Lördag

åh. Kevin är så glad hela tiden, så igår kramades vi med honom!

Mohahah! puss

"What if I'm not the hero?What if I'm the bad guy?"

Åh! vet ni vad jag just hittade?nananna. Jag vet! vad vore bättre än det här en tråkig söndag exempelvis??exakt, inget!
Undra om dom kommer sälja det här i Sverige med?? för det vore ju mycket enklare, men jag ska lätt ha en sån här innan jag dör. puss på er!

fredag!

Idag var vi med skolan och såg "Patrik 1.5"!. haha. Det var härligt bra. Bättre än jag hade trott faktiskt.


Nu ska jag och Ida faktiskt gå på snöfestivalen en stund, och titta lite på Keeeeviin! 

det är som en 'saga' jag själv alltid velat skriva

Idag fick jag Sebastians skiva på posten. åh! och det är verkligen bra, jag lovar lovar lovar. Jag är kärkärkär. pusspusspuss

Förresten så har jag den här meningen i mitt huvud, den snurrar runt och tar onödigt mycket tid från min sidan. Nog för att jag helt ärlig tycker att den är fin. " Det högg som knivar i mitt redan sönderskurna hjärta."

Nu fina läsare (ärligt!) ska jag plugga tyska (dock inte lika fint). puss på er!!

och vad säger vi om det här?

Sebastian svarade på min min min kommentar i hans hans hans hans blogg!

Äh, jag tror jag för 'citera' lite till er, för bilden ser ju minimalisk ut,
Jag: Ja fan! Härligt med den nya skivan. Men jag skulle VÄLDIGT gärna se dig lite längre upp i Sverige också. Det är så långt att resa ändå från Kiruna till Göteborg, eller Lund typ. gah! men annars; skivan äger!!
Sebastian: Året är långt Malin. Och Norrland är mysigt. :-)

Idag kom förresten min mamma hem från Spanien, hon hade med sig galet mycket godis och min favorit (ni får se sedan)!! godnatt


Då grät jag ännu mer, för jag är ingen utomjording. Jag är bara ensammast i hela jävla världen.

Någon dag i mitt liv ska jag skriva en bok. Tänk er vad fantastiskt roligt, och härligt att bara få hitta på vad som helt och låta fingrana slå på tangenterna i timmar efter timmar, dagar efter dagar.
Jag kanske ska skriva så här ungefär, vi får se.

"Jag älskar dig", sa jag med vädjande röst.

"Jag vet, och jag dig" svarade Emilie med lugnande röst.

"Inte så", sa jag tyst och insåg hur en tår rullade ner från mitt vänstra öga och ner över kinden innan jag hann torka bort den. Emilie såg äcklande ut på mig och skrek rakt ut i att jag kunde dra åt helvete. Jag förstod ingeting, skulle hon inte ens överväga tanken? Var jag så motbjudande? Snabbt sprang jag ut från skolbyggnaden medan mina svarta mascaaratårar strömmade ner för kinderna. Så fort jag hade kommit bort från skolgården och bort från alla intensivt stirrande blickan satte jag mig ner på en snöfri gräsmatta inte långt ifrån världens fulaste skola. Sedan tände jag en av mina extralånga marlboro cigaretter och drog ett djupt bloss och grät så högt att förbipasserande människor tittade på mig som om jag vore en utomjording. Då grät jag ännu mer, för jag är ingen utomjording. Jag är bara ensammast i hela jävla världen.

Dagens låt: Keep Your Head Up Love - Sebastian Karlsson

Vi får se, ja vi får helt enkelt se. puss!


god morgon!

hahahahah. Idag skulle jag kliva upp tjugo minuter innan sju för att gå ut med charlie, äta världens största frukost och skicka iväg Felix till skolan. Jag ställde alarmet på min dampiga mobil, och det ringde. Jag kastade på mig kläderna och gick ut i köket. "Mörkt" hörde jag mig själv tänka, och självklart var det mörkt. Klockan var bara halv fem på morgonen. Arg på min mobil gick jag tillbaks till min säng och sov. Nästa gång jag vaknade upp av typ tio alarm så var jag så mycket tröttare. varför är det alltid så? Funderar skarpt på att börja kliva upp fem varje morgon. Det skulle vara något, att vara vaken före tuppen alltså.
Till frukost blev det: två mackor med ägg, obóy (såklart!!) och en till macka med ost och gurka. Magen kurrar inte och det är ett bra tecken på mätthet tycker jag!
puss / Malin


söndags underhållning på hög nivå

ojojoj! har alltid velat lägga upp klipp så här och nu äntligen kan jag det!!! wihuu.Var så goda.

mohahhhaa, tyra showen är så bra! puss

ett av alla minus

...att bo här i Kiruna är att twilight bion blir inställd för att filmen har kommit till fel ställe i Sverige, typ för att vindarna har varit för starka och skrämt iväg filmen. Men egentligen borde twilight (läs Edward) trivas bäst här i hela världen. För ett, vi bor i ett vinterland. För två, alla hjärtan i staden längtar efter den oerhört vackra och mystiska personen E.
puss på er!

söndag

Nu hade jag tänkt att ta steget vidare och skicka in min provsökning till gymnasiet. Och även fast jag vet att det 'bara' är gymnasiet och att det 'bara' är en provsökning så kan jag inte låta bli att finna det lite läskigt. Och även fast jag vet vad jag vill så är det lite läskigt, men ändå längtar jag som fan tills jag sitter här om några månader och ska göra det här på riktigt. Då kommer det vara läskigt på riktigt och så jävla skönt på riktigt. För då kommer vi äntligen få avsluta detta kapitel och börja på ett nytt.

jag har alltid vetat att vi är som Romeo och Julia!!!


23:32 (23 januari)

Dom här tio 'citaten' tycker jag beskriver min blogg ganska bra! Med detta tycker jag att vi säger grattis till världensbästa, eller iaf nästan världens bästa blogg. För om 28minuter fyller min blogg två hela år. Yäy! WE ARE THE SHIT AND I KNOW YOU ALL LOVE US!
"Du vet det dära äpplet som killarna har i halsen?, vad har vi då?,En persika?"
Skakande läppar, ögonkontakt och kärlek vid första ögonkastet
Shit pommesfrittes asså !, lägg märke till typ världens smalaste kill ben. ! "Ta mig till himlen" x )
I lööööv bring it on!

för åldern är ju bara en siffra, eller hur?
Idag är The killers husguden!
coop det nya ungdomshuset
"Nej usch, träning har aldrig varit något för mig. Man lever ju bara en gång, låt oss skratta istället. Det förlänger ju också livet!"
"Det är ganska oskönt att ligga så här och titta för ögonen åker typ upp i hjärnan"
"och Edward är sjukt snygg. GAH! Behöver jag säja mer?"
(och nej M jag har inte glömt bort att du lovade mig en kommentar!) PUSS


YOU GOT TO BE KIDDING WITH ME!!?

Åkte Blondinbella just ut från let's dance???? Fan också. Vi skulle ha röstat 100 gånger, Emma. Tre är en mesig siffra. go blondinbella!

min blivande fredag

Vi gör en "kenza" och köper godis, chips, popcorn och coca cola för över hundra spänn! YÄY, go for it!!!!!!!!!


puss på er fredagar!
p.s GISSA VEM SOM HAR EN BIO BILJETT TILL TWILIHGT IMORGON!!!??? NANAANANANANA

onsdag

hey människor! jag sitter här och tjuvlyssnar på Sebastians nya skiva. Det är väldigt blandat faktiskt. Först var det väldigt mycket elgitarr (tror jag!) nu är det en ganska lugn låt, men det är nog den som jag kanske gillar bäst hittills. Så spännande så nu ska jag fortsätta att lyssna. eller oj det är något med mig och ångest, jag vet inte vilken jag gillar bäst. punkt slut!

Strax ska jag se på the city. Whitney är så söt!

sötsötsötsötsötsötsötsötsötsötsöta
puss!

fashionskola

Någon som känner för att lära sig att posa? http://www.1000apor.se/tv/premiaer-foer-1000apors-fashionskola



pusspuss!

gaaaahhhhhhh!

nu vill jag ha en kladdig jävla kladdkaka men hallon. Mums. Give. It. To. Me.

GO, GO Blondinbella!!

Heja blondinbella! Jag älskar när Blondinbella visar hur smart hon är. (Hallå allihopa, blondiner kan visst vara smarta!?)
I frågan om svältande och att få ångest över mat som man äter , då är hon drottning. Då vet hon bäst!
Jag kopierade lite från ett av hennes inlägg om just detta, innan det kopierade har hon skrivit om någon diet och när allt detta ska ta slut, när folk ska sluta spy upp maten som vi äter för att överleva.

"Jo, när förebilder, kvinnor och män som många följer slutar att hetsa kring mat och vikt! Carolina Gynning är en ball tjej, men hennes coolhet försvinner när hon indirekt uppmuntrar unga läsare till samma vikthets som hon själv lider av. Jag har vänner runt omkring mig som drabbas allt eftersom. Jag står där helt hjälplös och ser på, för hur jag än är på dom med maten har sjukdomen redan etsat sig fast. Egentligen spelar det ingen roll hur mycket jag skulle skriva om det i bloggen, för jag vet att vissa av er som läser bloggen, ändå spenderar timmar varje dag med att få ångest över maten, väljer att hetsäta och kräkas upp det eller att inte äta något alls. Ni vet hur farligt det är men ändå fortsätter vissa av er! VARFÖR?

Det får aldrig bli okej i samhället att stå och diskutera hur man lättast kräks utan att det ska höras, eller ge tips om hur man dämpar hungerkänslan. Jag blir så otroligt ledsen när jag får mail från tjejer som mixtrar med maten, som tycker att ni väger för mycket.
"

Jag säger bara go blondinbella go go go go!
nu mina vänner, god natt!

dagens

i.fjällborg säger:

så jävla bra!

det jag hade kunnat leva av är harry potter och twilight, mjölk och lax och pasta

hahah

Malin säger:

haha åh, bra kombination ! där satt den, men jag säger mer : Robert Pattinson, twilight böckerna, zafaris gudomliga kladdkaka och potatisgratäng och apelsinjuce!

i.fjällborg säger:

haha juste potatis gratänge istället fö rpasta : D


söndag

Det roligaste med att rensa garderoben var nog att testa alla kläder som jag återfann. Och att håna mina fula köp som jag gjorde förra året och året innan det. HA HA!!Det fulaste jag hittade var nog ändå min mörkbruna kjol som gick ända ner till hälarna. uck.
Lördagens outfit så ut så här:

kan man ha lila och rosa tilsammans? tyckte att det såg ganska najs ut!
Nu min vänner ska jag väcka min syster, puss!

Jag rensar min garderob

vad ska man göra med kläder som är fina men som man vet att man aldrig kommer att använda? Slänger man dem får man lite ångest, låter man dem ligga i garderoben tar det bara onödigt mycket plats, ger man dem till rödakorset så händer det väl inte så mycket, eller tänk om man skulle ångra sig och helt plötsligt vill använda den dära tröjan? usch. jag antar att det kommer sluta med att jag ger dessa kläder hyllan längst ner i min garderob till dem, det bli alltid så! pusshej och önska mig lycka till, detta kommer ta länge. Med många pauser!!

Dagens tips

oj. Det känns som att jag skulle kunna sitta här hela dagen och titta på roliga klipp, läsa galna bloggar och skratta åt folk som säger att de är 99.9% orginal när hela dem ser ut som plastdockor. Ibland får man roa sig på det sättet. Dagens tips: Näthataren själv!! puss på er, nu måste jag gör lite andra saker innan jag återvänder, känner att mina ögon börjar bildas till trekanter.

fredag,fredag,fredag

Imorgon är det fredag! åh fan vad skönt säger jag. Alltså äntligen ska vi få sova, och inte behöva vakna efter sex timmars sömn. GAH! give it to me.
Förresten så gjorde jag om min tavla som jag har foton i igår, så här fint blev det.


Klart!

nu ska jag göra annat. och för första gången denna vecka försöka somna innan klockan slår tolv. puss!


hej på er!

Oj, här sitter jag och pluggar och ska lyssna på musik. Vad ska jag lyssna på då, tänkte jag. också slog det mig att Sebastians andra singel faktiskt släpptes digitalt igår. Sitter här och lyssnar nu medans jag ska försöka konsentrera mig på den grymt tråkiga no;n. Jag börjar gilla låten som förövrigt heter Serial Lovers. Det känns lite Måns zelmerlöw över den. eller jag vet inte. Men den är bra iaf. och det ska bli spännande att höra hela skivan. För det här är helt klart något nytt. YAY!

Sebastian händer är fina! puss

22:39

Snart ska jag försöka gå och sova, men vi får se hur det går. Hur som helt så har jag suttit nu i ungefär en timme och tittat bilder, sparat dem och fösökt lista ut vad jag ska ha för skrivbordsunderlägg. Och nu vet jag! och jag nästan skämms att jag inte hade med den här bilden (och många fler!!!) i mitt Rober Pattinson special. fyfyfy.
 den här bilden blev det iaf. och jag är väldigt nöjd nu. och som sagt ska jag försöka sova nu. god natt! och dröm roliga drömmar, för det hoppas jag att jag gör. Mardrömmar är ju bara läskiga. puss på er!
ps. jag slår vad om att jag inte har somnat om ens.,, två timmar? tjugo spänn på det!

top tre bästa böcker 2008

1. Om jag kunde drömma
som ni säkert vet så handlar den om Bella och Edward. Boken är såå bra och man kan inte sluta läsa. Författaren Stephanie meyer beskriver allt så jäklars bra, och Edward är sjukt snygg. GAH! Behöver jag säja mer?

2. Alla Christina von Bredows böcker
Åh. Hennes böcker är också väldigt bra. Syskon kärlek. Som jag vill vara. Hur kär får man bli?. Räcker det om jag älskar dig?. Knapt lovlig. Expert på att rodna. Och alla handlar de om olycklig kärlek, så bra!

3. Ett ufo gör entre
Skriven av Jonas Gardell. Också en jävligt bra bok. Den handlar om livet (tror det är från grunden om Jonas liv), det svåra livet. Ungefär så här kan det låt "Varje gång som jag tänker på Jenny slår det ut en ömmande och varande finne i mitt hjärta. En smuts som sitter så på djupet att ingen Clerasil i världen kan komma åt den. "

Puss på er, och nu måste jag verkligen stänga av datorn! ...frukosten väntar...

söndag

Jag vill egentligen bara säga att jag vet att jag aldrig kommer att orka fortsätta på "året som varit" för det var sjukt jobbigt. Om ni vill se hur mitt år har varit kan ni bara kolla i min blogg, för här står det mesta.
Nu hade jag tänkt att äta frukost och klä på mig för sedan ska jag till Wilma. Det jobbigaste med att äta frukost är dock att det är så svårt att välja vad man ska äta. Men det löser sig säkert.
Förresten mycket roligt att Robert Pattinson specialet typ gjorde succe, det är bara säja till när ni vill ha ett nytt. haha!
puss (åh! nu fick jag en ny blogg idé, roligt för mig! kommer snart tillbak!)


Robert Pattinson special

Som ni säkert har märkt så blir alla, eller iaf de flesta som läser twilight  böckerna väldigt kära i dem och lite smått i filmen. åh! Så ett litet special med han som spelar Edward cullen kan väl aldrig skada? Enyo!
http://www.youtube.com/watch?v=nFEFeqdTtBE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_43PRsTUaG0


pusspåhan!

året som varit

Jag tror jag hänger på trenden och visar hur mitt 2008 har varit i bilder. Bättre sent än aldrig!

Januari
I januari var jag mycket med Madde, Frida och Klara. Vi hade alltid aproligt :)



Jag, Ida, Frida och Matilda spelade mycket spel.



Februari
Det var vi mot världen, typ.



Mars
Jag och Frida var tuffa och hoppade från hennes tak.

Melodifestivalens genrep! Sibel är så söt

Bästa Matilda och Madde fyllde även byxmyndig denna månad. : )


och min lillebror fyllde nio år!


April
Jag och Frida shoppade på coop xD


I April hade vi även våran första picknick 2008.

Malinx2 är coola!

Klara fyllde byxmyndig, hon också! :)

I mars var jag med Ida och Matilda ganska mycket


Jag och Ida åkte till Luleå med unga örnar i April!

Och så hade vi en väldans rolig frilufsdag i gropen denna månad också.

Den här månade åt jag också årets första mjukglass! mums


Maj
Sommaren började komma väldigt sakta , och snön smälte ännu saktare men det var varmt ändå.
Så en hel natt sjöng vi singstaar och sov ute med massor av filtar.


Jag och emma var väldigt coola denna månad


Vi hoppade mycket studsmatta och hade mer picknickar :)



Denna månad köpte jag även en avslutningsklänning och skor



Juni
Sommar.Skolavslutning.Min syster 17år. Picknick. Jag 15 år.Kirunafestivalen. <3

Hejdå 8;an!



En dag i skogen x')


grattis Malin!




En dag i morfars stuga :D



Kirunafestivalen, WIIIE



SÅ! De sex månaderna som är kvar får ni se en annan gång. puss på er!

Style by MATS - Mats

Igår visade min syster mig något nytt. Fy skam att jag inte har upptäckt detta tidigare, för det är fantastiskt roligt! Kolla in dom här klippen;
http://www.1000apor.se/tv/alla-idol-deltagare-i-fashion-tv-del-1
http://www.1000apor.se/tv/solglasoegon-special-i-fashion-tv
http://www.1000apor.se/tv/julmarknadens-fashion-topp-lista
http://www.1000apor.se/tv/julmarknadens-fashiontopplista-0?page=1

http://www.1000apor.se/tv/"fashion-sjunger-pa-sista-versen"
http://www.1000apor.se/tv/julmarknadens-fashiontopplista-0?page=1


Puss på er!

Dagens citat

"Det är ganska oskönt att ligga så här och titta för ögonen åker typ upp i hjärnan" Av Emma när hon är som smartast!!!

publicerat 090105-04.33

En helt vanlig lördag

Idag vaknade jag första gången efter nästan fem timmars sömn av min väckarklocka som spelar upp en av elmos alla låtar. Och som vanligt undrar jag snabt för mig själv varför jag har just en av Elmos låtar som väcker mig, jag menar herregud - jag får en hjärtattack varje gång. Måste komma ihåg att byta låt, aja.. nog om det. Jag vaknade alltså kvart över nio första gången och lät mig själv sova fem minuter till innan väckarklockan väckte mig igen. Då var det alltså tänkte att jag skulle kliva upp, äta en sund frukost, tvätta håret och ringa till min vän Matilda som jag sedan skulle vandra med tillsammans till stan. Dock blev det inte riktigt så här utan jag somnade om och vaknade klockan tolv när min far stack in sitt huvud i mitt rum och sa (läs:skrek) "hej". "Hej" sa jag då, och skickade ett sms till Matilda som förklarade att jag vaknade nu och att vi tar staden en annan dag. Sedan gick jag tillbaks till min säng och tänkte för mig själv " jag ska bara vila lite innan jag kliver upp". Jag tror inte ens att jag hann tänka klart den tanken innan jag sov,, igen. Jag ÄR hopplös. Och såklart vaknade jag kvart i tre när min lillebror kom hem från en kompis. Visst det är skönt att sova, men ibland tycker jag faktiskt att mina familjemedlemmar borde ta sig i kragen och väcka mig iaf tolv.
Efter att jag faktiskt vaknat och inte gått och lagt mig igen, tog jag på mig kläder (såklart!) och sedan åkte vi till min farmor och åt middag. Men jag tror att det blev min frukost, eller brunch. För innan det hade jag bara ätit en apelsin. (Jag vet att ni antecknar, bra)

OBS! jag tror jag vet vad som orsakar mina långa sovmorgonar; Om jag kunde drömma, när jag hör din röst och ljudet av ditt hjärta. För varje gång jag har läst någon av de böckerna stannar jag uppe till minst fyra och läser. och samma sak igår kväll (läs: idag tidigt på morgonen) stannade jag uppe till efter fyra och läste. Just nu hållr jag på att läsa "ljudet av ditt hjärta", om ni undrar.

Bara så ni vet så försökte jag faktiskt hitta en passande bild till denna text. men det var svårt!.. så den här får det bli. puss!

och så här blev det

Sista dagen på år 2008 och början av 2009;

Vi lagade mat! förrätt, huvudrätt och efterrätt : )




också åt vi (klaras bild)

den exklusiva förrätten


Vi spelade spel, sjöng och skrattade (Klaras bild, igen)



johan kom


Vi åt efterrätt och drack chanpange (läs:cider)


också tittade vi såklart på raketer! puss ( första inlägget 2009)

RSS 2.0