Klännings hjälp!

Igår satt jag och tittade på klänningar med min mami. Hittade många. Svårt att välja. Så ni ska få hjälpa mig. Tänk er någon av dessa klänningar på typ en skolavslutning eller på gruntenten. svårt. Men jag vill ha kommentarer från alla min läsare! tack. puss.

p.s alla är från asos. och ps 2. vissa har grymt fina ryggar även om det inte syns på bilden. ex. klänning nr. sist har nästan helt tom rygg. så ni vet!


Kommentarer
Postat av: emma

jag hade valt nummer 4! lätt

2009-03-07 @ 13:30:30
Postat av: Evelina

Åh, alla klänningar var fina. Själv skulle jag nog dock ha valt den som är näst sist :)



Ja, jag tyckte också att nian var rätt jobbig. Åtminstone vårterminen, eftersom det är nationella prov och grejer. Men det gick det också, haha :)

Åh, marknadsmedia lät spännande! Vad innebär den linjen? :)

Jag hade inte sökt till samhällsprogrammet, det var faktiskt det program jag absolut inte ville gå eftersom jag tyckte att det verkade så tråkigt. Jag sökte till mediaprogrammet på Cybergymnasiet i Stockholm, och på två andra ställen i Dalarna och jag tog mig, på alla tre skolor. Problemet var bara att det hade hänt grejer under året vilket gjorde att jag inte hade råd att flytta, så några veckor innan skolstarten fick pappa ringa rektorn här i Malung och höra om det fanns någon plats på samhäll.

Jag är dock väldigt nöjd med samhällsprogrammet nu, och jag fattar inte varför jag inte sökte det från början. Jag har liksom alltid varit intresserad av samhällskunskap, så det är ju egentligen idealiskt :P Dock gillar jag inte kommunala skolor, så det är väl det enda dåliga med att mitt gymnasieval inte gick som det var tänkt :P

2009-03-07 @ 18:38:47
URL: http://evelinamarina.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jäklar vilken lång kommentar. Förlåt :P

2009-03-07 @ 18:39:04
URL: http://evelinamarina.blogg.se/
Postat av: Kristin

Klänning nummer 3 och 8 var hemskt fina! Båda var festliga, så som grundenten och skolavslutnings klänningar ska vara. Nr 8 hade ju världens härligaste färg också!

2009-03-07 @ 21:11:12
Postat av: klara

åhh i'm in love with 1 och 4, ha begär!!!

2009-03-07 @ 22:19:14
URL: http://jagochklara.blogg.se/
Postat av: klara

sv: vad gullig du är!

2009-03-07 @ 22:25:51
URL: http://jagochklara.blogg.se/
Postat av: linnea

Klänning nr9 var jätte söt, men ska du ha den på en skolavslutning vill du nog ha en klänning i ljusare färg?

2009-03-08 @ 10:03:01
URL: http://twerds.blogg.se/
Postat av: camilla

nummer 5 var jättesöt:)

2009-03-08 @ 12:39:28
Postat av: Evelina

Svar: Åh, marknadsmedia lät ju urspännande! :D Visste inte ens att en sådan linje fanns :P

Vad hade du valt för inriktning om du hade gått mediaprogrammet? :)

Jag tror faktiskt att det var bättre för min del att det blev samhäll istället för media. Man blir inte särskilt mycket på att gå en fotografiutbildning.



Åh, jag vill också läsa böckerna en gång till :D Jag har bara läst första och andra två gånger, och den tredje har jag läst en gång. Inte så konstigt att jag inte hunnit med mer med tanke på att jag läste ut den idag :P Jag måste säga att jag blev fruktansvärt besviken på Bella.

2009-03-08 @ 18:34:49
URL: http://evelinamarina.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Jag finns inte riktigt vilka inriktingar det finns. Fotografisk ialla fall, för den hade jag tänkt gå :P

Jag ville också bli journalist ett tag. Eller, egentligen inte, men jag trodde. Egentligen ville jag bara skriva, så författare skulle passa mig bättre. Fast å andra sidan, jag gillar att skriva och jag gillar samhällsfrågor, så varför inte? Haha, vi får se vad det blir av mig :P

En hel del hinner nog hända innan jag är färdigutbildad :P

Förresten, du kanske ha hört det förr, men gymnasiet är sjukt mycket bättre än högstadiet. Roligare också, för den delen! Så nu vet du, haha :P



Ja, det beror på Jacob. Jag blev så.. Ledsen. Det kändes som att hela grejen blev så.. Onödig. Jag vet inte. Hur tänkte du när du läste?

2009-03-08 @ 22:16:01
URL: http://evelinamarina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0