facebook-uppdateringar som får mig att vilja slita av mitt hår och skratta högt DEL 1

åh herre-gud. facebook-uppdateringar jag hatälskar. så där jobbigt ni vet? När man vill slita av sig håret men fortfarande skratta högt. Ej i kronologisk ordning.

1.Kärleksförklarelser till pojkvänner och flickvänner och älsklingar i ren allmänhet. Min första tanke är: ni kanske kan säga detta till varandra i verkligheten? Ni vet dom gånger ni träffas för att slicka lite på varandra? När ni andas samma luft. Min andra tanke är: jaha... läskigt. är det enda ni gör att älska eran pojkvän eller flickvän eller föralldel eran så kallade älskling?
2.När man skriver om hela sin dag. som att någon skulle bry sig. påriktigt liksom. När man börjar från när man vaknade upp med rufsigt hår och om hur jävla jobbigt det var att gå till skolan eller jobbet och hur hungrig man var men att det har gått över nu för att ni lagade lasange tillsammans hela familjen som blev svingod och om hur ni avslutningsvis ska titta på skräptv tillsammans.
3.och klassikern: nu fixx sedan träning. jag vill klösa ut mina ögon var enda gång jag läser denna uppdatering. Alltså ungefär 50% av min tid på fejjan.
4.Och dessa otaliga grupper om världens mest uppenbara saker. Typ: jag vill ha fred på jorden. Man typ: nähä.... men gud! vad är det du säger... vilken uppenbarelse!!!!! shit asso. och typ: alla som inte tycker om pedofiler, eller: jag tycker om att pussas. man typ: jaha... säger du det? trodde jag inte alls om dig. gud. jag ser dig inte alls 24/7 hängandes runt din pojkvän.
5. När någon vill vara klok och leka hela facebook's livsguid och uppdaterar sin status med typ: våga tro på dig själv. eller: lev som du själv vill. eller: följ ditt hjärta. eller: våga ha din egen stil. osv. osv. man typ: jag VET.
aja... det får räcka tills vidare (OM inte ni vill fylla på listan dvs). Ni som undrar varför jag inte återupptar min facebook paus: jag tycker verkligen om att stalka folk där. herrå!
och ps. jag är inte bitter. men frida ska krama mig hårt (häst, hehe) imorgon ändå.

Kommentarer
Postat av: emma

"ni vet dom gångerna ni träffas för att slicka lite på varandra?"



du eeeee rolig du!

2010-12-06 @ 22:29:44
URL: http://enelram.blogg.se/
Postat av: camilla

-när första snön faller i stan. eller om det börjar snöa i juni eller sånt skit och folk skriver det på facebook. Herregud vi bor i kiruna alla vet att det börjar snöa tidigt, ni är inte först med att berätta nyheten för alla vet redan att det snöar. Eller när folk stoppar in en bild på snön som har kommit, wow snö. VI BOR FORTFARANDE I KIRUNA. Alla vet att det snöar. Samma sak med åska. alla ska skriva om den där jävla åskan, ja alla såg det och hörde den och du ser att alla andra redan har skrivit om den där åskan, känner du att du verkligen måste skriva om det. Och dom som inte märkte att det åskade bryr sig inte om att det gjorde det heller.



- folk som skriver att dom inte kan leva utan sin pojkvän/flickvän. Dra åt helvete. Det är inte som att ni dör om ni gör slut (om inte jag kommer och ger er ett nackskott) om ni kunde överleva innan ni träffade varandra så borde ni kunna överleva efter. töntar.



2010-12-06 @ 23:05:03
Postat av: Anonym

eller dom som skriver ett A4 om hur lyckliga dom är och hur underbart livet är <3 <3 <3

2010-12-07 @ 01:46:50
Postat av: jag

emma: tack. det värmer.

camilla: bra. avreagera dig! Det är vad sånna här listor är till för.

2010-12-07 @ 08:35:05
Postat av: Lovisa

Haha, vad bra att du avslutar med "jag är inte bitter" för jag var nästan nära att tänka den tanken!



(Ps, du glömde "Idag ska jag äta lasagne/grilla/steka/äta rödbeta" Vem fan bryr sig om vad du ätit hela veckan?????!)

2010-12-07 @ 14:55:02
Postat av: Faster D

Jag vet en jätte enkel sak i stället för att irritera sig över statusarna på FB, skit i att läsa dom :) För de du irriterar dig över är precis vad man skriver på sin Fb uppdate, så är de bara :)) Me like it, då vet man ju vad alla gör, man behöver inte ringa el smsa dom man undrar vad som händer de ser man på FB :) Hehehehehe, så kul att retas :))

2010-12-08 @ 14:23:30
URL: http://dessilindstrom.blogg.se/
Postat av: jag

lovisa: åh. men gudars så skönt att jag skrev så då. Hade ju varit onödigt om det uppstod missförstånd.



Faster D: ...eller så kan man vara pubertal och klaga lite.

2010-12-10 @ 15:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0