P&L here we come!

jag och min kusin/vapendragare/festivalvän ida bokade en biljett till PEACE AND LOVE igår. känns sjuuukt bra! Så den sista juni hoppar vi på tåget mot f-ing peace and love. Sa jag att det känns sjukt bra? puuuusssssss.


Hej hej, Ida här! Det ska bli så jävla gött med p&l och sen campa också mer gött. GÖTT med stort G! hihihi. Puss



till er, för att ni inte får missa detta

hoppa inte över detta fantastiskt roliga klipp. lyssna istället på det! "är du vaken lars?" Med Timo och någon annan man vid namn måns. så himla sköj!
lördagskram!

nu.

hahaha. sitter i köket med emmas bärbara och hör sebastians musik spelas ur högtalarna från datorn där emma och amanda sitter. kul att man kan inspirera. ; ) Idag har jag iaf haft mitt hår uppsatt med massor av klämmor och ännu mer hårspray. Jag älskar doften av hårspray, så himla gött. Nu måste jag ta mig i kragen och börja läsa en bok av Åsa Larsson. Ser inte riktigt framemot det så det vore sköj om något åsa larsson-fan bara kunde skrika ut hur underbara dom är. Tja Tja.

mitt sex and the city

love it!

något jag ogillar starkt är att komma hem från skolan precis i lagom tid när sex and the city SLUTAR. blaaauuuää.
hey ho let's go!

lördag.

idag är det lördag. min dag började med moa på staden, jag shoppade en ny nagelfil och hårspray. Sedan åt vi lunch. mums! vad jag tycker om mat (speciellt när jag inte har tid till frukost). Såg nyss dom sista avsnitten av glamorama. me like<3 vi hoppas på en andra säsong. Nu ska jag kika Bella and Tyra show och sedan ringa en vän! puss. igår var jag med moa förresten, hon är söt!



And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I'm terrified but I'm not leaving
Know that I must must pass this test

PEACE!

men inuti mig drar en tornado fram, en virvelstorm som smäller igen dörrar, river upp saker och lämnar allt jag visste om livet liggande huller om buller i högar efter sig

jag håller på att läsa en bok, och när jag väl börjar läsa så kan jag inte sluta. Den heter 'Bara inte du', och är skriven av en utav mina favoritförfattare. Den är kalasbra! spännande just nu att jag bara måste läsa ut den. tjao!

NEW HAIRCUT

före, typ.

och nu, för någon minut sedan. Så jävla bra alltså, den nya frisörsalongen tar bara 250 spänn. yey!


tjarrå.

NU

HEJ GULLISAR. jag sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli fyra. För då ska jag minsann klippa av mitt hår. hihih. lite rastlös. Kanske kan läsa lite bloggar och sedan äta naturgodis som blev över från igår? tycker det låter lagomt bra. önska mig lycka till nu så att frisören inte tar mitt jag-vill-klippa-av-mitt-hår alldeles för seriöst och verkligen klipper av allt. TJA. (jag visar er hur det blev när jag kommer hem, EFTER att jag har gjort matte. måste göra matte idag. måste.)

ÅH <3

Johnossi kan sina saker. john och ossi. så bra ni är!
puss.

grattis till min käre vän

idag fyller min favorit matilda år. 17 år. Jag springer iväg till henne när jag har ätit!
här är vi, lika charmiga som alltid! know you like it. xoxo Malin.
(säg grattis.)

PEACE AND LOVE

livet blev genast lite svårare. Två nya bandsläpp till P&L. Herr Lasse Lindh och The kooks. Känner mig jäkligt pepp på att skaffa ett jobb...........

torsdag

Jag och emma satt uppe halva natten igår och pratade om saker som hänt förut, är det inte konstigt vad tiden går fort ändå? Också åt vi kanelbullar som min farmor bakat. gott! Och idag vaknar jag halv tio. Måste vara något som hänt med mig för efter sju timmars sömn vaknar jag av mig själv!? strange things. Nu ska jag iaf duscha för sedan väntar en lunch på stan och lite bankärenden. vuxenpoäng: check!

SNABBA CASH

igår sprag jag och emma iväg på bio. Snabba cash såg vi. Helt utan förväntningar klev jag in i biosalongen, också bam! Vad den var bra. Gillar blandningen av överklass och gangsta utan att det bli en enda röra och otrovärdigt. jag bjuder på en bild på mina gangstas. ;) Jorge, JW och Mrado.

/ Malin, Malin fjällborg, men ni kan kalla mig mrado. only for you. (hehehe. internskämt, ungefär.)

We like to watch you laughing

här är min snygga estet klass och jag!
och jag har något viktigt att berätta. jag vill så dansa och hoppas så himla mycket till den här låten.
puuuuuussssss. och sedan så bara antar jag att alla röstar på pain of salvation ikväll. för dom är minsann bra!

feels like you can fly

ni missar väl inte criminal minds idag? tänkte väl så. Klockan nio på femman!

HE-HE

verkar som att jag kommer får posa med ingen annan än Robert Pattinson (gjord av vax, men ändå lixom) till sommaren. hihihihihi.hehe. för nu görs minsan han till en vaxdock som ska stå i Madame Tussauds vaxkabinett. Och om det inte är bekant så ska jag dit i juli ju. mohaha. mohahah. mohahaha. PEACE!

nu vet jag nog!

blickade tillbaka i arkivet här på bloggis. jag ska nog klippa av mig håret. så här ungefär, kanske lite lite längre. eller vi får se.
tänkte bara att vi skulle veta tillsammans. OCH HUR ONT I HÄRTAT FÅR VI INTE AV DETTA? (VAD SÖT JAG ÄR).

And we've waited for so long For this moment to come

här sitter jag i mina fashionabla nattkläder och äter annanas, så super-duper-jätte-gott. mmhhh.
Efter skolan idag fikade jag och Moa på safari och sedan shoppade jag strumpbyxor. och nu har jag kommit på lite vad jag vill/ska göra sommaren 2010. jag vet inte, men jag bara längtar så sjukt mycket efter värme och sommaren (som ni säkert har förstått efter mina ungefär sjutusen "jag-vill-ha-sommar-nu-inlägg"). Iallafall: Grilla, festivala, nattprommenera, åka till london (!!), spontanresa för pengarna som bli över, dansa, vara vaken hela natten, picknicka. åh. me. want.
suddigt men så bra. massor av pussar.
ps. vet ni vad jag gör nu?! lyssnar på HIM. så good old days. oh myy.

RSS 2.0