten så vill jag berömma mig själv som har bakat en himmelsk god morotskaka idag. puss på er! p.s Jag dömer er inte om ni inte förstår ett piss av detta inlägg. jag älskar er ändå.

gissa vem som har en biobiljett till twilight?

jag.jag.jag.jag. Och jag vet att det är lite sent, och att resten av sverige hade sina biljetter till den filmen för mååånadeeer sedan. Men jag bor i Kiruna, och det borde vara en bra förklaring. ( Kiruna betyder i översättning : sent med allt.)
Nu ska jag duscha och fixa lite brunch till mig själv, kanske baka en kladdkaka också. vi får se. puss!

team jenny

I gossip girl pågår ett triangel-drama mellan Nate, Jenny och Vanessa. Vanessa är en liten "biatch" tycker jag så jag är helt klart på jennys lag. Go jenny, Go jenny.

go jenny. go jenny. go jenny. och jag vill givetvis veta vad ni tycker, om ni vågar säja det alltså. puss.


så länge vi båda andas

Ramlar ner i min brevlåda den 6:e Mars. längtar. ge. mig. gah. puss.

























Om jag skulle kunna skriva ett kärleksbrev till Stephenie Meyer som fick henne att
skriva fler bäcker om Edward och Bella, då skulle jag skriva tusen såna brev. Bara så ni vet!


Money. Money. Money.

Jag kom just på värdlens idé. Vad vore inte en dubbel spark? aha. Jag menar hur bra skulle det inte vara med två sparkar som satt ihop med varandra?? jättebra! (Kom ihåg att ni hörde det från mig först.) Inspiration fick jag från igår, när jag och Matilda och Ida åkte på en sån där lite spark. Tre personer på en liten spark. Ida stod längst bak, styrde och gjorde fart. Matilda satt ner och jag satt på henne och klagade, höll i mig, drarrade. Ja ni förstår. Så hur bra vore det inte med dubbelspark vid såna tilfällen exempelvis?? Då skulle jag inte behöva krossa Matilda och se våran död vid varje sväng, gupp, backe.

RSS 2.0